Geozee Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ljudi svaka vam chast. Pruzili ste podrsku Underdeath-u (koji su moji ortaci), kao sto sam video i u Zajech(m)aru. Vi ste carevi!!! PS: Pozdravlja i zahvaljuje vam se ceo UNDERDEATH i ja. Quote
Bane_FlusH Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ljudi svaka vam chast. Pruzili ste podrsku Underdeath-u (koji su moji ortaci), kao sto sam video i u Zajech(m)aru. Vi ste carevi!!! PS: Pozdravlja i zahvaljuje vam se ceo UNDERDEATH i ja. Ma nema frke, i drugi put!!! Ko što rekoh juče Karlu iz Dungeon Bell-a, kad je dobra svirka, nije teško gubiti se!!! A on kaže: ''Ma meni bi bilo dosta da sviram samo vama četvorici!!!'' I čovek je, dozvoli, u pravu! E, Kashmire, da si ti meni živ i zdrav, ja sam sa Perom svir'o dve godine...možda malko manje... Nego šta ću nego da se gubim na njegovoj svirci!!! Pozdrav i za tebe i za Underdeath!!! Quote
Lukather Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Људи честитам за гитаријаду... ИзTRASHирајте их све! Quote
Гера Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 evo i ja da se zahvalim u svoje i u ime UNDERDEATH-a za podrsku koju ste nam pruzili na svirci, i atmosferu koju ste pravili! hvala! Quote
bradati_simce Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 uuuuuu daj ne rise da imas slike iz zajecara i ja u sredi Quote
Bane_FlusH Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Inače, to je ''FlusH home video number 3'' pod nazivom ''Studio days''!!! Uglavnom detalji sa snimanja albuma prvenca! Inače, svima se svideo ko je gledao i svi kažu da smo 4 idiota!!! U glavnim ulogama: Manja, Srki, Broćko, Bane, Dadi (producer - ''ide snimak... ''), Simče, Rush i drugi... Ketty, ili uzmi snimke, ili kupi album u septembru, ili nas slušaj u Zaječaru na gitarijadi, mada biće svirki i u Beogradu... Šta da ti kažem, nadam se da će ti se svideti! Pozdrav! Quote
bradati_simce Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Bice to malo teze-vise se ne druzimo,retko se vidjamo(iako smo u istom kraju)...samo u gradu kad se sretnemo,pa cu onda da mu spomenem. A u medjuvremenu ce mi se mozda neki dobar covek smilovati. pazi imam ja neke snimke iz studija (snimak je inace jako los,al nema veze) moram prvo da se dogovorim sa flushovcima oko toga posto ne bi da razbacujem taj materijal inace ja sam voljan da ti dam neke snimke 4 idiota??? hteo je da kaze 4 idiota iz flusha a mene i rush-a nije hteo da vredja el tako bane Quote
Geozee Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ljudi, da li ste proshli na gitarijadu? Quote
bradati_simce Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ljudi, da li ste proshli na gitarijadu? mislim da cu ja odgovoriti na ovo pitanje flush nastupa na gitarijadi u polufinalu jer su pobednici demo mastrers turnira Quote
THE WIZARD Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 mislim da cu ja dati TACAN odgovor na to pitanje: FLUSH nastupa u FINALU jer su pobednici demo mastersa! Quote
Bane_FlusH Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 @Kashmir: K'o što Sima reče, direktno smo prošli kao pobednici Demo Mastersa! @Stringer: Bogami, mora da padne! Čestitam i zvanično na prolasku i vidimo se tamo! Pozrav celoj ekipi! @Amy: Kako bre ne mož da dodješ??? @Simče: Sve je regulisano! Odneo sam komplet biografiju i slike iz Zaječara, kao i onu profi sliku ispred studija! @Svi redom: Sutra ujutru putujem na Srebrno jezero i nema me na YuM-u do utorka! Ljudi, ostajte mi zdravo i čitamo se pred Zaječar!!! Pozdrav svima!!! Quote
Eetfuk Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Sve najbolje na gitarijadi. Chep!!! Ma proci cete vi i gitarijadu ako budete bili onako troo thrash sa klavijaturom Probajte najtvish, to bi vec moglo... Pobednici...pih Ja mislim da ste vi bas trash...a ne thrash...mislim...ipak imate klavijature gay Quote
THE WIZARD Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 hmmm.. simo... jesi ti corav? jel vidish ti tamo rec MOZDA????? e pozesd: da nisi ti mozda dzrkin tj dorkin? ako nisi sori na smetnji... ali neznam... nekako sam siguran da jesi... shto smo sinoc smishljali ceta, dzrkin i ja gde sve moze da se stavi fush.... znaci strashno... prilozeni spisak nece biti ceo kao onaj od sinoc... dakle: scream boodly flush(deth) everytime i flush(children of bodom) fear of the flush(iron maiden) flush gates-cemetery flush(pantera) 1000 times fushed(megadeth) flush on my theets(megadeth) flushing in the abis(slejer) master of the flushes(metalika) the four flushers(metalika) whipflush(metalika) itd.... Quote
THE WIZARD Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 a sledeca svirka im je na gitarijadi... 19 avgusta! a mozda i 20tog.... Quote
Postmortal Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Е, па, Мања паметњаковић се није излоговао пре но што је отишао у Црну гору! Нисам могао да се јављам оданде. Па, куде сте, људи?! Ја се ево, вратих данас око шест, додуше, лет је, по обичају, каснио, требало је већ у пола шест да будем на аеродрому. Видим да је овде прилично живо! Надам се да нисам много пропустио! Е, сад! Геро и компанијо... Нема потребе да нам се захваљујете не подршци, подразумева се да ћемо да вас подржимо! Надам се да се видимо у Зајечару(Стрингси и Андрдет!) Даље... Савршено ме БОЛИ КОБАС шта ти, момак под неким тамо називом Ераја, јеби га, мислиш о нама. Ми смо бенд који се не ограничава способностима, тако да нас заболе за твој глупи коментар! Велики поздрав за све!!! Quote
Гера Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 pa, mi se necemo takmiciti, ali sviramo 17-og, na, valjda, otvaranju! kad vi idete za zajecar? Quote
Postmortal Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 pa, mi se necemo takmiciti, ali sviramo 17-og, na, valjda, otvaranju! kad vi idete za zajecar? Идемо 18 - тог у 11. Quote
bradati_simce Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 e a sad mozete svi da mi se sagnete ja sam sa the wizard-om u zajecaru thrashujemo i pijemo zajecarsko pivo mislim...hehehe Quote
bradati_simce Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 ok danas je 20 nalazim se u zajecaru izvestaj od sinoc bla, bla bla... jebali ste kevu samo....mogli ste da odaberete 3 jebacke thrasherske stvari a ne midnight moon ma opusteno stvarno mi je zao sto iste prosli budite srecni sto ste bar svirali na zajecarskoj gitarijadi a posebno budite srecni sto ste svirali sa hari mata harijem Quote
aronoel Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 E bas sranje sto nisu prosli......jeste da je Midnight Moon balada,ali zato su reci gotiva....jbg........Jeste li se bar lepo izdivljali...?.......Budite pozdravljeni..... Quote
bradati_simce Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 E bas sranje sto nisu prosli......jeste da je Midnight Moon balada,ali zato su reci gotiva....jbg........Jeste li se bar lepo izdivljali...?.......Budite pozdravljeni..... pa moram priznati da je meni bilo do jaja bas su istresli publiku iz carapa al jebeni ziri samo da znas koji su gejevi prosli Quote
Doug Bradley Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Samo da znas koji su gejevi prosli Ko je sve proshao? Quote
THE WIZARD Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 vans agen: SIMA NEMA POJMA SHTA PRICHA!!! na worhedu je bila prva shutka od svih demo bendova koji su sinoc svirali! oni su svirali 5ti!!! to govori neshto... i bilo je mnogo dobro!!! ubacili su neke bek vokale koje je ceta pevao i sve u svemu mnogo dobro!!! posle brze doshla spora pesma! shto je bash extra! jebena solaza je mnogo dobra!!! i naravno poslednja THRASH IS ALL AROUND!!!! znaci bash su razvalili!!! e sad "loshe" sitnice: manja se nije cuo prvih 10tak sec midnajt muna, ceti se neshto zezno bas(reko je on meni shta ali ja i ta muzichka tehnika.... ),manja je pao pre nego shto doshao do mikrofona i tako... al dobro to su sve sitnice!!! i tako.... aj poz Quote
THE WIZARD Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 anex, gengbengers i likovi iz zajechara.... Quote
Recommended Posts