Postmortal Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 UUUU VIDI ME, JA SAM MANJA VOKAL FLUSH-A I SVIRAM KLAVIJATURE I KAO, OVO, ONO BRATE MI SMO NEZNI METALCI I SVIRAMO BALADE MA ZEZA SE CIKA SIMCE E COVEK KAKO JE BILO NA SNIMANJU??? KAKAV JE BIO BANE??? Bane je NAGN"O DEDA STRICA! Zavrsili smo bubanj za: " Vengeance ", " Warhead ", " Piece of Hell ", i " Thrash is all around ". Danas radimo ostatak i nadamo se da cemo poceti sa snimanjem bassa. Zvuk je UBITACAN, brzo ce biti gotov CD, a i izdat, nadam se. Danas radimo i " Midnight Moon!!! " KONACNO!!! Quote
Kali Agna Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 E, vidi. Mi imamo dve balade, podrazumeva se da su melodicne, u njima pored toga sto pevam, sviram i klavijature. Ali nismo ih izvodili u Filozofu jer ne znam gde bih se strpao sa svojim instrumentom. Pesma " Midnight Moon " je izvodjena u Trecoj gimnaziji i to jedva zbog prostora, a " The curtain " nismo svirali nijednom. Sad na leto ce biti svirki, pa ces imati sansu da ih cujes(te). Inace, hvala na lepim recima! Ziveo! Hehe, otkud ti to da volim balade Ma jok. Ja volim brzo, brutalno, agresivno & melodicno Ako me razumes...a volela bih da cujem i balade naravno...bez toga se ne moze, jbg Quote
bradati_simce Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Bane je NAGN"O DEDA STRICA! Zavrsili smo bubanj za: " Vengeance ", " Warhead ", " Piece of Hell ", i " Thrash is all around ". Danas radimo ostatak i nadamo se da cemo poceti sa snimanjem bassa. Zvuk je UBITACAN, brzo ce biti gotov CD, a i izdat, nadam se. Danas radimo i " Midnight Moon!!! " KONACNO!!! BICE NESTO OD ALBUMA,EH NISAM NI SUMNJAO ZNACI ISKREN THRASH Quote
miss Penny Lane Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 hmm...pa za par nedelja, kad nam malo bolje krene, i kad se ja opustim i propevam malo bolje znaci moracu sama da dodjem samo da vec jednom izadjem iz glupe kazne mada ipak moj avatar je bolji Quote
bradati_simce Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 moj avatar je bolji E BAS NIJE MOJ AVATAR JE NAJBOLJI BAS SAM SEKSI SA OVOM SEKIROM ZNACI BANE JE ZAVRSIO BUBNJEVE OSECAM SA CEO STUDIO "MIRISE" NA BANETA MA DOBAR JE BANE Quote
amy_mccoy Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 samo da vec jednom izadjem iz glupe kazne i ja kazem...smorih se bez tebe mada THROUGH ART ekipa rula a i treniram ko manijak, pa me sve boli i nemam volje ni da izadjem Quote
Postmortal Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 i ja kazem...smorih se bez tebe mada THROUGH ART ekipa rula a i treniram ko manijak, pa me sve boli i nemam volje ni da izadjem Ha, ne brini, Amy! Ne poznajem ja za dzabe Davida i Djigu! Budi sigurna da dolazim! Upravo mi je gitarista rekao da David ima svirku, a spomenuo je i Djigu, tako da... Quote
amy_mccoy Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Ha, ne brini, Amy! Ne poznajem ja za dzabe Davida i Djigu! Budi sigurna da dolazim! Upravo mi je gitarista rekao da David ima svirku, a spomenuo je i Djigu, tako da... dada...u nedelju (na Uskrs) u Filozofu sviramo tribute to In Flames (tj. ja cu da vristim iz publike, jer nemam sta da pevam tu...zajebao me David ) aj pa se vidimo...ja sam ona sa majicom Quote
Postmortal Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 dada...u nedelju (na Uskrs) u Filozofu sviramo tribute to In Flames (tj. ja cu da vristim iz publike, jer nemam sta da pevam tu...zajebao me David ) aj pa se vidimo...ja sam ona sa majicom Ahm, ona sa majicom? Ma nevazno, prepoznacemo se vec nekako... Quote
