THE WIZARD Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Па, Гавро, мајку му, нијеси рек'о как' се зове тај бенад! o jea.... "bend" se zove chash... inache originalna postava chasha su beshe flashovci samo sa zamenjenim ulogama... rajt? Quote
_NeSa_ Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 pardon ko su ti na slici!? Na slici je bend pod imenom "Flush",ali ne ovaj nas,definitivno Quote
Bane_FlusH Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 U, vidi što su dobre cice u ovom Flush-u! Ali mi smo u proseku opet lepši od njih! Uzgred, nije to ništa čudno, na metal archives-u kad ukucaš flush pored nas izađe još 3-4 benda. Quote
Goatik Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 neznam dal su fanovi flusha upoznati sa chinjnicom da je oformljen prvi "tribute to flush" bend u sledecem sastavu: lima vlada(manjin buraz) a.k.a. SRKI - gitara simche a.k.a. BANE - bubanj dushan a.k.a. BROCETA - bas ja a.k.a. MANJA - FRONTMEN!!! ako ova ideja zazivi bice extra, ochekujte parodiju na flash... more info soon! chim prodje prijemni.... ?! znaci, ipak se nisu raspali (mislim na Cash) ...?! simche a.k.a. BANE - bubanjovo stvarno moram da cujem.... 29. u kugli, a? pa i bio bi red.... potrudicu se da dodzem.... Quote
Leshina Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 sta se desava ovdi? neka svirkica?dugo vas ne cusmo,,, Quote
Bane_FlusH Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Sada je u planu turneja po Srbiji koja je svečano počela prošle subote kada smo sa 202-ojkom išli u Prokuplje. Bilo je ekstra, a biće i u narednu subotu kada idemo u Knjaževac. Moći ćete direktno da nas slušate na 202 kao i uvek. Sledeća zakazana svirka u Bg-u je 29. jula u Kuglašu povodom zatvaranja sezone. Naravno, ako i pre toga nešto bude, što nije isključeno, blagovremeno ćemo obavestiti... Quote
soya Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 u knjazevcu je bilo odlicno! napravili ste najbolju atmosferu! a kolko sam posle videla, manju su sve vreme saletale djevojke... vrh, svaka cast Quote
METAL Man Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Hej piplZ jer cete svirati sa 202-kom 17? (To je valjda Sombor ili tako nesto) Odlicni ste bili u Prokuplju samo nastavite! Quote
Geozee Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Dobro ste oshurili u Knjazevcu! Ps. Manja hvala na porciji iz hotela!!! Quote
Bane_FlusH Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Hej piplZ jer cete svirati sa 202-kom 17? (To je valjda Sombor ili tako nesto) Odlicni ste bili u Prokuplju samo nastavite! Hvala, takođe! Da, idemo u Sombor, to je ponedeljak, 17. jul. Jel idete i vi? ... i šta je sa tim spotom? Što se toga tiče, odlučili smo da ne ulepšavamo onaj amaterski, nego da snimamo profi spot. Najavićemo još malo kad ćemo ga snimiti, koliko će trebati da se izmontira i kad da ga očekujete na tv-u... Quote
Postmortal Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Dobro ste oshurili u Knjazevcu! Ps. Manja hvala na porciji iz hotela!!! Нема на чему! Имам те у виду за убудуће! Quote
THE WIZARD Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 jel ce dorkin da vam producira spot? Quote
Dark hunter Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) Hvala, takođe! Da, idemo u Sombor, to je ponedeljak, 17. jul. Jel idete i vi? Idemo (Fuel) u Sombor Vidimo se tamo Edited July 12, 2006 by Dark hunter Quote
Bane_FlusH Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Dakle, sutra sa Hitom idemo u Sombor. Direktan prenos na 202 (104.00 mhz)! Koga zanimaju naše naredne svirke, sve informacije možete prikupiti na sajatu www.officialflush.com, mada ćemo i ovde sve uredno najaviti... Quote
RNA Posted July 17, 2006 Author Report Posted July 17, 2006 Е, овако, пошто је Бане најавио да ће Flush у наредном периоду да мења стил ка Fear Factory ( колико је то истинито, питајте њега), предлажем да се организује потписивање петиције којом би им се то изричито забранило! Quote
THE WIZARD Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 peticija? u jeee.... pa dobro ako ce da menjaju malo stil... mozda je mislio na onaj sav materijal za drugi album??? Quote
Bane_FlusH Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Bole, ne zajebavaj! Rekao sam da menjamo stil ka Panteri, Pro-painu i Fear factory-ju, ali samo u smislu da će pesme biti malo dublje i namuđenije! Inače, pesme su i dalje u flašovskom fazonu i stvarno ne znam šta tu ima loše. Eto male najave šta možete da očekujete na drugom albumu... Quote
Radivoj Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Bilo bi super kada bi se u Srbiju uvezla neka "mudo" mashina za efekte glasa, tako bi mozda Flushov "domination" i lichio na Phila Quote
RNA Posted July 17, 2006 Author Report Posted July 17, 2006 Bole, ne zajebavaj! Rekao sam da menjamo stil ka Panteri, Pro-painu i Fear factory-ju, ali samo u smislu da će pesme biti malo dublje i namuđenije! Inače, pesme su i dalje u flašovskom fazonu i stvarno ne znam šta tu ima loše. Eto male najave šta možete da očekujete na drugom albumu... Све ћу, бре, да вас поразбијам ако не успем пре тога да вас преобратим у праве трешере. Јој, што ми сад није Карло ту да кренемо заједно. Quote
Prinzessin Tinea Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Rekao sam da menjamo stil ka Panteri, Pro-painu i Fear factory-ju, ali samo u smislu da će pesme biti malo dublje i namuđenije! Inače, pesme su i dalje u flašovskom fazonu i stvarno ne znam šta tu ima loše. Eto male najave šta možete da očekujete na drugom albumu... pfff pa nece biti mnogo promene... licite na Panteru Quote
Valkyrie Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Znači, sada muziku vučete na moderniji thrash? Nije li bolje da samo pišete i ne gledate u kojoj meri liči na Panteru i/ili Fear Factory Quote
Bane_FlusH Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Pa mi to i radimo. Samo što se na te bendove primamo do jaja i voleli bi da zvučimo tako moćno kao i oni, ali se generalno time ne opterećujemo previše. Posle prvog albuma su komentari da ličimo na Antrax, staru Metallica-u, Nuclear Assault i slično, a mi nismo imali specijalnu nameru da ličimo ni na koga. Šta će biti posle drugog, videćemo... Bilo kako bilo, juče u Somboru je bilo extrakt. Sledeća svirka je promocija kompilacije demo masters turnira 2 i 3, u petak, u bašti skc-a. Očekujemo vas u veeelikom broju jer su bendovi stvarno sjajni! Vidimo se! Quote
Postmortal Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ма, дај, човече! Мани се тих ПРАВИ ТРЕШ срања. Тога нема више. Ми напредујемо ка новом почевши од старог. Не видим зашто не би било мало HC и NU - metal утицаја. Уосталом, допао нам се тај фазон и то је крај! Quote
Recommended Posts