Karlo SE Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima! Quote
Postmortal Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima! НЕ СЕРИ!!!!!!!! ОПЕТ??? То ми реци, буразеру!!! Ако нешто волим, то је кад заједно свирамо! ЈОЈ, БИЋЕ МРТВИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEWARE, BEWARE, WE ARE ALL AROUND!!! Quote
amy_mccoy Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 dooobro...... dolazim, ema dogovor se pomera za subotu u 8 ispred skca , kod popularnog turbo folka ok...dogovoreno moni...oces da idemo u Lazarevac???? naravno, ako nas Flushovci vode Quote
THE WIZARD Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 znate sta ja ne mgou vise... KADA JE SVIRKA??? a da mi svi bojkotujemo svirku??????? Quote
Bane_FlusH Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu! Quote
Postmortal Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu! Управо тако. Свирка је опет померена, у Лазаревац се иде сигурно. Само се надам да се ово неће више толико пута померати... Извините, људи што вас вртимо... Quote
SaraH Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Kad izlazi album? Zvucali ste najbolje sinoc! (bar preko radia) Quote
Karlo SE Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) Jos jedan veliki, i ovoga puta javni pozdrav Flushovcima i hvala na jucerasnjem thrashovanju, majke mi, meni bi bilo dosta da samo vama cetvorici sviram! Edited June 6, 2005 by Rizzen Quote
RNA Posted June 6, 2005 Author Report Posted June 6, 2005 Наравно, кад су ложачи најгоре врсте, хехе. Него, све ћу ви побијем, сви ме мишићи боле, јуче нисам ништа примећивао, а како сам се пробудио једва сам из кревета устао. Quote
Bane_FlusH Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Joj, i meni je bilo ludo!!! Kamo češće da je sreće onakvog trešovanja, ili tako nešto... POZDRAV CELOM SPACE EATERU!!! THRASH IS ALL AROUND SA VAMA JE BIO PUN POGODAK! Hvala, SaraH, ali dodji u skc u 'botu, zvuk bude mnooogo bolji, stvarno je bio skandal prostor gde smo svirali sinoć... Ljudi, svi da dođete u 'botu u baštu skc-a da opet bude: Quote
Postmortal Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав! Quote
amy_mccoy Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 ma vidimo se mi u subotu na onom pivu beware...beware, thrash is all around Quote
THE WIZARD Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 bane kaze se SUBOTU a ne `BOTU!!! a besh ga moro sam da ti vratim za ono ispravljanje od pre koju stranicu... ja sigurno dolazim u botu!!! moram da prebijem simu i manju... Quote
RNA Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав! Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге. Quote
Postmortal Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге. Ма, за мене је то био нај фудбал пошто сам оперисан од свих врста спортова. На турнирима у основној су људи бежали када затрчим ка голу, пошто ми се често дешавало да уместо лопте покупим саиграча, али су се врло брзо навикли на то кад су видели да кад шутнем на ПРАЗАН гол, лопта оде на све стране, али не у гол! Quote
Black Dragon Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! pozdrav od Saleta! Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!! Quote
Postmortal Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! pozdrav od Saleta! Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!! Имаш право! Бар сад могу да престанем са спамом јер знам проклето шта је! Јеси ли успео некако да нас откажеш? Стварно је фрка за ову суботу, славио бих те кад би нас збуџио за следећу... Ако не може, смислићемо нешто... ваљда... Quote
Karlo SE Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Hocemo Flush kao goste kad Space Eater bude svirao u finalu! Quote
Postmortal Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 kako si ga ispalio, sveDski e ljudi, ja sam tamo u subotu, ako svirate slusacu vas, ako ne bedak Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18! Quote
Bane_FlusH Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Jes, sviramo 18. u subotu, jer mrtvi Srki ima maturski u ponedeljak! Ejmi, jel se ti to praviš pametna sa tim logaritmom? Quote
THE WIZARD Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 e to sam cuo od simceta danas!!! i mozda je tako bolje!!! a evo razloga: meni je 16tog rodjendan!!! pa ono kao... Quote
amy_mccoy Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Ejmi, jel se ti to praviš pametna sa tim logaritmom? pa ono kao...pokusavam mada, ja i matematika, ne ide to zajedno elem....ja sam i jer ne mogu 18og da dodjem (imam jako vazan ispit, i ucicu filozofiju ko manijak tih dana ) zao mi je momci Quote
RNA Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18! Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам? Quote
Postmortal Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам? Па, изгледа да сам ти и рекао оне ствари које не знаш! Кол'ко сам ја чуо, ви свирате 18 - тог, следеће недеље. Немогуће да нисте информисани. Зови Салета и упитуј ги! Ми вам дођемо као гости. Флаш енд Спејс итер страјк тугедр аген! Quote
Recommended Posts