amy_mccoy Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 ali ubuduce izlazim samo sa ammy, ona je tr00 treshdzija. e skroz sam se smorila sto sam ispala retard i otisla kuci sinoc...mogla sam da slemujem pa makar i sama Quote
Postmortal Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 EH PA NADJI OSOBU KOJA VOLI THRASH SALIM SE NARAVNO STETA STO NISI BILA, MNOGO TOGA SI PROPUSTILA. FLUSH OPET CASTI PIVOM Simo, JEBEM mu sunce, Flush nema para ni za Cry baby wah, Roland JUNO - D, Chinese i nesto za Brocka, jos treba da castimo? A, pa bice i toga, samo lagano! Za sledecu svirku obecavam krljanje!!! Ne brinite, nacicemo sponzore za umrlice i sahrane. E, Simo, pita Rush kad cemo kod njega! I, sta, more, plasis devojcicu, nije mnogo propustila sinoc! To joj se nece ponoviti, jel da? Bice uskoro neka nasa organizacija, samo polako! Biver, piver! Cokoladno mleko.... Quote
bradati_simce Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Simo, JEBEM mu sunce, Flush nema para ni za Cry baby wah, Roland JUNO - D, Chinese i nesto za Brocka, jos treba da castimo? A, pa bice i toga, samo lagano! Za sledecu svirku obecavam krljanje!!! Ne brinite, nacicemo sponzore za umrlice i sahrane. E, Simo, pita Rush kad cemo kod njega! I, sta, more, plasis devojcicu, nije mnogo propustila sinoc! To joj se nece ponoviti, jel da? Bice uskoro neka nasa organizacija, samo polako! Biver, piver! Cokoladno mleko.... hmm...ok devojka nije TOLIKO propustila ali....to je ipak flush ma opusteno za vopi, ima se vremena e ajde cujemo se,pa palimo do ru$#-a ajde pa vidimo se FLUSSSHHHHHHHHHHHHHHHHH Quote
bradati_simce Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 vi Flushovci, kad ce neka svirka da dodjem da vas slusham (i slemujem )? OK...CEKAJ MALO POLAKO TEK JE PROSLA SVIRKA STA BI TI DA SVAKO VECE BUDE SVIRKA FLUSH-A PA...I JA BI..ALI....SUVISE LEPO DA BI BILO OSTINITO MA VI CETE PRVE SAZNATI ZA SVIRKU Quote
bradati_simce Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 ok nema me jedno 12 sati a vi me vec ogovarate ma ne treba mi lui...trebaju mi JEBENE BATERIJE HMMM.....MANJO STA TO BI SA KRALJEVOM????!!??!!??!! Quote
amy_mccoy Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 HMMM.....MANJO STA TO BI SA KRALJEVOM????!!??!!??!! e ako svirate tamo ja dolazim....zamalo u Nis da odem danas, ali kasno mi javise da ima mesta i za mene Quote
miss Penny Lane Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 e ako svirate tamo ja dolazim....zamalo u Nis da odem danas, ali kasno mi javise da ima mesta i za mene idemo sigurno u kraljevo! Quote
bradati_simce Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 PA.....FLUSH JE TREBAO DA IDE U KRALJEVO...ALI SE NESTO DESILO ZATO SADA PITAM MANJU INACE I JA OBAVEZNO IDEM U KRALJEVO...AKO IPAK BUDE NECEGA Quote
miss Penny Lane Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 bitno je da mi idemo u to kraljevo a za svirku nema veze Quote
bradati_simce Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 PAZI I JA IDEM CESTO U KRALJEVO....IAKO NEMA SVIRKE I KOLIKO JA ZNAM KRALJEVO JE ISKLJUCIVO FENSI MESTO.....EEE TAMO I ROKERE SMATRAJU SEKTASIMA Quote
Postmortal Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Ne znam za Kraljevo. Ide mi se strasno, medjutim, dogovarali smo se da pauziramo sa svirkama jedno 3 meseca zbog ispita raznih i skole. Gledacemo da se jos nekako dogovorimo da se ubacimo u to putovanje, voleo bih, zaista, ali ima i bitnijih stvari. Devojke, racunajte na mene, bicete sigurno obavestene o desavanjima vezana za Flush. Quote
bradati_simce Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Ne znam za Kraljevo. Ide mi se strasno, medjutim, dogovarali smo se da pauziramo sa svirkama jedno 3 meseca zbog ispita raznih i skole. Gledacemo da se jos nekako dogovorimo da se ubacimo u to putovanje, voleo bih, zaista, ali ima i bitnijih stvari. Devojke, racunajte na mene, bicete sigurno obavestene o desavanjima vezana za Flush. E majno covece..... 3 jebena meseca!!!!!!! Sad ga pretera... PAZI SAD....SRKI,BANE I BROCETA ZAVRSAVAJU...ALI ZA OKO 2 MESECA...NIJE VALJDA TOLIKO OZBILJNO!!!!! UFF...MOZDA SI U PRAVU....NI JA NEMAM SADA VREMENA NI ZA STA ....A JEBI GA ...... NISTA OSTALI VIDIMO SE NA SVIRCI ZA 3 MESECA Quote
