Misantrophil Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Ne slusam ja samo pagan black slusam skoro sve vrste black metala, i slusam malo Death i Thrash metal sa strane Quote
amy_mccoy Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 i slusam malo Death i Thrash metal sa strane i to te cini doslednim da komentarises od domacim trash metal bendovima??? Quote
Misantrophil Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 E mogu ja da komentarisem sta hocu ne moze niko da mi zabrani moje misljenje Quote
bradati_simce Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (edited) E mogu ja da komentarisem sta hocu ne moze niko da mi zabrani moje misljenje ok brate...sve je ok niko ti nista ne zabranjuje iako se ne slazem sa tvojim misljenjem,moram to da trpim Imate li vi neke pesme na netu da skinem da vidim da li valjate? polako cuces uskoro, vrlo uskoro,cim bude struje eh jebi ga sada govorim u ime flush-a(nadam se da ce mi flushovci oprostiti) na netu neces naci nista(trenutno) svirke ce biti za oko 2-3 meseca a i izlazi prvi album uskoro budi samo malo strpljiv.... Edited April 3, 2005 by bradati_simce Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ne znam... mislim da je jako besmisleno reci za neki bend da je sranje. mozes da kazes da ti se ne svidja, ali reci da je sranje, ti samim tim porices i negiras i pre svega ne postujes trud koji je taj bend ulozio. svaki bend pred jednu svirku treba da ulozi odredjen trud, probe i sve to. to je za postovanje. samo zato NIKAD ne mogu da kazem za bilo koji bend da je sranje. sto se flush-a tice misljenja nam se dijametralno razlikuju ali to je ona cuvena latinska da ne treba raspravljati. jedva cekam svirku---SIMCE SLEMUJEMO U 1. REDU Quote
bradati_simce Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 jedva cekam svirku---SIMCE SLEMUJEMO U 1. REDU hehehehee pazi ima jedan problem sto se tice flush-a AKO BUDEM U PRVOM REDU,SLOMICU VRAT OD SLEJMOVANJA AKO UDJEM U SURKU,OSTACU BEZ BUBREGA AKO ME DIZU,SLOMICE MI KICMU ZATO LEPO DA SE JA NA SVIRCI FLUSH-A SKLONIM SA STRANE MA SALIM SE,NARAVNO DA IDEMO U PRVE REDOVE Quote
Flush_srki Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Izuzetna svirka i veceras momci, dokaz nesumnjivog kvaliteta Apsolutno ni jedna zamerka dosadasnjem radu, proboj na osnovu autorskih pesama, koje su stvarno dobre, kvalitetna svirka u svim uslovima, odlican scenski nastup ... sve sto ste mogli da uradite, uradili ste. ubuduce, kako vam bude, bice, mislim da sa sviracke strane nema nikakvih mana ... ostalo i ne zavisi mnogo od vas ... popularnost muzike koju svirate, oprema klubovima po kojim svirate, promocija i sl .... nem sve ide svojim tokom i nadam se da cete doziveti da vidite plodove vaseg truda i kvaliteta ... RESPECT DECHACI !!!! Samo ovako nastavite !!!! Hvala Soli na iskrenim komentarima!! SOLI ZA PREDSEDNIKA!!! Quote
Flush_srki Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Bas je sranje sto nisu napravili smajlija sa mini valom da lici na Manju!Moracu da ozbiljno porazgovaram sa redakcijom yu metala!!! Quote
amy_mccoy Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Manji je namenjeno!!! sto? zbog mini-vala? Quote
Flush_srki Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 sto? zbog mini-vala? Ma jok neko on je tako nekako odprilike pa ......zna Manja na sta sam ja mislio!Covece neko kad bi slusao nase blejanje preko telefona bacio bi se traktorom sa vrha zgrade sa sve friziderom i lenjirom u paketu!!! o da prepravi samo ono trash u thrash!!! Quote
amy_mccoy Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) flush-lizalice Edited April 6, 2005 by amy_mccoy Quote
bradati_simce Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 flush-lizalice UU BRATE RECI KOJI RAD LIZALICE SA UKUSOM FLUSHA Quote
Flush_srki Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Za sve neobavestene Fluix-ovce snimanje Piece of hell-a pocinje u subotu!!! Quote
