genius Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Де, бре, ружан, исти Ђибо из Осмог Путника. Ma, bash je mica. BTW, jebote pa ti si ziv!!! Quote
Postmortal Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Svaka cast.Verujem u Flush.Stvarno iskreni treseri.Krenuli su putem slave.hmm Scenski nastup im je odlican (nista ja tu ne bi menjao),sto vise mlacenja glavom i sto vise gubljenja Secam se njihove prve svirke u trecoj gimnaziji,covece,kao da sviraju 20 godina. stvarno dobri muzicari.Oni jedu malu decu za dorucak Nego da ne kenjam ja previse,jedan veliki pozdrav za FLUSH! Ove noci sami stojimo, Braca su zajedno ponovo, Spremni za smrt,za patnju i bol, Za majku Sbiju svi zajedno! E, bas ti fala, Simce, matori kurtonu! Jebi ga, to je tako kada pratis Flush od samog pocetka. E, na slici si ispao k'o Eminem na kompilaciji 2003. Opako! E, ljudi, ako vas ne mrzi, navratite do Philosophera sledece nedelje u subotu, da malo pravimo haos, kao sto ce veceras biti na OTROVU! BEWARE, beware! Quote
bradati_simce Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Ok.MANJO...kakav bre eminem iz 2003,gde njega nadje.hmm ocekivao sam nesto vise....nesto kao...kaludjer,terorista,bin laden... (By the way...ti licis na KIRK-a)buahahahahaha Opako! vidimo se u subotu. idemo da flushujemo PS:manjo castis pivom zbog 1 mesta Ove noci sami stojimo, Braca su zajedno ponovo, Spremni za smrt,za patnju i bol, Za majku Srbiju svi zajedno! Quote
RNA Posted March 14, 2005 Author Report Posted March 14, 2005 Пффф, ми се драли ко сивоње тамо на Хиту да би они победили, а ни пивом да нас часте. Брука једна! Quote
RNA Posted March 14, 2005 Author Report Posted March 14, 2005 sledece nedelje u subotu Чуј ово, одлучи се приле шта хоћеш. Недељу ли суботу? Узгред, шта се то тад дешава? Quote
bradati_simce Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Pa...brate RNA Subota 29.03.2005 tada je.....svirka FLUSH-a A pilence ce morati da casti pivom Ove noci sami stojimo, Braca su zajedno ponovo, Spemni za smrt,za patnju i bol, Za majku Srbiju svi zajedno! Quote
RNA Posted March 15, 2005 Author Report Posted March 15, 2005 Иначе, не гине му дерање тик испред бине: МАЊА НОСИ МИНИ-ВАЛ! Quote
Karlo SE Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 To mu deranje ne gine obrni okreni! Quote
Cyber Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Pozdrav za momke iz zvornika!!! Otpozdrav!Nadam se da se vidimo na nekoj svirci uskoro! Zvornik,Republika Srpska Metal Crew Quote
Postmortal Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 E, za cascavanje ima vremena! Uzgred, da ste vi bili takmicari, ne bismo se drali, vec bi pravili haos u Studiju 6, prijatelju RNA! Izuzetno cenim vase postovanje prema nama, nadam se da vazi i obrnuto! Uzgred, svirka je u PETAK, 18.3.2005. Doslo je do nekih zabluda, pa mi se sve pomutilo, naravno u okviru "Demo masters - a". Naravno, smislicemo nesto da se oduzimo publici koliko mozemo. Takodje, veliki pozdrav za Space eater i nase ortake iz Zvornika i okoline! Uzgred, vi ste samo ljubomorni na moj MINI VAL!!! Ma derite se kako god, samo bez uvreda, molim vas! Sacuvajte te stvari za sebe. Moze Kirk, Manja nosi mini - val, itd... Pozdravka! Biver, biver1 P.S. E, ko 'oce sa mnom da peva refren THRASH IS ALL AROUND? Evo ga u signature - u! Quote
Karlo SE Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Zabole me sto ga ima u signature-u, je ga vec znam! ... o da, deracu se s tobom thrash is all around! Gore si pominjao da ti se pomutilo ti najstariji u bendu sto si od svih mladji 3 godine Pozdrav i vidimo se u petak! Quote
Flush_srki Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 MANJA NOSI MINI VAL!!!!!!!!!! MANJA NOSI MINI VAL!!!!!!!!!! MANJA NOSI MINI VAL!!!!!!!!!! Quote
amy_mccoy Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Чуј ово, одлучи се приле шта хоћеш. Недељу ли суботу? sto Vlada kaze: Sledece nedelje nece biti svirke u petak vec u subotu elem....vidimo se u petak Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 ja sam ih jos jednom slusala... ma super su... at last nesto normalno Quote
