Goatik Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 ok ste bili sinoc..! samo, premalo je ljudi ostalo.... jbg... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 vidim ostalo je malo ljudi....e sad mi je tek zao sto ja nisam bila medju njima... sta da se radi...morala sam da idem.... pozz Quote
Leshina Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 bilo kako bilo,bilo je do jaja!!! koja je ovo korespondencija!!!! UZADARAVALAJ i POZADARAVALAC!!!!!!! sir,,, Quote
Postmortal Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Е, Сторам опет свирка сад у петак у Трећој! Edited April 9, 2006 by Manja Quote
shtuckensyglieben Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Odlican bend,a svira po gimnazijama... To mu dodje kao Bambi Dugousko ili Snezana i sedam prasica... Ili Ivica na zrnu graska... Ili kad kakis,pa onako pljosne,pa te vodica isprska po guzi...ovo nisam ja napisao Quote
Bane_FlusH Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Hvala. Mi generalno sviramo gde god nas pozovu i nemamo nekih predrasuda, tako da, ono... Gde god treba, mi svirkamo. Pozdrav! Quote
Goatik Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 aaaaa, that's the spirit!! samo, ono mesto za svirku u trecoj je OCAJ ZIVI!!! skroz grozno..... makar iz publike..... elem.... jedva cekam! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 e drugari flushovci, srecan vam juce-rodjendan!!! i da svirkate jos 6929654692988794 godina...mozda malko manje... Quote
Bane_FlusH Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Hvalaaaa!!! Inače, juče je bend Flush napunio 2 godiniceee! Quote
Goatik Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 wauuuu!!!!! e, pa, sve zelje i cestitke i od mene!!!!! Quote
Flush_srki Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ljudi,nas prvi album konacno ce ugledati svetlost dana u nedelju 30.04.2006. u kuglasu!Album pod nazivom Piece of hell nosice na sebi osam pesama: 1.Dead end 2.Piece of hell 3.Black mattery 4.Midnight moon 5.Thrash is all around 6.Air force 7.Warhead 8.Vengeance Takodje tada cemo proslaviti i svoj drugi rodjendan.Ulaznica je 100 din i za nju dibijete besplatno cepi.Garantujemo vam dobru zurku!Bice cak i torta koju cemo mi licno napraviti i jos mnoga iznenadjenja!Cena diska bice 300 din! Pozdrav Srki! Quote
solicitor Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Pa da nam zivite jos toliko sto bi reko nas narod Vidimo se tamo Quote
bradati_simce Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 e da jebote....zaboravih da cestitam e pa flushovci srecan 2 rodjendan i srecno izdavanje albuma da dozivite zajedno i izlazak 15-og albuma i da obavite preko 50 turneja sirom sveta(al sam skroman) sve najbolje i nek vam je sa srecom Quote
Izzy_87 Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) Ljudi,nas prvi album konacno ce ugledati svetlost dana u nedelju 30.04.2006. u kuglasu!Album pod nazivom Piece of hell nosice na sebi osam pesama: 1.Dead end 2.Piece of hell 3.Black mattery 4.Midnight moon 5.Thrash is all around 6.Air force 7.Warhead 8.Vengeance Takodje tada cemo proslaviti i svoj drugi rodjendan.Ulaznica je 100 din i za nju dibijete besplatno cepi.Garantujemo vam dobru zurku!Bice cak i torta koju cemo mi licno napraviti i jos mnoga iznenadjenja!Cena diska bice 300 din! Pozdrav Srki! Pošto je red i običaj - SREĆAN ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE I DA SVIRATE JOŠ TOLIKO ŽELI VAM JEDAN PROPALI MUZIČAR I LJUBAVNIK. Na vašu nesreću neću biti tu da vidim vaš album. Edited April 17, 2006 by Izzy_87 Quote
shtuckensyglieben Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Da,da,to su ti momci Svaka cast,bolji rodjendanski poklon se ne moze imati: Svirka+album prvenac+torta! Pozdrav od THROGH ART-a i ESGAROTH-a! Quote
Bane_FlusH Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Hvala svima na čestitkama! Ja samo da dodam, mi nećemo svirati na prvom finalu demo mastersa sad u petak, već smo prebačeni za sledeći, 28. april. Umesto nas uleće Stormmagedon! Quote
shtuckensyglieben Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Zaboravih da pitam ko vam je izdavac? Quote
*nitro* Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 svaka chast ! imam isto pitanje - ko je izdavach? gde ste snimali? kakva je produkcija? Quote
Bane_FlusH Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Za jedan deo tiraža je zadužen Branko Rogošić (Rock express), a za drugi mi lično. Naši diskovi su malo više fensi, a moći će da se nabave po istoj, ako ne i nižoj ceni. Snimano je u studiju ''Kazablanka'' kod Dadija Stojanovića. Mi smo prezadovoljni produkcijom, zvuči svetski, a i svi koji su čuli do sada, zadovoljni su... Quote
Kali Agna Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ja molim clanove flush-a ako je moguce da mi sacuvaju jedan primerak, posto sam trenutno u frci sa parama zbog king diamond-a, ali disk cu sigurno uzeti cim budem mogla pozz Quote
Bane_FlusH Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Uh, pa ne verujem da će to biti moguće, pošto verujemo da će se svih 500 komada razgrabiti već na promociji! Šalim se, naravno... Ma ne brini ništa, čeka te disk. Quote
Bane_FlusH Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ovako: večeras smo na 202-ojci kod Džeta u emisiji najavili promociju, a isto smo uradili popodne kod Katarine Epštajn na Prvom programu Radio Beograda. Sutra ujutru oko pola 10 nas gledajte kako istu stvar radimo u jutarnjem programu na Metropolisu, a u četvrtak veče smo kod Olge ponovo na 202. Bićemo najverovatnije i na Politici i 3K, ali o tome obaveštenje za koji dan. I naravno, sutra veče u finalu ljuštimo Panteru, pa dođite... Pozdrav svima! Quote
Goatik Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 (edited) aww..... ja sutra najvrovatnije ne dolazim (sto znaci kad sam vec to rekla da ipak dolazim... ) a mozda i ne..?! enivej, zelim vam super svirku sjutar i naravno da ih oljustite ko banane!! pozz! p.s. @srki: nisam zaboravila na fotke, samo morace jos malo to da priceka.. ja sam malo .. ono ovijeh dana.. jos jednom, pozz! Edited April 25, 2006 by Goatik Quote
miss Penny Lane Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 cestitam na uspesnom gostovanju na tv metropolis !!! bili ste super simo, najjaci si u spotu cile nas zvezdarski Quote
Recommended Posts