Guest Matora Drtina Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 red girl,mi smo izgleda jedine budale ovde...samo corrosion of conformity... Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 E moja drtino matora, tek dva posta a vec se udvaras devojkama ovde po forumu... Quote
RNA Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Nadajmo se To je samo pitanje prijateljskog ubedjivanja... ako treba i pesnicama! Quote
_NeSa_ Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 To je samo pitanje prijateljskog ubedjivanja... ako treba i pesnicama! Ti mu dodjes kao neka Majka Tereza za metal Quote
RNA Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Pa, da... Mislim, kako dopustiti da nam se dobri bendovi raspadaju? kletva domacih bendova sa po jednim albumom se nastavlja! Quote
Postmortal Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Чекај бре мало! Бенд се НИЈЕ РАСпАО, већ сам ја изашао из њега. Не видим шта је ту тако страшно. И ти трипови са мојим повратком у бенд... Ма дајте, бре. Имам своје разлоге од којих је најједноставнији: "Не желим да се професионално бавим бендом и да то повлачи којекакве обавезе. Немам времена, а ни воље за то. Доста ми је и музика што радим код куће. Понекад дође и нека кинта, тако да ми је сад много лакше. Бенд за мене постоји из разоноде и за опуштање, а не да због истог разбијам главу". Још питања? Quote
Гера Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 sta, jesi se sad bacio na tehnozu? Quote
THE WIZARD Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 najjachi je broceta, kaze mi kao ma manja oce da bude profesor... hahaha... budala... eh manjo manjo... evo pitanja za tebe frontmena: jel cesh josh da radish sa njima na pravljenju pesama? i shta ce biti sa onim shto si ti napisao za drugi album? Quote
RNA Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 Valjda doktor, a ne profesor... OK, shvatio sam Manjine razloge i necu da ga nagovaram da se vraca. Nije ista situacija kao sa Djoletom, pa shodno tome necu da se ponasam isto. Ono sam se samo salio... Idem sad da se salim sa samim sobom. Чекај бре мало! Бенд се НИЈЕ РАСпАО, већ сам ја изашао из њега. Dobro, nisam ni rekao da se bend raspao, vec da se raspada, a u to spada i osipanje clanstva. Quote
THE WIZARD Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Valjda doktor, a ne profesor... ma to... al isto mu se vata... Quote
Postmortal Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Геро, ја технозу радим од 14. године... Ако си мислио да ли ћу се више посветити МУЗИЦИ него БЕНДУ, то је тачно. Гавро, ја сам потпуно независан од бенда. Quote
THE WIZARD Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ma samo pitam shta ce biti sa pesmama... Quote
Prinzessin Tinea Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 kakvu tehnozu, bre, radi mjetal i to \m/ Quote
RNA Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 Гавро, ја сам потпуно независан од бенда. Sada i bukvalno, nazalost. Quote
_NeSa_ Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ако си мислио да ли ћу се више посветити МУЗИЦИ него БЕНДУ, то је тачно. Hoces da kazes da se posvecujes vise kompjuteru nego zivoj muzici? Quote
Postmortal Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 @Nesa - Не. Кажем да се више посвећујем музици, а не бенду. Заборављаш да сам и даље у Epitaphium - у. Quote
Leshina Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 poznajem vaseg potencijalnog novog pevca... gordan jel tako? gotivan je lik skroz.... Quote
Гера Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 FLUSH GORDAN? :) :) To mu dodje k'o FLASH GORDON (ako mladja pokolenja znaju uposte ko je to, Bosko ce ukapirati foru)!!!!!! :) :) Quote
Goatik Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 bzzzz flash /ttrsh/ FLASH aaAAAaa >>> saver of the the universe! wow! flush gordan... eeeextra.. pozz! Quote
Leshina Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 znamo mi sta je flash gordon!!! inace jeco ono u tvom potpisu sa krekovanom verzijom zivota je tako "salad".... Quote
THE WIZARD Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 ma nema sad ce da budu totalni death sa ovim novim... muahaha nezvanichne informacije: lik iz prokuplja... hahaha... ako je dobar onolko kolko kaze brocetor, aka slatki basista , bice ql!!! Quote
Leshina Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 ovaj novi pjevac vam je skroz kul lik!!!!! Quote
Geozee Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) Kad ce biti svirka? Zelim da chujem Flasha. Edited November 27, 2006 by Kashmir Quote
Recommended Posts