Jump to content

Recommended Posts

Posted

To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima!

Posted
To mi reci Bane! FLUSH & SPACE EATER thrashing Lazarevac together... again! Necu verovatno moci da dodjem u subotu, ali u nedelju sam u prvim redovima!

НЕ СЕРИ!!!!!!!! ОПЕТ??? musik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif То ми реци, буразеру!!! Ако нешто волим, то је кад заједно свирамо! ЈОЈ, БИЋЕ МРТВИХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEWARE, BEWARE, WE ARE ALL AROUND!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

icon_rockdevil.gif

icon_rockdevil.gif

icon_rockdevil.gif

Posted
icon_smile.gif dooobro......

dolazim, ema dogovor se pomera za subotu u 8 ispred skca , kod popularnog turbo folka icon_smile.gifbiggreens.gif

ok...dogovoreno biggreens.gif

moni...oces da idemo u Lazarevac???? naravno, ako nas Flushovci vode icon_da.gif

Posted

Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu! icon_da.gif

Posted
Jeste, pomerena je za narednu subotu, 11. jun! Sad mi javio Manja, oni se sad vraćaju iz radija! Ne mari, biće gubljenja u Lazarevcu! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ako stvarno 'oćete, možete i d' idete, samo ako ima mesta u busu! icon_da.gif

Управо тако. icon_sad.gif Свирка је опет померена, у Лазаревац се иде сигурно.

Само се надам да се ово неће више толико пута померати... Извините, људи што вас вртимо... icon_sad.gif

Posted (edited)

Jos jedan veliki, i ovoga puta javni pozdrav Flushovcima i hvala na jucerasnjem thrashovanju, majke mi, meni bi bilo dosta da samo vama cetvorici sviram!

Edited by Rizzen
Posted

Наравно, кад су ложачи најгоре врсте, хехе. icon_wink.gif

Него, све ћу ви побијем, сви ме мишићи боле, јуче нисам ништа примећивао, а како сам се пробудио једва сам из кревета устао.

Posted

Joj, i meni je bilo ludo!!! Kamo češće da je sreće onakvog trešovanja, ili tako nešto... icon_biggrin.gif POZDRAV CELOM SPACE EATERU!!! THRASH IS ALL AROUND SA VAMA JE BIO PUN POGODAK! Hvala, SaraH, ali dodji u skc u 'botu, zvuk bude mnooogo bolji, stvarno je bio skandal prostor gde smo svirali sinoć...

Ljudi, svi da dođete u 'botu u baštu skc-a da opet bude:

pivopije.gifpivopije.gif

musik29.gif

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

wallbash.gifwallbash.gifpukeface.gif

Posted

Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав!

Posted
Е, па момци, бољи фудбал нисам одиграо у животу! Хвала вам и за гостовање, то је био пун погодак! Девојке, албум излази негде у септембру, али опуштено! Бићете сви обавештени отом - потом! Хвала на подршци! Поздрав!

Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге.

Posted
Ма, какав је ово био фудбал? Видео би ти да сам ја био у бермудама, онако фудбалски опермљен. Следећи пут играмо на велике голове и има да се трчи, буразеру. Јој, још ме боле ноге.

Ма, за мене је то био нај фудбал пошто сам оперисан од свих врста спортова.

На турнирима у основној су људи бежали када затрчим ка голу, пошто ми се често дешавало да уместо лопте покупим саиграча, али су се врло брзо навикли на то кад су видели да кад шутнем на ПРАЗАН гол, лопта оде на све стране, али не у гол! icon_mrgreen.gificon_mrgreen.giflaugh.gif

Posted
Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! icon_smile.gif

pozdrav od Saleta!

Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!! icon_mrgreen.gif

icon_frown.gif Имаш право! Бар сад могу да престанем са спамом јер знам проклето шта је! icon_mrgreen.gif

Јеси ли успео некако да нас откажеш? Стварно је фрка за ову суботу, icon_cry.gif славио бих те кад би нас збуџио за следећу... Ако не може, смислићемо нешто... ваљда... wallbash.gif

Posted
kako si ga ispalio, sveDski rolleyes.gifmath.gif

e ljudi, ja sam tamo u subotu, ako svirate slusacu vas, ako ne bedak

icon_wink.gif Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif

Posted
Ejmi, jel se ti to praviš pametna sa tim logaritmom? mhihi.gif

pa ono kao...pokusavam icon_redface.gif

mada, ja i matematika, ne ide to zajedno no.gif

elem....ja sam mad.gif i icon_sad.gif jer ne mogu 18og da dodjem

(imam jako vazan ispit, i ucicu filozofiju ko manijak tih dana icon_mrtav.gif )

zao mi je momci icon_cry.gif

Posted
icon_wink.gif Е, овако стоје ствари. свирамо СИГУРНО 18.6.2005. у башти СКЦ - а, ако буде лепо време, наравно! Дакле... Боле, свирамо са вама, то је оно најважније, бар мени, ако буде кише или тако неких срања, свирке неће бити, не свирамо сутра (11), тако да се надамо вашем доласку 18! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif

Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам?

Posted
Сад си ме скроз избуњивао. Како то свирате са нама? Ја не знам да ми свирамо тог дана. Мислим, било би супер, али нисам информисан. Знаш ти нешто што ја не знам?

Па, изгледа да сам ти и рекао оне ствари које не знаш! icon_smile.gif Кол'ко сам ја чуо, ви свирате 18 - тог, следеће недеље. Немогуће да нисте информисани. Зови Салета и упитуј ги! Ми вам дођемо као гости. icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Флаш енд Спејс итер страјк тугедр аген! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif