Jump to content

Recommended Posts

Posted
Мало су се распали јер су Срки и Броћета били пијани к'о гузице!

icon_smile.gif

odvalili su se ko majke

bilo je do jaja u skc-u

covece sledeceg jutra sam izbrojao 3 sljive

, jednu razderotinu na laktu i 4-5 na ledjima

dobro je sad je sve proslo

aj da vas vidimo jos jednom(samo u treznom stanju)

@srki idi u kurac koliko si tezak

ode mi kicma kad sam te dizao

Posted

Ma bili ste super. Serem vam se u ton film, vi ste barem imali tonsku.

sad.gif ti bas moras da me podsetis... mizerija... no.gif

e skroz ste kul, dopada mi se nastup, samo sto mi na sceni lichite na RATM... to mora da je zbog kose frontmena icon_smile.gificon_smile.gif heh

ma ono, drago mi je sto ste prosli...

pivopije.gif

Posted

Flush, vi ste oni kraljevi koji ste obradjivali panteru sad u petak u skc-u.

Najaci ste!Cuo sam za vas pre brdo vremena na radiu preko 202ke

a kasnije mislim da sam bio i na vasoj svirci u filozofu.

kada ce sledeca svirka?

Posted
Flush, vi ste oni kraljevi koji ste obradjivali panteru sad u petak u skc-u.

Najaci ste!Cuo sam za vas pre brdo vremena na radiu preko 202ke

a kasnije mislim da sam bio i na vasoj svirci u filozofu.

kada ce sledeca svirka?

Фала, батице!!! Драго ми је да ти се свидело! Нисам сигуран кад ће следећа свирка, требало би финале да буде за око 2 недеље. Чак нам је и Тинеа понудила да свирамо у њеној школи у фебруару, али отомепотоме! icon_mrgreen.gif Бићеш обавештен благовремено. И још једно; албум нам излази за око две недеље, можда и мање. icon_rockdevil.gif

Живели! pivopije.gif

Posted

Samo jedno pitanje - zasto ste dali ovo ime bendu? Hocu reci, rec flush ima mnogo znacenja, a jedno od njih je - kazance u klozetu, pa me zanima dal' ste na to mislili? icon_smile.gif

Inace, dobri ste. Svidja mi se kako ste skinuli Panteru, ali mi se autorske i dalje ne svidjaju...

Posted
Samo jedno pitanje - zasto ste dali ovo ime bendu? Hocu reci, rec flush ima mnogo znacenja, a jedno od njih je - kazance u klozetu, pa me zanima dal' ste na to mislili? icon_smile.gif

Inace, dobri ste. Svidja mi se kako ste skinuli Panteru, ali mi se autorske i dalje ne svidjaju...

WC је кључна реч! icon_smile.gif

Posted

to su te porazene face... koliko ste izgubili?

thrash fudbal je onaj sa pivskom flasom sto smo igrali ko zna gde na hitu mi, death tribute, max, rattle headovci, stringsi... ludilo! icon_smile.gif

Posted
Фала, батице!!! Драго ми је да ти се свидело! Нисам сигуран кад ће следећа свирка, требало би финале да буде за око 2 недеље. Чак нам је и Тинеа понудила да свирамо у њеној школи у фебруару, али отомепотоме! icon_mrgreen.gif Бићеш обавештен благовремено. И још једно; албум нам излази за око две недеље, можда и мање. icon_rockdevil.gif

Живели! pivopije.gif

Hvala tebi brate.Nisam znao da snimate album.

koliko pesama imate i mogu li dobiti nesto od vaseg materijala?

Sta znaci Flush uopste?

Posted
E,a izvali Srkija i Brocetu na slici icon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

to su te porazene face... koliko ste izgubili?

ne znam koliko su izgubili, samo znam da su operisani za fudbal koliko i ja icon_smile.gif

Sta znaci Flush uopste?

pa flush covece

kada pustas vodu na wc solji icon_smile.gif

a za ostalo cu ja da ti odgovorim

na albumu se nalazi 8 pesama(valjda)

od materijala ja imam su snimci sa proba i trebam da nabavim svirke i prenose sa radija.

pa ono...kao....ako te zanima poslacu ti pp

ali album se ne daje!ni oni nemaju album.

druga prica.

Posted
pa flush covece

kada pustas vodu na wc solji icon_smile.gif

a za ostalo cu ja da ti odgovorim

na albumu se nalazi 8 pesama(valjda)

od materijala ja imam su snimci sa proba i trebam da nabavim svirke i prenose sa radija.

pa ono...kao....ako te zanima poslacu ti pp

ali album se ne daje!ni oni nemaju album.

druga prica.

