aronoel Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ....Ehej dje ste Flush-ovci....?.....E aj mi reknite nesto o onom vasem fan clubu sa sajta?....E da i jel istina da nastupate sad 21. u skc-u?.....U zdravlje! Quote
THE WIZARD Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 alo bwe flushovci imam jednu zamerku na sajt!!! ili napravite CEO sajt da bude na engleskom ili na srpskom ili u obe verzije a na pre nego shto se udje na sajt da moze da se bira koji jezik ocesh... a ne ovako da meniji budu na inglish a teht na srbish... i shto pre zavrshite sa npr ubacivanjem josh pozadinskih slika, mozete npr muziku da stavite... kompresujete u ogg i gotovo! dalje bilo bi ql kad bi npr meniji bili u flash-u... ono malo animacije... itd... ovo su samo moji predlozi.... Quote
bradati_simce Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) ili napravite CEO sajt da bude na engleskom ili na srpskom ili u obe verzije a na pre nego shto se udje na sajt da moze da se bira koji jezik ocesh... a ne ovako da meniji budu na inglish a teht na srbish... i shto pre zavrshite sa npr ubacivanjem josh pozadinskih slika, mozete npr muziku da stavite... kompresujete u ogg i gotovo! dalje bilo bi ql kad bi npr meniji bili u flash-u... ono malo animacije... mitre...ovo je probni sajt besplatan je i ima oko 1-2 MB malo pre sam razgovarao sa srkijem oko toga i meni je iskreno ovaj sajt sranje, realno tako da...nema animacija, slika i ostalih gluposti. eto... i shta je bwe sa ovim slikama??? cjb net? to su prazna mesta za slike Edited January 11, 2006 by bradati_simce Quote
Bane_FlusH Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ....Ehej dje ste Flush-ovci....?.....E aj mi reknite nesto o onom vasem fan clubu sa sajta?....E da i jel istina da nastupate sad 21. u skc-u?.....U zdravlje! Živa istina! Sa Dehjumenajzerom! Dođi obavezno! Što se tiče fan cluba i sajta uopšte, to je stvarno samo probna verzija koja je napravljeno u fazonu ''uradi sam'', apsolutno smo svesni da ni na šta ne liči i nemojte puno pažnje da obraćate na nju! Kad skupimo keša platićemo nekom profi liku i uradićemo do jaja sajt, obećavamo! Quote
RNA Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 Ја лепо дао Сркију број телефона ортака који је нама радио, а он није ни назвао човека. Брука! Quote
Bane_FlusH Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Ја лепо дао Сркију број телефона ортака који је нама радио, а он није ни назвао човека. Брука! To je zato što je Srki neodgovoran! Quote
THE WIZARD Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ma znam da je sajt probna verzija... ali eto kad se bude pravio THE REAL OFICAL SITE nadam se da ce ta ga praviti tako negde kako sam reko! Quote
amy_mccoy Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 najbolje je da se lepo plati domen za site, a ne ovi freehostovi itd. ...i da se site zavrsi pre nego sto izadje album, pa da lepo stavite nesto u download sekciju (cisto da nam zagolicate mastu) i napravite veeeeliku najavu hoce biti fan club ? Quote
NeSa Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Их, реци ми нешто што не знам! Svi iz Flusha su neodgovorni,osim Manje.Ali,zato,Manja ima lapsuse,koje ostatak ekipe nema Quote
Kali Agna Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 To je kad RNA i Rizzen krenu u ispiranje mozga nema da ne uspe! Nemaju oni veze sa tim. Posto su clanovi Flush-a propustili priliku da me kolektivno prebiju u Golupcu zbog onoga sto sam rekla o autorskim, skontala sam da i nisu tako losi momci i resila da im dam jos jednu sansu Salu na stranu, moj stav je verovatno bio malo prestrog, ali to i dalje ne znaci da mi se sad sve svidja niti da cu postati njihov fan. Mislim da to moze jos bolje Quote
Postmortal Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Nemaju oni veze sa tim. Posto su clanovi Flush-a propustili priliku da me kolektivno prebiju u Golupcu zbog onoga sto sam rekla o autorskim, skontala sam da i nisu tako losi momci i resila da im dam jos jednu sansu Salu na stranu, moj stav je verovatno bio malo prestrog, ali to i dalje ne znaci da mi se sad sve svidja niti da cu postati njihov fan. Mislim da to moze jos bolje Бог те вид'о! Ти си живо биће! Имаш право на све! Шта би ми имали против тебе само зато што не волиш наше песме? Ма дај! Важно да смо живи и здрави! О волим - не волим срањима се расправља успут! Мени је лично важно каква си особа, а не да ли пљујеш по нашим песмама или не. Много се узбуђујеш око тога! Опушти се! Quote
