Goatik Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 haha, ocu i ja da vidim spot!!!! na kom kanalu je uopste metropolis??? Quote
Bole Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Svaka cast ljudi na albumu , tako se to radi !! Vidimo se najverovatnije na promociji istog.. Quote
Bane_FlusH Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Hvala, hvala, stvarno je bilo uspešno! Samo što nas je onaj ludi voditelj dva puta nazvao 'Blush', na šta je Jet rekao: 'Ma, ionako je bolje ime za bend!' Sutra, dakle u subotu, gledajte nas na Politici od 14:00 i na 3K u 'Dodatnom ubrzanju' od 21:00. U obe emisije biće emitovana nova verzija spota za 'Thrash is all around', šarenija, dinamičnija i, po svemu sudeći, bolja verzija. Takođe nas slušajte od 17:00 na bg202! Tamo će najverovatnije biti Srki i Manja... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 gledala sam vas na politici..... kako ste bili pogubljeni, cice male a spot......... najjaci ste majke mi! Quote
miss Penny Lane Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 inace, kod betmena ste bili jos pogubljeniji... "Ja, Manja, ovaj Aleksandar pilice male Quote
Гера Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) he, gledao sam vas danas na politici kod betmena, i delovali ste kao da najavljujete sahranu, ili nesto slicno, a ne promociju prvog albuma! trebali ste da budete kao sto ste na svirkama! pozdrav! Edited April 29, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Bane_FlusH Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) A, jbg! Nije to baš tako prosto, snima te kamera, će d' izađemo na televizor, samo ti to u glavi, i sve tripuješ: ''Sa' ću da tropnem neku glupost!'' A spot me je iznervirao, zabadao je k'o nezdrav, odneli smo mu u pogrešnom formatu pa ga je jedva pročitao. Ako ste gledali večeras na 3K, bilo je mnogo bolje... Ali, kad smo Srki i ja počeli da paničimo Jetu 5 min pre ulaska u studio u Metropolisu: ''Jete, Jete, mi se plašimo!'', a on kaže: ''Pa, jeste visoko, mož' da propadne pod, jebi ga...'' EDIT: Metropolis je na sedmom spratu! Edited April 29, 2006 by Bane_FlusH Quote
Kali Agna Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 e, pa gledala sam vas i ja na politici danas i jeste bili malo neprirodni, al' ste zato delovali profi! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) he, gledao sam vas danas na politici kod betmena, i delovali ste kao da najavljujete sahranu, ili nesto slicno, a ne promociju prvog albuma! joj, jest' vala... sta vam bi... bas ste slatki, ko secerna boles'.. Bane, ti si pricao kao Kostunica "Ahhm, pa, ovo je nas novi album, haaam, Piece of Hell, haam... " "vokalista" ... btw, spot je STRAVA... najjaci je Dule iz Rain Delay-a i kad Manja glumi Dorkina Edited April 29, 2006 by Tinea Quote
Гера Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 spot je kul, i jeste zabadao, i bas me je iznervirao! skroz je kul! kad sam ga gledao, podsetio me je na one spotove metallice, pantere i slicnih, koji su vadjeni iz onih dokumentarnih filmova! skroz je kul! a tinea je u pravu, skroz si kostunica, bane! dobro je, sve u svemu, i mnogo mi je zao sto ne mogu da dodjem danas na promociju, jer smo u zrenjaninu... Quote
Possessed Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 KO ja?? jel ja Manja?? Shteta shto ne gledam TV nisam video nishta a niko mi ni nije javio a niti mi reko da ste radili spot !!! Dobro dobro!!! Quote
White Man Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 cert je bio odlican!!! JEBENO HVALA ZA DOMINATION!!!! GITARISTA JE CAR!!! Quote
Vucko Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Bilo je stvarno VRH!!! Svaka cast i za zvuk i za atmosferu!!! ФЛАШ РУЛЗ ЕНД КИКС ЕС, А МАЊА СТАВЉА МИНИ ВАЛ!!!! Quote