Kada pustas vodu na wc solji?

Ne mogu da verujem.

@bradati_simce saljem ti pp u vezi proba.ako ti nije problem da mi narezes autorske.

Posted

eeeeee rodjaci,a jel bi mogla i ja da dobijem vase pesmice....ako ne sve onda barem midnight moon....a?......e a sto se tice onog snimka vas ima najvise....tako da cete to dobiti u skorije vreme....sto se mene tice mozete sad za raspust i da dodjete kod mene,pa da gledate.....eto toliko od mene......

Posted
eeeeee rodjaci,a jel bi mogla i ja da dobijem vase pesmice....ako ne sve onda barem midnight moon....a?......e a sto se tice onog snimka vas ima najvise....tako da cete to dobiti u skorije vreme....sto se mene tice mozete sad za raspust i da dodjete kod mene,pa da gledate.....eto toliko od mene......

Важи, Леонорице! Имамо ти у виду и слуху!

Фала ти! icon_wink.gif

Договорићемо се и за песмице! icon_da.gif

Posted
Hvala tebi brate.Nisam znao da snimate album.

koliko pesama imate i mogu li dobiti nesto od vaseg materijala?

Sta znaci Flush uopste?

Sto se tice imena benda,nastalo je tako sto sam ja kao i uvek kenjao na WC solji i pricao s brocetom preko telefona!To je bio period kada je nastajao bend,i kada smo brocko i ja po ceo dan telefonirali lupajuci gluposti kako ce se bend zvati,sve dok se ja nisam iskenjao pusto vodu i odvalio "reci brate da se bend zove Flush"Brocko se slozio recima:"Reci mitre to je bas ooorrriginalno(tada je Brocku sve bilo OOORRRIIIGGGIIINNNAAALLLNNNOOO)" time je dilema oko imena benda bila resena! pivopije.gif

Posted

Sto se tice albuma on je snimljen pre 8 meseci!Sve je zavrseno i spremno za stampu.Mi bi ga vrlo rado jos veceras izdali,ali moraju neke stvari da se rese,jer doslo je do nekih pometnja u planu dako da cemo prvu informaciju koju budemo imali u vezi izlaska naseg albuma roknuti na YUm!!!Na nasu veliku zalost to stvarno nije do nas! icon_cry.gif

Posted

Ljudi hvala,sve najbolje i vama u novoj!!!Sto se svirki tice dobro nam je pocela godina!!!Vidimo se vec 5-og u skcu na hitu godine,08. u Golubcu,pa za 10 tak dana opet u SKC-u,tako da cemo se potruditi da ove godine budemo mnogo aktivniji!!!Pozdrav Srki. pivopije.gif

Posted

uf uf uf joj joj...dobro sto je probna verzija

naslovana strana je preopterecena (oko megabajt, ako sam dobro primetila)...to neko sa dial up vezom tesko da ce da doceka, ideja sa grafitom je super ...ma ima puno toga, ali kapiram da je ovo za sada samo probna verzija

e da, mozete da ubacite i neku download sekciju, sa bar live snimcima (ako vec cuvate ostatak za album icon_mrgreen.gif )

pozdrav pivopije.gif

Posted

Ma ne znam što je čovek uopšte kačio link, iako je probna verzija, fali još puno stvari! Slike se ne otvaraju, tekstovi izlaze van okvira, prva strana stvarno ne može da se otvori... Mora još dosta toga da se popravi!

Podsećenja radi, sutra smo u Golupcu! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Hristos se rodi!

Posted

Ma samo smanjite rezoluciju slika u pozadini, bice malo mutnije, ali bi trebalo da radi! Mada je bolja varijanta da u pozadinu stavite samo neku boju, a da nacickate vise manjih slicica...

Posted
Dobri ste bili juce, samo sto se Srki malo slabije cuo... i da, sto je najvaznije - pocinjem polako da menjam misljenje o autorskim icon_wink.gif

To je kad RNA i Rizzen krenu u ispiranje mozga nema da ne uspe!

Posted

Је л' да укључим центрифугу сад?

Мора то да се ослободи од нежељених примеса!

Posted
To je kad RNA i Rizzen krenu u ispiranje mozga nema da ne uspe!

vidim da ima napredka icon_smile.gif

Је л' да укључим центрифугу сад?

Мора то да се ослободи од нежељених примеса!

icon_smile.gificon_smile.gif