Valkyrie Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Od ovog benda se nadam najboljem... konfuzno mi deluje sve zajedno - kao "sve ćemo menjati i modernizovati" a zatim "neće biti znatne razlike, osim kvaliteta"... onda ću čuti o čemu se radi na svirkama, hopefully Quote
Radivoj Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Od ovog benda se nadam najboljem... konfuzno mi deluje sve zajedno - kao "sve ćemo menjati i modernizovati" a zatim "neće biti znatne razlike, osim kvaliteta"... onda ću čuti o čemu se radi na svirkama, hopefully Cek. cek a ti si mi pa neki poznavalac muzike sa 15 godina! XA-XA!!! Ma ti se razumesh u muziku ko Marica u krivi! Quote
Valkyrie Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 16. Da, veliki sam poznavalac metal muzike, pogotovo thrasha. Sakupljam diskove, a do sada sam preslušala 90-100 čistokrvnih thrash albuma (prebrojala sam ih za ovu priliku). Smeta li ti? Quote
Radivoj Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 eh sreco moja...lepo je to da sakupljash diskove i da ih preslusavas...mozda ce i biti nesto od tebe...kad budes preslusala 1100 diskova...kao vecina nas ovde! Quote
Valkyrie Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Hajde ne seri. Da si preslušao/la bar 10 metal albuma ne bi ti postovi bili ovako suvi i tupi Prešla sam se oko računice... sa live albumima, demo, EP i kompilacijama ima više od 150 albuma... govorim o onima koje volim da slušam. Osim thrasha sam preslušala i oko 20 power progressive, 50 heavy metal, 30 hard rock, 10 blues albuma... sa ili bez obzira na moje godinice mislim da sam dobar referent za ocenu bilo kog žanra. Ne želim da gušim temu ovim idiotizmom. Radivoj, ako želiš da me bez osnova napadaš i dalje - imaš PM. Quote
Postmortal Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Tu nema mnogo mesta za razmahivanje, upašćete u kolotečinu, sve ćete izbaciti na sledećem albumu, i šta onda? Ништа се ти не брини. Имамо залихе и бога ми, веома фенси планове за даље. Не мислим само за наредни албум! Истина, имао сам 16 кад сам снимио албум и хтео сам да звучи тако да бих са 65 година рекао свом унуку: " Е, ово сам ја са 16 година, синко..." Не волим вештачење гласа осим можда дист-а или фејзер-а. И, да. ЈЕБЕШ САУНД ФОРЏ док постоји ВЕИВ ЛЕБ! Fuck Sonic foundry, hail Steinberg! Quote
WoS Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 E Manjo na metalarchivesu je neko napisao da se vas album zove "PEACE of Hell" umesto PIECE..... Moronski.... prijavio sam im tamo al ko zna kad ce to popraviti.... Quote
Goatik Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 de ste bre vi...?! zbunjujete me, sve cesce vas vidjam sa pogresne strane stejdza!!! (u prevodu: ka' ce svirka?? ) i sta ima bre?? (osim promene zvuka, sto me veoma zbunilo.. sto jedva cekam da cujem, iako mi se veoma svidja kako je bilo do sada..) Quote
soya Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 manjiceee, baneeee, pa nema vas 100 godina (dobro Baneta malo manje )!!!!!kad ce svirka???? Quote
Osmi Putnik Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 (edited) pozdrav dragi mi prijatelji...kako god vi odluchite,samo nemojte u kazablanku,porfavor sinjorita...kad to kazem pre svega mislim na zvuk bubnja i na vokal...radi se o tome kao da chovek koji je radio za kompom nije propustio glas krozkrozcompressor UOPSHTE,mozda i da ti je dao MRVICU reverba.no boze moj,album razvaljuje,pa razvaljuje,samo govorim za ubuduce...Sve vam najbolje zelim u daljem radu...Jbg...Trenutno sedim kuci i ozbiljno razmishljam o tome da na moj album "Chronic Madness" stavim malo elektro primesa u kombinaciji sa shredom...Tako da vas razumem...sve je podlozno promeni,ali molim vas nemojte biti kao OVERKOLJ(OVERKILL) posle hororskopa pozdrav dragoj mi braci Edited October 5, 2006 by Osmi Putnik Quote
RNA Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Dzabe ti to pises, prijatelju. Nisu oni slusali Overkill. Quote
Osmi Putnik Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Dzabe ti to pises, prijatelju. Nisu oni slusali Overkill. Au zlo...a jbg... Mislim Overkolj je jedan od kvlt bendova Album prvenac je majka - FEEL THE FIRE 1985 Daj bre Bosko ne lozi me...mislim...ja sam neke albume nashao na Manjinom kompu...e sad da li je to on slushao... U svakom sluchaju sve najbolje u daljem radu!!! Quote