SS Satana Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Savrseno! Jedva cekam, jer thrash metal vlada!!! Quote
Postmortal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Oni su govno i vokal im je sranje. 90% bendova sto svira na demo masters turnirima su opste jedno sranje. Uopste ne vidim na vidiku neke dobre mlade bendove. jedino Oksanat Ok, brate, nemoj tako, molim te. Mozda jesmo sranje za tebe jer smo u thrash fazonu, ali nemoj da vredjas, nije u redu. Quote
Postmortal Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Imate li vi neke pesme na netu da skinem da vidim da li valjate? Ne, prijatelju. Ulazimo u studio uskoro, tako da ces nas cuti tek za oko dva meseca, a mozda i na nekoj svirci posle. Quote
amy_mccoy Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 e momci...kad vi imate probe u Surcinu? rekose mi da i vi tamo imate probe Quote
amy_mccoy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 ammy kad ces da me zoves na tu probu? hmm...pa za par nedelja, kad nam malo bolje krene, i kad se ja opustim i propevam malo bolje Quote
Postmortal Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 matori sta si ti duvao... ili sta vec duvate kada razgovarate treko fona. Ti, Simo, ne zelis da cujes moje i Srkijeve razgovore! Mislim da bi se automatski ucmekao paradajz sosom dok izgovaras:" Now, i've heard everything!" Quote
Postmortal Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 e momci...kad vi imate probe u Surcinu? rekose mi da i vi tamo imate probe Yeap! Probe nece biti uskoro, imamo snimanje. Pozdravi Desu, ili Milosa i ostale... Quote
amy_mccoy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Yeap! Probe nece biti uskoro, imamo snimanje. Pozdravi Desu, ili Milosa i ostale... Desu? Milosa? Quote
bradati_simce Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Ti, Simo, ne zelis da cujes moje i Srkijeve razgovore! Mislim da bi se automatski ucmekao paradajz sosom dok izgovaras:" Now, i've heard everything!" E NAJGORI JE RAD KAD PRICAS SA SRKIJEM, I U SRED RAZGOVORA CUJES FLUSHHHHHHHHHHHH (SRKI JE PUSTIO VODU) ONDA TI JE SVE JASNO 'EL TAKO SRKI Quote
Kali Agna Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Ovaj bend je pravo osvezenje na nasoj metal sceni...ali momci, mogli biste da pravite i malo melodicnije pesme jer u pojedinim trenucima mi se cini da se sve svodi na bes a ne na muziku...Inace druge zamerke nemam, pohvala za sviracko umece Quote
Postmortal Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Ovaj bend je pravo osvezenje na nasoj metal sceni...ali momci, mogli biste da pravite i malo melodicnije pesme jer u pojedinim trenucima mi se cini da se sve svodi na bes a ne na muziku...Inace druge zamerke nemam, pohvala za sviracko umece E, vidi. Mi imamo dve balade, podrazumeva se da su melodicne, u njima pored toga sto pevam, sviram i klavijature. Ali nismo ih izvodili u Filozofu jer ne znam gde bih se strpao sa svojim instrumentom. Pesma " Midnight Moon " je izvodjena u Trecoj gimnaziji i to jedva zbog prostora, a " The curtain " nismo svirali nijednom. Sad na leto ce biti svirki, pa ces imati sansu da ih cujes(te). Inace, hvala na lepim recima! Ziveo! Quote
bradati_simce Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 E, vidi. Mi imamo dve balade, podrazumeva se da su melodicne, u njima pored toga sto pevam, sviram i klavijature. Ali nismo ih izvodili u Filozofu jer ne znam gde bih se strpao sa svojim instrumentom. Pesma " Midnight Moon " je izvodjena u Trecoj gimnaziji i to jedva zbog prostora, a " The curtain " nismo svirali nijednom. Sad na leto ce biti svirki, pa ces imati sansu da ih cujes(te). Inace, hvala na lepim recima! Ziveo! UUUU VIDI ME, JA SAM MANJA VOKAL FLUSH-A I SVIRAM KLAVIJATURE I KAO, OVO, ONO BRATE MI SMO NEZNI METALCI I SVIRAMO BALADE MA ZEZA SE CIKA SIMCE E COVEK KAKO JE BILO NA SNIMANJU??? KAKAV JE BIO BANE??? Quote
Recommended Posts