Goatik Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 momci, kao i uvek, bili ste fenomenalni!!!! samo mi je krivo sto nisam ostala SKRKOZ do kraja (otisla sa pola hostile-a, a cuh i da ste svirkali fanki.. ponovo... ) KAD SI SRECAN MANJA STAVLJA MINI-VAL!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 do jaja ste bili stvarno....kao i uvek, sta da kazem..... ni ja nisam cula 'ajmo zene fanki fanki.... KAD SI SRECAN MANJA STAVLJA MINI-VAL!!!! kad si srecan srki mece dredove ne mogu da se setim ostalih verzija Quote
bradati_simce Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 (edited) ne mogu da se setim ostalih verzija kad si srecan manja stavlja mini val kad si srecan srki mece dredove kad si srecan brocko pegla kosicu kad si srecan bane ide frizeru Edited May 1, 2006 by bradati_simce Quote
Possessed Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 (edited) kad si srecan brocko pegla kosicu Nijeeee!!! Kad si srecan Brocko plete kikice!!! Edited May 1, 2006 by Possessed Quote
Goatik Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 e da!!! a pokusavam da se setim od sinoc!! keva... ali, brate, BEWARE BEWARE TORTA'S ALL AROUND!!! skroz... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 mnogo bijo jepo! mada, meni nesto nije bilo dobro mada sam posle dobila tortu u glavu i taaaako... jeeeej... Quote
bradati_simce Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) ali, brate, BEWARE BEWARE TORTA'S ALL AROUND!!! skroz... mada, meni nesto nije bilo dobro mada sam posle dobila tortu u glavu i taaaako... kome pricas Edited May 2, 2006 by bradati_simce Quote
Izzy_87 Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) EEE, do jaja je bilo u Kuglašu. Ne znam da li sam se bolje proveo ikada. Pošto su se cedeovi rasprodali kada sam ja došao, gde mogu da kupim??? Edited May 2, 2006 by Izzy_87 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Ovako kupio sam album na promociji i tu i tamo je ok vishe komentara posle vishe slushanja......Promocija je bila govno(izvinite sto vam nisam ortak pa vam se ne ulizujem)Zvuk je bio sranje ,guzva,zagusljivo,malo prostora za sutke i blah...Ali svaka cast za trud \m/ Quote
bradati_simce Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Promocija je bila govno(izvinite sto vam nisam ortak pa vam se ne ulizujem)Zvuk je bio sranje ,guzva,zagusljivo,malo prostora za sutke i blah...Ali svaka cast za trud \m/ ma pusti guzvu i muziku i ostala govna....vazno je zezanje...i bilo je zezanje Quote
Postmortal Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Ovako kupio sam album na promociji i tu i tamo je ok vishe komentara posle vishe slushanja......Promocija je bila govno(izvinite sto vam nisam ortak pa vam se ne ulizujem)Zvuk je bio sranje ,guzva,zagusljivo,malo prostora za sutke i blah...Ali svaka cast za trud \m/ Хехехе.... Да смо хтели боље - урадили би боље. Било је зезање, то је битно. Албум промовишемо посвуда већ годину дана уназад, тј. откад је снимљен. Загушљиво? Ок! Слажем се! А где би ти? У Кан Кан - у? Куглица је најјаче место после Рифа, а у СКЦ - у нисмо ни могли ни хтели из више разлога. Свеједно, хвала на искреном коментару. Мада, не верујем да би нам се ортаци улизивали. Знам да су објективни, само свако то доживи на другачији начин. Живео! Quote
Marijeta Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Dobro je sto se neko setio da pomene FLUSH... Oni su carevi, i realno, nijedan od ovih novopecenih domacih bendova nema takve nastupe kao oni... Trebalo je videti promociju albuma... Bilo je do jaja! Jeste bilo zagusljivo, realno prostor je mali, sta ste ocekivali drugo? Torta je bila keva, sutke solidne, ali su svirali ok. i oni i Simce Momci su kul, najbolji im je basista :shy: Totalno su iskreni i nenafurani. Jednostavno su svoji... Dobro, svako ima svoje misljenje... Quote
Recommended Posts