amy_mccoy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ahm, ona sa majicom? Ma nevazno, prepoznacemo se vec nekako... don't worry....prepoznaces me nosicu Through Art majicu Quote
amy_mccoy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 mi sve ostale idemo gole a ema jedina ima majicu ja jedina imam THROUGH ART majicu e mala...do jaja ti je avatar Quote
miss Penny Lane Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 pa to sam ja... penny lane ja sam tu kao moralna podrska Quote
Youndivian Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Kako ide snimanje Flush-ovci? Hatred Quote
Postmortal Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Kako ide snimanje Flush-ovci? Hatred Evo, brate, zavrsen je bubanj i bas za sve stvari, klavijature za jednu stvar, sutra ide gitara, a ja treba da pocnem tek za oko 2 nedelje, rek'o bih. Izgleda da cemo prilicno brzo zavrsiti, a kad ce to biti izdato je glavno pitanje. Kako vama ide, momci? Kako prodjoste na Hitu? Mislim, kako je bilo? Pozdravka!(supe) Quote
Postmortal Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 jeste bili u petak u Filozofu? Ja sam bio ispred. Ulazio sam odmah posle Through arta da jurim Djigu, a nisam ulazio jer sam blejao s ortacima i ne bih smeo zbog nekih problema sa disanjem. Ja te, more, ne videh! Quote
amy_mccoy Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Ja sam bio ispred. Ulazio sam odmah posle Through arta da jurim Djigu, a nisam ulazio jer sam blejao s ortacima i ne bih smeo zbog nekih problema sa disanjem. Ja te, more, ne videh! kako me ne vide..pa ja sam jedina imala Through Art majicu Quote
bradati_simce Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 jeste bili u petak u Filozofu? BIO SAM SA MANJOM I TAKO SAM SE ZESCE ISPALIO NE...MORAM JA U SKC PA TO TI JE AL NEMA VEZE, BILA JE DOBRA BLEJAZA Quote
Postmortal Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 kako me ne vide..pa ja sam jedina imala Through Art majicu Pa, pravo da ti kazem, i nisam nesto buljio po majicama. Bio sam razbacan jer je trebalo da navatam Djigu da bi on uzeo Wah od nekog lika, pa je sve na kraju otislo u dupe i zbog toga sam bio malo iznerviran. Quote
bradati_simce Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 HEH NAJACI JE ONAJ PIJANI MATORI LIK ISPRED FILOZOFA KOJI ME JE SMARAO ISTRIPOVAO SE DA SMO OTPORASI I DA CEMO DA PEGLAMO LABUSA PS:LJUDI SKRATIO SAM BRATU Quote
Youndivian Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Evo, brate, zavrsen je bubanj i bas za sve stvari, klavijature za jednu stvar, sutra ide gitara, a ja treba da pocnem tek za oko 2 nedelje, rek'o bih. Izgleda da cemo prilicno brzo zavrsiti, a kad ce to biti izdato je glavno pitanje. Kako vama ide, momci? Kako prodjoste na Hitu? Mislim, kako je bilo? Pozdravka!(supe) Ma super ide po hitovima. Obidjes malo Srbiju, sviras gde stignes jer nikad ne znas ko moze da te cuje. Imali smo male zastoje zbog gitariste ali sredicemo se uskoro ja se nadam. Quote
bradati_simce Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa zasto? MA SAMO SA STRANE OVU PUNDJU NE DIRAM :smajlisapundjomnabradi: SAD VEC LICIM NA COVEKA Quote
bradati_simce Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 yeah...you wish KHM..KHM...KHM... U BRATE,SAD JE SRKI U STUDIU I SNIMA GITARU JEDVA CEKAM DA SUJEM GOTOV WARHEAD Quote
amy_mccoy Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 U BRATE,SAD JE SRKI U STUDIU I SNIMA GITARU JEDVA CEKAM DA SUJEM GOTOV WARHEAD ja jedva cekam bilo sta da cujem e stvarno....jedva cekam Quote
Recommended Posts