Postmortal Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) Ејми, немој се цимат! Није нам ово последњи пут у животима да свирамо. Истина, волео бих да дођеш али шта је, ту је! Видимо се неки други пут, можда и пре... Гавро, ти пуниш 16 година? Јао, не верујем! Ипак нисам најмлађи овде! Осим, ако сам добро схватио поруку... Edited June 11, 2005 by Manja Quote
Karlo SE Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Pa to bi bilo apsolutno sjajno da sviramo sledece nedelje kad i vi, joj opet ce da bude jebeno! Nismo nista informisani, ali se nadam da ce se to ovih dana ispraviti! Quote
bradati_simce Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 AAAAAAAAAAAaaaaaAAAaaaaaaaaaaaaaAAAaaaaaaaaaAAAAAAA AAAAAAAAaAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAaaaaaa AAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAaaaaaaaAAaaaaaAAAAAAaaaaAAA AAAAaaaAAAaaaAAAAAaaaAAAAAAAaaaaAAAaaaaAAAAAAAAAaaa ZASTO NA SVAKI RODJENDAN FLUSH "PAUZIRA" OK PRVO LOLA...NEMA FRKE SAD SANDRA....OK SVE JE TO U REDU ALI STA JE SLEDECE Quote
Postmortal Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) Е, бедак. 18 - тог је полуфинално вече трибјут бендова, тако да, Итери, hasta proxima vez! Али свакако дођите да се зезамо, ако будете могли! Велкам бек, Симче! Ејми, надам се да се видимо! 18.6.2005. у 21 час. Знам, Гавро, знам! Стјупид Мања аген! Edited June 12, 2005 by Manja Quote
miss Penny Lane Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 manja jer ti ides u fizioterapeutsku skolu? Quote
Postmortal Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 manja jer ti ides u fizioterapeutsku skolu? Јес, вала баш, како да најн, вери вери управо! Ако ћемо тако, идем у фармацеутско - физиотерапеутску школу . А... откуд знадеш? Quote
Postmortal Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ajd da cujemo prevod... То значи:'' Да, човече, како да не! Онда, видимо се 18 у башти Студентског Културног Центра! Идемо да тестеришемо и уживамо у правој трешерици! Гавро, ја, море, бејах у Перуу где сам ово и научио. Доста сам заборавио, нисам овај језик причао већ 5 година! Quote
THE WIZARD Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e ima da se zestoko izbedacim ako sutra ne dodjem... jebena rodbina i jebeni (moj)rodjendan... Quote
bradati_simce Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 e ima da se zestoko izbedacim ako sutra ne dodjem... jebena rodbina i jebeni (moj)rodjendan... ipak si dosao i napio se ko stoka Quote
amy_mccoy Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 e momci....drago mi je da smo se upoznali i izblejali zajedno....moramo to da ponovimo...i ja ovaj put da ostanem sa vama, jbg morala sam da cujem ortakinju a da....ISTESTERISALI GA OVI FLUSHOVCI SVAKA IM CHAST! Quote
bradati_simce Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 e momci....drago mi je da smo se upoznali i izblejali zajedno....moramo to da ponovimo...i ja ovaj put da ostanem sa vama, jbg morala sam da cujem ortakinju a da....ISTESTERISALI GA OVI FLUSHOVCI SVAKA IM CHAST! MA OPUSTENO IMA VREMENA VIDECEMO SE MI JOS A STO SE TICE SVIRKE...... JEBEM MU MATER, POZVAO SAM GOMILU ORTAKA I ORTAKINJA I MALO IH JE DOSLO JEBOTE ZAPOCEO SAM PRVU SUTKU MISLECI DA CE BITI DO JAJA AL NE, SUTKA OD 5-6 LJUDI NIJE SUTKA I KOLIKO JE BIO LJUDI KOJI SU SLEJMOVALI 4-5 SAMO ME JE TO RAZOCARALO ALI VI STE JEBALI BABE NA BINI KOLIKO STE BILI DOBRI SALIM SE, STVARNO STE DOBRO ZVUCALI PO MENI. Quote
miss Penny Lane Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 e pa i ja da se javim i to iz net kafea... nja nja bilo mi je fenomenalno... i bas ste super svirali... manja ..audi maja je loooodilo Quote