solicitor Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 E ljudi znate samo kako BANE smrdi posle AIR FORCE-a (mozes da prskas komarce Banetom) pozdrav za solicitora Vidimo se u petak dechaci !!! Lako vam je dobro zvuchati u Studiu 6 !!! ... Da vas vidim u krshu od Filozofa Ovaj put ce Broken strings da vas ugaze ko gnjide Quote
bradati_simce Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) PA......SOLICTOR BRATE.....FLUSH JE VISE PUTA NASTUPAO U KRSU OD FILOZOFA...SADA CE SE OPET POKAZATI SVE TO SAD ZAVISI OD NJIH I PUBLIKE SLEDI JOS JEDNA BORBA CUVAJTE SE BROKEN STRINGSA POZDRAV COVECE Edited March 17, 2005 by bradati_simce Quote
solicitor Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Izuzetna svirka i veceras momci, dokaz nesumnjivog kvaliteta Apsolutno ni jedna zamerka dosadasnjem radu, proboj na osnovu autorskih pesama, koje su stvarno dobre, kvalitetna svirka u svim uslovima, odlican scenski nastup ... sve sto ste mogli da uradite, uradili ste. ubuduce, kako vam bude, bice, mislim da sa sviracke strane nema nikakvih mana ... ostalo i ne zavisi mnogo od vas ... popularnost muzike koju svirate, oprema klubovima po kojim svirate, promocija i sl .... nem sve ide svojim tokom i nadam se da cete doziveti da vidite plodove vaseg truda i kvaliteta ... RESPECT DECHACI !!!! Samo ovako nastavite !!!! Quote
bradati_simce Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E DEAD END JEBE KEVU!!!!!! ODLICNA PESMA!!!!!! EH...PA JA GOVORIM URADITE DEAD END ...AL' NIKO NECE DA ME SLUSA I TEK STE SE SETILI DA PROVEZBATE...SAD PRE NEDELJU DANA.. CESTITAM NA NOVOJ PESMI Quote
miss Penny Lane Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 nisam bila...to ti je kad izadjes sa osobom koja ne voli trash metal Quote
Queen of Destruction Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 (edited) Ma Flush je zakon. Mislim oni su bash postigli strava uspeh, mlada talentovana ekipa puna energije i entuzijazma, shta drugo da se kaze! Sem......... MANJA STAVLJA MINIVAL!!!!! Thrash is all around!!!! Edited March 19, 2005 by Queen of Destruction Quote
Postmortal Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Pa, dobro, gdjice Moni, ali ionako je bilo malo publike. To me svakako ne pogadja, i najmanja podrska mi puno znaci! Bilo je tu njih desetak koji su sa nama malo mlatili glavama i ispostovali nas na najbolji nacin! Izgleda da smo se suvise privikli na punu salu, ali ssta ces! Mora i ovo jednom da se desi! Veliki pozdrav se sve vas i sve koji podrzavaju FLUSH! Takodje cestitam Paralelnom svetu na pobedi, pozdrav za Hatered i Broken strings, a posebno za Solicitora i nase najblize ortake! I, naravno, veliki poljubac za najlepsu devojku, LOLU! Beware, beware! MANJA LOVES LOLA!!!! Quote
Flush_srki Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Izuzetna svirka i veceras momci, dokaz nesumnjivog kvaliteta Apsolutno ni jedna zamerka dosadasnjem radu, proboj na osnovu autorskih pesama, koje su stvarno dobre, kvalitetna svirka u svim uslovima, odlican scenski nastup ... sve sto ste mogli da uradite, uradili ste. ubuduce, kako vam bude, bice, mislim da sa sviracke strane nema nikakvih mana ... ostalo i ne zavisi mnogo od vas ... popularnost muzike koju svirate, oprema klubovima po kojim svirate, promocija i sl .... nem sve ide svojim tokom i nadam se da cete doziveti da vidite plodove vaseg truda i kvaliteta ... RESPECT DECHACI !!!! Samo ovako nastavite !!!! Hvala solicitore.puno hvala.Flush te pozdravlja I hvala ljudima sto su dosli na svirku,hvala vama na podrsci. ja sam iskreno zadovoljan sinocnoj svirci. sinoc nismo svirali air force,tako da niste mogli da vidite taj prizor kada bane prska komarce svojim znojem ali smo svirali dead end.evo simce je vec rekao. BUDITE MI SVI DOBRI,KADA BUDE OPET SVIRKA OBAVEZNO VAS ZOVEM,IDEMO DA TESTERISEMO! Quote
miss Penny Lane Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Pa, dobro, gdjice Moni, ali ionako je bilo malo publike. nadam se da ce sledeci put biti vise publike meni je jako zao sto nisam bila. ali ubuduce izlazim samo sa ammy, ona je tr00 treshdzija. Quote
bradati_simce Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 nisam bila...to ti je kad izadjes sa osobom koja ne voli trash metal EH PA NADJI OSOBU KOJA VOLI THRASH SALIM SE NARAVNO STETA STO NISI BILA, MNOGO TOGA SI PROPUSTILA. FLUSH OPET CASTI PIVOM Quote
Recommended Posts