Postmortal Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 pozdrav dragi mi prijatelji...kako god vi odluchite,samo nemojte u kazablanku,porfavor sinjorita...kad to kazem pre svega mislim na zvuk bubnja i na vokal...radi se o tome kao da chovek koji je radio za kompom nije propustio glas krozkrozcompressor UOPSHTE,mozda i da ti je dao MRVICU reverba.no boze moj,album razvaljuje,pa razvaljuje,samo govorim za ubuduce...Sve vam najbolje zelim u daljem radu...Jbg...Trenutno sedim kuci i ozbiljno razmishljam o tome da na moj album "Chronic Madness" stavim malo elektro primesa u kombinaciji sa shredom...Tako da vas razumem...sve je podlozno promeni,ali molim vas nemojte biti kao OVERKOLJ(OVERKILL) posle hororskopa pozdrav dragoj mi braci Хмм... Чекај да видим... Човек који има 2 компресора у реку и амби - процесор мора да је луд ако их не примени на снимак. Реверб је у комбинацији са дилејем и има га ДОСТА, само треба слушати ПАЖЉИВО! А компресор је, фала Богу одрадио посао на путу ка мастеру (мифрофон -> предпојачало -> амбијент процесор -> компресор -> сто -> комп). Не знам откуд ти та идеја да нема тих ствари, поготово компресора, забога! А што се тиче даље препирке око звука и модернизације, ми смо на своме. Ваши коментари нам не сметају, али их нећемо ни усвојити. Можда и промените мишљење кад изађе и 2. албум! Quote
_Grotesque_ Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 He, imate album?! Ja k`o sa neba da sam pao.. Bre, prosli put kad sam vas slusao, to je bilo na 202 sa tim nekim Dadijem,kako vec, i nesto je covek trabunjao zajedno sa Olgom o tome kako vase pesme moraju biti na srpskom.. Nego, ok. A vi vec pricate o drugom albumu i evoluciji zvuka.. Bravo, samo nemojte da upadnete u kolotecinu.. TO je sve sto cu vam drugarski posavetovati. Radite kako mislite da treba, slusajte svoj vibe i sve ce biti u redu. Valjda muziku i pravite (prvenstveno) zbog sebe, zar ne? Samo terajte, veoma mi je drago da imamo jedan mlad thrash bend koji NE LICI na Metallicu. Quote
RNA Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Od svih bendova koji se mogu navesti, mislim da najmanje lice na Metallicu. Quote
Postmortal Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ЗНАМ зашто се смејеш... первертидна стоко! Quote
Geozee Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Od svih bendova koji se mogu navesti, mislim da najmanje lice na Metallicu. Mislim da ga nisi dobro razumeo. Mislim da oce da kaze da svi ostali thrash bendovi lice na metallicu osim njih. (bar sam ja tako razumeo) Quote
RNA Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 Mislim da nisam, ali i ako je to izjavio, nije tacno. Ni Space Eater, ni Azazel, ni Kuga, ni Nadimac ne zvuce kao Metallica. To je zabluda! Quote
Geozee Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ima magaraca na ovom forumu. Ne zabrinjavaj se. Quote
Kali Agna Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ni Space Eater, ni Azazel, ni Kuga, ni Nadimac ne zvuce kao Metallica. To je zabluda! koja budala je to izvalila? vi pre svega ne licite toliko ni jedni na druge... mislim, uporedi nadimach i space eater... Quote
Postmortal Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Mislim da nisam, ali i ako je to izjavio, nije tacno. Ni Space Eater, ni Azazel, ni Kuga, ni Nadimac ne zvuce kao Metallica. To je zabluda! Истина! Ако један од нас личи на Металику, онда хајде да се убијемо сви колективно! Сећам се да ме је неки момак пре годину и по изнапушавао да смо покрали дотични бенд за идеју "Thrash is all around"... Quote
Leshina Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 ma nek' rrrrrrrrrcknu!!!! s'a se radi flushovci? @srki: i dalje nosim breme tvog jezika!!!! to vazi i za baneta! SLEDECI PUT CU VAS DA UPOTREBIM UMESTO ONIH TUFERA MAJKE VAM GA!!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 SLEDECI PUT CU VAS DA UPOTREBIM UMESTO ONIH TUFERA MAJKE VAM GA!!!!! cak i ja znam pricu on topic : lik je rekao da NE LICITE na metallicu...... ma vi ne licite ni na sta (mislim pozitivno! ) pozzzzz! Quote
RNA Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Сећам се да ме је неки момак пре годину и по изнапушавао да смо покрали дотични бенд за идеју "Thrash is all around"... Ha, to je najbolji vic koji sam cuo u poslednje vreme. Da ti nije rekao slucajno i iz koje je pesme rif? Quote
Recommended Posts