RNA Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 Е, бре, мора да се шљака ако се мисли уписивати факултет. Није то зајебанција. Исправна одлука, момци, али недостајаћете ми за то време. Quote
miss Penny Lane Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Е, бре, мора да се шљака ако се мисли уписивати факултет. Није то зајебанција. Исправна одлука, момци, али недостајаћете ми за то време. bas bedak za svirke... ali sta se mora mora se... Quote
Postmortal Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 To mozda zvuci kao mnogo vremena, ali znamo jedno - da vreme suvise brzo prolazi, stavise neprimetno, tako da su ova tri meseca kao nedelju dana. Mozda banemo jednom slucajno recimo u maju, ali nije sigurno. Za letnji raspust, ne pomisljajte na spavanje! Pozdrav za sve Vas!!! P.S. Sale 3 poena! Quote
Postmortal Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Midnight Moon My fear is blinding me, although I still can feel, this time I walk this way alone we've been walking together home, Your tears are freezing me, sadness rising, facing me, I see it's stronger, killing me; I surrender helpless, I can't fight, I can't die, I won't win, only cry, loneliness is drowning me, Satan's blood spilled on me, Falling slowly, quiet and deep crying under Moon, I’m begging you to stay asleep, I will return… Before the midnight Moon, tell the people that I'll be gone, behold the midnight Sun, I'll be back very soon!!! Falling slowly, quiet and deep crying under Moon, I’m begging you to stay asleep, I’ll return! Before the midnight Moon, tell the people that I'll be gone, behold the midnight Sun, I'll be back very soon!!! Quote
bradati_simce Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 e reko sam (ne znam sta ,ali nema veze) Ove noci sami stojimo, Braca su zajedno ponovo, Spemni za smrt,za patnju i bol, Za majku Srbiju svi zajedno! Quote
bradati_simce Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 e brate ....hahaha...el to onda kada sam snimao probu hihihihihihihih Quote
Postmortal Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Jeste, covek! Snimao si i ono sa prethodne! Quote
bradati_simce Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 e da,i sada cu da se kurcim po forumu kako sam ja slikao Manju...vokala flush-a hmm...zovite na probu!! Quote
Postmortal Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Konsultuj se sa Srketom ili Cetom, pa navrati! Trebace nam slike iz MIIR - a! Kaze meni Srki, posto sam nesto umirao od smeha:" Manjo, nemoj da umres, pa da trazimo novog vokala! Ako crknes, stavicemo nekom liku mini val i svako ko bude pitao da li je to Manja mi cemo reci JESTE! Onda ce reci:"A kako kad ima usran glas i izgled?" A mi cemo:" Ma, to jeste on! Samo sto je bio u vojsci jer je progutao dezodorans!" Zamisli budalu! Ma, to je nas Srki! Quote
amy_mccoy Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 hmm...zovite na probu!! i mene i mene i moni naravno Quote
Misantrophil Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Oni su govno i vokal im je sranje. 90% bendova sto svira na demo masters turnirima su opste jedno sranje. Uopste ne vidim na vidiku neke dobre mlade bendove. jedino Oksanat Quote
RNA Posted April 2, 2005 Author Report Posted April 2, 2005 Oni su govno i vokal im je sranje. 90% bendova sto svira na demo masters turnirima su opste jedno sranje. Uopste ne vidim na vidiku neke dobre mlade bendove. jedino Oksanat Ех, да, види се зашто си изабрао баш то име. А изгеда и да слушаш само паган блек метал, куку! Quote
ba+a. Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Imate li vi neke pesme na netu da skinem da vidim da li valjate? Quote
Recommended Posts