Postmortal Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Куриозитет дана: Знате ли да бенд Флаш сад већ постоји (?) 10 година? 1 Quote
Јарослав Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Још кад бисте мало засвирали, у име старих добрих времена... Quote
Postmortal Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Хах, ваљда сам навикао да тема буде мртва. Авај... Па, паз'те, ми никако званично да се разиђемо. Тако да, Нада умире последња, а пре ње Иванка... Quote
Postmortal Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 Бенд Flush је јуче, 26.11.2014, обележио и прославио 10 година од своје прве свирке у Трећој београдској гимназији. Будући да нисмо могли да рекреирамо ни сличне услове као онда, окупили смо се у студију "King Oliver" и покушали да изведемо репертоар који смо свирали. Наглашавам - ПОКУШАЛИ. Тако да, ако се нађе неко од вас на овој теми форума, а присуствовао је поменутој свирци пре десет година, будите поздрављени. 1 Quote
Postmortal Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell". Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производима и свирали треш метал. Гледајући фотографије са те фејтфул вечери, схватам како нисам сигуран кога бих успео да препознам на улици, како многима и даље не знам имена и како ми је ипак од свега најважније - да су се те вечери екстремно добро провели. Треш из ол араунд! 3 Quote
Recommended Posts