Lydia Deitz Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) manja krasti jaoo koji dasa haha bas ste legende, pravo mi je zao sto sutra ne mogu doci Edited March 10, 2006 by Alison Hell Quote
bradati_simce Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) Legendo. e bre...ima jos Edited March 10, 2006 by bradati_simce Quote
Duke Of Borca Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ovo ono , bio sam umoran ko stoka tako da nisam mogao da glavom ispratim tres iz ol araund ali bice Quote
Џрк Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Da, tu pesmu ste svirali pet puta uzastopce sa sve bassom koji je pevao refren immortalovskim glasom umesto 3min beshe 15min ... Quote
Bane_FlusH Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Da, tu pesmu ste svirali pet puta uzastopce sa sve bassom koji je pevao refren immortalovskim glasom umesto 3min beshe 15min ... Ne preteruj, bilo je samo dva ipo puta i to zato što je Srki zaboravio da promeni ploču! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 e to je trebalo videti..... zeno, nemas pojma sta si propustila... ali frizure su bile glavne! ja se ovog puta za divno cudo nisam usinula....no dobro, vise srece drugi put nikad necete prestati da me iznenadjujete.... Quote
Osmi Putnik Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Zelim da se zahvalim chika Srkiju na opravljanju zvuka i chika Banetu na podrshci i sudelovanju u svemu Hvala momci Quote
Bane_FlusH Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 jao ljudi, videh da svirate sad u petak, a nisam sigurna da cu uspeti da dodjem.... jel i ovog puta propremate neko iznenadjenje? da se malo vise potrudim da banem.... Pa, ne znam baš da li ćemo imati vremena za neka posebna iznenađenja, pošto je demo masters u pitanju, al' s' nama se nikad ne zna! Potrudi se u svakom slučaju! Vidimo se u petak, na nekom pivu i thrashovanju koj' kurac. Vidimo se, pozdrav! Dakle, u slučaju da neko nije izvalio temu na koncertima i okupljanjima, Flush sutra veče u skc-u ljušti panteru u okviru finala tekućeg demo mastersa! Pa ko voli, nek' dođe... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 alo bre ljudi! sto vas nema?! vi tako otprasite svoje pa nas onda ostavite dok se doooobroo ne uzelimo....ma da, ko mi je kriv sto nisam dosla proslog petka.... pa, evo da posvetim svoj 500 post majstorima iznenadjenja i dobrog raspolozenja sad sam tr00 lord of metal Quote
Bane_FlusH Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 alo bre ljudi! sto vas nema?! vi tako otprasite svoje pa nas onda ostavite dok se doooobroo ne uzelimo....ma da, ko mi je kriv sto nisam dosla proslog petka.... pa, evo da posvetim svoj 500 post majstorima iznenadjenja i dobrog raspolozenja sad sam tr00 lord of metal Mislim da nas neće biti do negde pola aprila kada bi trebalo da bude promocija. O tom, potom... Hvala na posveti, anyway! Sve će to Bole pozlatiti! Quote
Kali Agna Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) e, definitivno moram da pohvalim clanove flush-a jer su najvidjeniji i najredovniji ljudi na svim metal svirkama. stvarno zasluzujete oskara! Edited April 3, 2006 by Kali Yuga Quote
Bane_FlusH Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Jel vi svirate u Pancevu 29.04. ??? Da! Kako znaš? Uzgred, izgleda da sviramo i sad u petak, 6. aprila, u III gimnaziji, obavestićemo još... Quote
Bane_FlusH Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 e, definitivno moram da pohvalim clanove flush-a jer su najvidjeniji i najredovniji ljudi na svim metal svirkama. stvarno zasluzujete oskara! Naravno, hvala! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 poz matorci gde u Pancevu svirate? Quote
Mega_Deda Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Da! Kako znaš? Pa eto, moj bend treba da svira sa vama... AoorA madafaking thrashmetal iz Novog Sada!!! Aj mi ostavi broj na private, pa da vas nazovem, treba da se dogovorimo oko opreme i puta... Jel vas kontaktirala dragana skoro? Quote
Bane_FlusH Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Pa eto, moj bend treba da svira sa vama... AoorA madafaking thrashmetal iz Novog Sada!!! Aj mi ostavi broj na private, pa da vas nazovem, treba da se dogovorimo oko opreme i puta... Jel vas kontaktirala dragana skoro? E, strava, biće thrashangisanja! Šaljem ti pp. Pozdrav! gde u Pancevu svirate? Nemamo pojma! Al' računamo ima još vremena do tada pa će nas kao obavestiti. Poz, flajka! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 jaaaaaooooooo!!!! videh da svirate u petak u trecoj, a ovi 202 bas tad nasli da naprave extra DM!!! a nisam bila na poslednjih 894353 demo mastersa..... joooj, sto ne mogu da se prepolovim, vec sam vas jednom propustila... aj' javite kad saznate koji ste po redu, pa mozda banem posto je blizu....ono, ako se smorim... Quote
neiskvarena Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 e i ja imam isti problem...mada ja cu verovatno da se prosetam i do skc....a u mojoj gimnaziji cu ostati jos posle skole.... inace el sigurno da svirate(flush)? posto to bi bilo totalno samo ne znam kako su uspeli ovi iz moje skolice ovo da organizuju posto kolko znam to nije preko parlamenta,nego nekog njihovog cuda... Quote
Bane_FlusH Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Da, dakle... Tema na koncertima i dalje nije otvorena (Stimap će da mi plati!), al' nije ni važno... Jeste, jeste, tako je, sutra veče, 07. aprila, i mi sviruckamo u III gimnaziji. Trebalo bi da budemo 2. po redu, 1. je Storm, a posle nas Black Cloud pa Dehum, koliko sam ja upućen. Ako pitate kad počinje, ili vas možda zanima šta ćemo svirati, odmah da vam kažem da nemam pojma! Ali dođite u svakom slučaju, biće žurka, zezanje, šega, šala, komika i fluorescencija! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ali dođite u svakom slučaju, biće žurka, zezanje, šega, šala, komika i fluorescencija! eh kao i uvek.... mislim da cu ipak doci.... videh redosled: 1.STORMAGEDON 2.FLUSH 3.DEHUMANIZER 4.BLACK CLOUD Quote
Prinzessin Tinea Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Opasan RNA... joj, bilo je ok, ali mi je zao sto tako brzo odose ljudi... steta i to velika... sto je najgore, vasem Srkiju Slavka stade na onu "kutiju" (da je tako nazovem ) a Marko iz ATP/Stormageddon-a je Caciji srusio i delimicno unistio bass i te stvari su inace svasta poremetile... i za vreme sviranja i u ucionicama... btw, veliki pozz svima... od mene Quote
_NeSa_ Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Opasan RNA... joj, bilo je ok, ali mi je zao sto tako brzo odose ljudi... steta i to velika... sto je najgore, vasem Srkiju Slavka stade na onu "kutiju" (da je tako nazovem ) a Marko iz ATP/Stormageddon-a je Caciji srusio i delimicno unistio bass i te stvari su inace svasta poremetile... i za vreme sviranja i u ucionicama... btw, veliki pozz svima... od mene To za Srkija i ajde...ali za bas je Cacija kriv,kad onog zmaja ostavlja na klupi.... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 pa jeste kriv, a i ovaj je budala kada "protrcava" kroz prostor od 20cm izmedju klupe i stolice... Quote
Recommended Posts