Bane_FlusH Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 .....Posto ovi sa black clouda ne odg vi cete mi reknuti kad pocinje svirka i kada vi svirate..... Svirka počinje oko pola 9, 9... Prvo ide Manowar pa onda mi! Inače, naša sutrašnja svirka se snima sa nekoliko kamera i od toga će se napraviti DVD koji ćemo deliti drugarima i svima onima koji ga budu hteli... Tako da, ako hoćete da se vidite na našem DVD-u, sutra budite u prvim redovima!!! Vidimo se sutra, drugari!!! Quote
Postmortal Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Не. Мановар је трећи, а ми смо први! Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ljudi, cesitam na svirci! jebeli ste keve, to je sve sto imam da kazem! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Stvarno ste bili extra! Nastup, atmosfera.......VRH!!! Poz Quote
The Wicked Witch Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 stvarno ste kick-ass-ovali bilo je DO JAJA !!! kad ce opet neka ovakva svirka ? Quote
Goatik Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 narode, bili ste fenomenalni!!!! eternal slava!!! Quote
Imenjak Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) .....Ja cu reci samo ovo................................................................................................................................................ Posebno mi se svidela pesma koju ste poslednju svirali........ haha! pa to je Domination... by PANTERA... Edited April 2, 2006 by RNA Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 kad pravite tu promociju? evo mi cemo vam biti predgrupa, ako zelite! Quote
aronoel Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ne razumem... ........tackice oznacavaju da ste bili dobri.... ja sam malo pogresila sa pesmama...ne secam se tacno koja je po redu bila ta sto mi se svidela,ali ako mi date snimak seticu se.... U zravlje....... Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 a i bila bi fora da vam Underdeath bude predgrupa pa normalno, braca po thrashu su uvek dobrodosla ja sam inace resila da kupim vas album kad se pojavi - pre svega zbog thrash is all around, koja je, slobodno mogu reci, vec postala himna Quote
MEGGY Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 heh, ja sam na svirci skapirala da peva the flush is all around ... Quote
Bane_FlusH Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ja bih lično najviše voleo da nam gosti na promociji budu Underdeath i Space Eater i mislim da bi to bila svirka za pamćenje!!! Ali dobro, o tome kad dodje vreme... @aronoel: verovatno Warhead, to je bila poslednja autorska koju smo svirali, ona u kojoj Broćko ima onu bass deonicu u srednjem delu... Pozdrav! @Kali Yuga: Drago mi je, hvala... Quote
felga Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 pa mogli bi nekad doci i u sarajevo, nekima bi bilo drago da vas vide Quote
Postmortal Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 pa mogli bi nekad doci i u sarajevo, nekima bi bilo drago da vas vide Наравно! Договорићемо се благовремено! Поздрав! Quote
RNA Posted January 25, 2006 Author Report Posted January 25, 2006 pa mogli bi nekad doci i u sarajevo, nekima bi bilo drago da vas vide Ја бих, најискреније, радије прво у Тузли свирао, пошто је позната као металски град, мада се не бих бунио ни за Сарајево. Quote
Lydia Deitz Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ја бих, најискреније, радије прво у Тузли свирао, пошто је позната као металски град, мада се не бих бунио ни за Сарајево. ma moze vala i tuzla i sarajevo kod nas u bih gotovo da i nema thrash svirki, sve neka blekusa i dedusa mislim da bismo se svi veeoma obradovali Quote
Kali Agna Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ja se izvinjavam sto ovako upadam, ali: @Rizzen - posto si isao u filolosku, jel studiras mozda filoloski (il' si zavrsio)? imam jos jedno pitanje: da li su slucajno pera iz underdeath-a i srki iz flush-a u nekakvom srodstvu? Quote
Гера Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ja cu ti odgovoriti na ta pitanja: ne i ne! PS: pera i srki nevidjeno lice, ali nisu braca... neciji cale je tu svrljao, vidim ja... Quote
Karlo SE Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 ja cu ti odgovoriti na ta pitanja: ne i ne! PS: pera i srki nevidjeno lice, ali nisu braca... neciji cale je tu svrljao, vidim ja... Vish sta ti je basista, sve zna! A ovo za Srkija i Peru jeste zajebano, bas lice. Quote
Bane_FlusH Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 imam jos jedno pitanje: da li su slucajno pera iz underdeath-a i srki iz flush-a u nekakvom srodstvu? Joj, kakvo pitanje! A, baš na nekoj svirci pre oko dve nedelje blejimo Srki, Pera i ja i kaže meni Srki: ''Brate, mene svi pitaju da li smo nas dvojica braća, mora da do jaja ličimo...'' Još sad kad bude ovo video, ima se šlogira... Quote
Kali Agna Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Joj, kakvo pitanje! A, baš na nekoj svirci pre oko dve nedelje blejimo Srki, Pera i ja i kaže meni Srki: ''Brate, mene svi pitaju da li smo nas dvojica braća, mora da do jaja ličimo...'' Još sad kad bude ovo video, ima se šlogira... pa meni je to pitanje palo na pamet posto sam u golupcu cula za srkija da je "peric senior" (ne secam se ko je to odvalio ) eto, sad ima dodatan razlog da me bije Quote
Bane_FlusH Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 pa meni je to pitanje palo na pamet posto sam u golupcu cula za srkija da je "peric senior" (ne secam se ko je to odvalio ) eto, sad ima dodatan razlog da me bije Da, ili je Pera ''Srki junior''! Ne verujem da će hteti da te bije, poslednjim komentarima o nama si se opasno izvukla tako da te mi sad volimo i više ne želimo da te bijemo! Quote
_NeSa_ Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Mene poznajes...mislis da bih imao tvoje slike da te ne poznajem??? Quote
Layne_Staley Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 hahah!!! znao sam da cjete se primiti ma daj choveche zezam se shta ti je! pa ja sam se sa vashim gitaristom upoznao josh kad smo ishli i na sastanak za radio, a i chestitali smo vam medju prvima... samo jedna mala bezobrazna prozivchica, iz zezanja... no frx... ozbiljno... Quote
Recommended Posts