Bane_FlusH Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Srki je neodgovoran, Manja je lapsus, a Broćeta je lu-D!!! Kali, ja bih te prebio, al' nisam znao da si to ti! Ma, samo ti pusti Manju da ti sve lepo objasni i sve će biti ! Ne, stvarno, opušteno, ima vremena da zavoliš naše pesme i da postaneš naš fan, samo moraš da nastaviš da nam daješ šanse!!! Quote
RNA Posted January 14, 2006 Author Report Posted January 14, 2006 Srki je neodgovoran, Manja je lapsus, a Broćeta je lu-D!!! Последња вест: Бане избачен из бенда због пљувања осталих чланова. Флаш тражи новог бубњара. Заинтересовани - јавите се. СТОП Quote
Гера Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) javljam se stop ne znam da lupam stop naucicu stop smajlifejs smajlifejs smajlifejs stop Edited January 14, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
aronoel Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 ....Ejjjjjj kraljevine imadem jedno pitanje za vas....ko sve svira sa vama 21.?...... Quote
Karlo SE Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Је л' да укључим центрифугу сад? Мора то да се ослободи од нежељених примеса! Izvinjavam se zbog zakasnele reakcije i da, vreme je za centrifugu! Bole puscaj! Quote
Karlo SE Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Broćeta je lu-D!!! On jeste lu-D, a ja cu tebe za to da tuzim i da ti uzmem silne pare na osnovu autorskih prava, znas, mi smo sada ozbiljna pravna drzava u kojoj se postuje intelektualna svojina i svaka vrsta piratisanja se strogo kaznjava, jel jasno... Karlo je prs'o i misli da je krajnje vreme da ode na neko fino pecanje, ako ima dobrovoljaca za tu delatnost u nekom narednom periodu, neka se jave... Quote
Flush_srki Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 alo bwe flushovci imam jednu zamerku na sajt!!! ili napravite CEO sajt da bude na engleskom ili na srpskom ili u obe verzije a na pre nego shto se udje na sajt da moze da se bira koji jezik ocesh... a ne ovako da meniji budu na inglish a teht na srbish... i shto pre zavrshite sa npr ubacivanjem josh pozadinskih slika, mozete npr muziku da stavite... kompresujete u ogg i gotovo! dalje bilo bi ql kad bi npr meniji bili u flash-u... ono malo animacije... itd... ovo su samo moji predlozi.... Sve je to ok.Imamo mi u planu da stavimo brda i doline stvari,hocemo da na sajtu bukvalno sve sto znamo o sebi,jer postoje ljudi kojima trebaju takve stvari!samo nemamo jos zvanican sajt,ovde na hostingu imamo samo mgb! Quote
Flush_srki Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ја лепо дао Сркију број телефона ортака који је нама радио, а он није ни назвао човека. Брука! Ima precih stvari od sajta trenutno npr:Izdavanje albuma!!!Nemamo finansija trenutno za sajt.Bice cim izadje album!!! Quote
Flush_srki Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 To je zato što je Srki neodgovoran! To je zato sto Srkiju se glava raspada!Zovi ovog zovi onog,juri Jaksu za omot zovi za diskove trci kod Gojka za stampu organizuj ovo organizuj ono.......A gospodin Bane sere i ne razmislja o troskovima benda Flush za januar mesec!!!A o februaru i da ne govorimo!!!Vodim evidenciju o trosku svakog meseca! Quote
Flush_srki Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 najbolje je da se lepo plati domen za site, a ne ovi freehostovi itd. ...i da se site zavrsi pre nego sto izadje album, pa da lepo stavite nesto u download sekciju (cisto da nam zagolicate mastu) i napravite veeeeliku najavu hoce biti fan club ? Jeste slazem se sa tobom,ali suvise su veliki troskovi oko omota,albuma,stampatije,...Sve mi to imamo u planu.Naravno odavno je predvidjeno da budu delovi pesama sto ti kazes da zagolica mastu! Quote
Postmortal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) ....Ejjjjjj kraljevine imadem jedno pitanje za vas....ko sve svira sa vama 21.?...... Свира и Dehumanizer, тј. Black sabbath tribute и Thunderlord, Manowar tribute, али само ако пристану на неке постављене услове... Дуга прича... Јел' долазиш? Edited January 16, 2006 by Manja Quote
aronoel Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ....Naravno da da!......A koliko pesama svirate i jel ce biti Midnight moon?.....A kad vam izadje album hocu da ga dobijem sa kovrdzavom posvetom..... ........ Quote
Bane_FlusH Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Izvinjavam se svima koje sam uvredio! Samo sam se šalio! Najverovatnije neće biti Midnight Moon jer je cim da dovlačimo klavijature! Biće oko sat vremena naše svirke, desetak pesama... Quote
aronoel Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) .....Posto ovi sa black clouda ne odg vi cete mi reknuti kad pocinje svirka i kada vi svirate..... Edited January 20, 2006 by aronoel Quote
Recommended Posts