*SweetPoisonGirl:)* Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) super je spot, gledala sam kad je bio na politici.....home videos su zakon! Edited May 10, 2006 by *SweetPoisonGirl:)* Quote
aronoel Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ......a da li bi ja nekako mogla imati taj spot.....izgleda da sam jedina koja ga nije gledala...... Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Nisam ni ja gledala...a nemam ni album jos uvek...sramota me je oprostite...ispiti, zdravlje, ljubav... soon, very soon poz Quote
zak Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Naravno. Bolje da vremenom gresaka bude sve manje a ne sve vise, kao kod nekih drugih bendova...a i Flush ja bash ne vidim kao neki nabudzen ultra-angazovan bend...zabava igra tu mnogo vecu ulogu Heh. Ok, ali ne znam kolko ce ljudi biti voljno da baca pare na album benda koji se pri izradi istog zajebavao! @Manja Ne mora SVE da bude ozbiljno, ali trebalo bi da se vidi da vam je stalo da ljudima ponudite nesto vredno para koje daju za album. Inace ce album kupiti samo ortaci i pokoji entuzijasta. Nemoj pogresno da me shvatis, meni je zika ok, ali vidim da vas svi samo hvale, pa reko da ukazem na neke nedostatke, u cilju napredovanja benda. poz, i srecno u daljem radu Edited May 12, 2006 by zak Quote
Postmortal Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Свакако хвала на коментару, мај френд! Имамо ми неке наше приоритете који су тешко схватљиви... На крају крајева, нема везе... Уд'ри! :кокаколопије: Quote
Samurai Jack Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 evo MAnja josh jednom da ti kazem da mi sutra ponesesh album u Kuglash rock `n` roll nigger Quote
Bane_FlusH Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Engleski na albumu stvarno nije na na znam kako visokom nivou. Tome smo i mi doprineli tako što smo svesno ostavljali neke gramatičke greške, ne iz zajebancije, nego zato što to nije ništa strašno jer se to toleriše i napolju. Trebalo bi da na dalje bude sve bolje, ali mislim da će nam trebati još mnogo vremena i znanja da nam tekstovi izgledaju kao da nam je engleski prvi jezik. Ali, isto važi i za bilo koji drugi bend sa ovih prostora koji peva na engleskom. Inače, ništa što je rađeno na albumu i u vezi sa albumom nije rađeno kroz zajebanciju, valjda se to lako primećuje i iz konačnog proizvoda. Pozdrav svima! P.S: Manjo, disk u felixu je 390 din!!! Ispravi u potpisu! Quote
Bane_FlusH Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Имамо ми неке наше приоритете који су тешко схватљиви... На крају крајева, нема везе... Da... Kao što je Brljotku prioritet da animira publiku, a što pola pesama i ne odsvira, nema veze... To tako mora da se menja! Quote
soya Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Manjooooo, ocu cd Manjooooo! pera mi pustio spot i mnooogo je dobar! ajde kad budes navracao na net reci mi hoces li skoro ici na neq svirq pa da mi poneses jedan primerak jedva cekam!!!!!! poz, ana Quote
aronoel Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 ..........E,pa Manjoslave bojim se da ces morati doneti 2 cd-a...... Quote
Bane_FlusH Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Hvala! Inače, biografija na sajtu je haos dobra, kad god je čitam, riknjavam od smeha! Dakle, postavljamo tezgu i u petak u skc-u na super finalu tribiuta, pa ko nema album, a želi isti, trebaće mu 350 dindži! Quote
Kali Agna Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Engleski na albumu stvarno nije na na znam kako visokom nivou. Tome smo i mi doprineli tako što smo svesno ostavljali neke gramatičke greške, ne iz zajebancije, nego zato što to nije ništa strašno jer se to toleriše i napolju. Trebalo bi da na dalje bude sve bolje, ali mislim da će nam trebati još mnogo vremena i znanja da nam tekstovi izgledaju kao da nam je engleski prvi jezik. ako treba pomoc oko engleskog, slobodno mi se obratite! editirala sam vec neke underdeath pesme, tako da mozete komotno da se oslonite na strucnjaka! Quote
Flush_srki Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 ocete vi snimati neki spot? posto ste izdali album? Cak i tebe ima u nekim scenama na spotu ne sekiraj se! Quote
Postmortal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Хехехе!!! Пиленац је у нашем споту! Као и: Дуле (Rain Delay), Доркин (Final thought) и многи други! Quote
Postmortal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 dobro vam izgleda ovaj novi sajt Ит даз? О, данке вери много! Quote
Postmortal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Е, да! На нашем сајту се можете уписати у guestbook, само бих молио да коментари буду везани за бенд јер о другим стварима можемо било где друго. Хвала! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 e, stvarno vam je odlican novi sajt! upisala sam se od smeha dok sam citala biografiju!!! Quote
Lydia Deitz Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 mogli biste na sajtu postaviti spot za download Quote
Postmortal Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Порадићемо и на томе, али ја лично не знам колико имамо простора на серверу (чему год...) Quote
Bane_FlusH Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Halid Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, koji je, inače, usko povezan sa našim bendom jer se na prošlogodišnjoj gitarijadi u Zaječaru potpisao Broćku na bas (potpis koji Broćeta i dan-danas sa ponosom nosi na svom instrumentu), pre nekih 20-tak minuta završio je nastup na polufinalu ovogodišnje Evrovizije u Atini. Ja sam gledao i sve ih je oduvao, ako ovo bude pročitao neka zna da smo uz njega! Ljudi, glasajte za Harija! Napred, Hari!!! Quote
Goatik Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 novi sajt...? jel to onaj stari... ? ...ispala... ovaj, super je!!!! i podrzavam alison hell za download!! Quote
Recommended Posts