THE WIZARD Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 meni je bilo loodilo posle flashovske svirke!!! koje se zavrshilo u 4 sata izjutra kada sam zaspao... Quote
bradati_simce Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 meni je bilo loodilo posle flashovske svirke!!! koje se zavrshilo u 4 sata izjutra kada sam zaspao... S OBZIROM DA SE OVAJ ALKOHOL JOS UVEK NALAZI U MOJOJ KRVI I DA ME JOS UVEK KIDA VRAT OS SLEJMOVANJA JEBOTE NE RISE JA SAM JOS UVEK NA FLUSHOVOJ SVIRCI Quote
Postmortal Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 e pa i ja da se javim i to iz net kafea... nja nja bilo mi je fenomenalno... i bas ste super svirali... manja ..audi maja je loooodilo Е, и мени је баш било јебено! Свакако ми је драго што смо се напокон упознали, изблејали нешто мало, хвала на лепим коментарима што за наступ, што за мајицу! We'll be back very soon for you! ( Хехе, ово увек кажем ) Quote
Black Dragon Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Trash in its true form,fuckin hard,fucking loud,fucking good!FLUSH!!!! Musica para siempre!Con FLUSH tu puedes disfrutar en la vida! Quote
amy_mccoy Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 muzika zauvek! sa Flushom mozes da uzivas u zivotu! dodatak...Fernando, uno grande i tu...chakito Quote
aronoel Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 BILO JE EXTRAVAGANTNO!Super ste svirali,definitivno! "Before the midnight moon,tell the people that Ill be gone, behold the midnight time,Ill be back very soon for you..." Sorry,nemam apostrofe... Quote
RNA Posted June 20, 2005 Author Report Posted June 20, 2005 Не знам колико добро моће да се види са ове слике, посебно због натапиране косе, али ово је Срки из млађих дана док је певао у Осмом Путнику. Или не, ипак је то Ђибо! Хахахахаха. Quote
Karlo SE Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Не знам колико добро моће да се види са ове слике, посебно због натапиране косе, али ово је Срки из млађих дана док је певао у Осмом Путнику. Или не, ипак је то Ђибо! Хахахахаха. Quote
Postmortal Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 (edited) Добар превод, Лидија, немам речи! А ево га и Сале Штослија који сад као нешто пртља на шпанском покушавајући да нас одушеви! Хвала Ароноел на лепим речима! Ал би бек вери сун фор ју! Него, Боле! Откуд теби таква идеја да онај лик личи на Сркија? Или бар на њега из млаћих дана? Мада, ти личиш на Броћету, само што је он ДАЛЕКО мршавији од тебе Edited June 21, 2005 by Manja Quote
bradati_simce Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Не знам колико добро моће да се види са ове слике, посебно због натапиране косе, али ово је Срки из млађих дана док је певао у Осмом Путнику. Или не, ипак је то Ђибо! Хахахахаха. Ali djibo iz osmog putnika Quote
Flush_srki Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Manja i Srki bleje na netu u srkijevoj skoli a profesori na svecanoj veceri locu vino i slusaju PANTERU!!! Quote
bradati_simce Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Manja i Srki bleje na netu u srkijevoj skoli a profesori na svecanoj veceri locu vino i slusaju PANTERU!!! SRKI.... BUDI MALO REALAN SAMO TVOJA KEVA SLUSA PANTERU Quote
Postmortal Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ~' date='28. 6. 2005, 14:08'] udarila im slava o glavu..... --->da li ste zainteresovani da vam napravim sajt????vrlo rado bih....? <--- Хвала на понуди! Имаћемо те у виду, али још ништа не планирамо озбиљно. Quote
Recommended Posts