Jump to content

Recommended Posts

Posted
UUUU VIDI ME, JA SAM MANJA VOKAL FLUSH-A I SVIRAM KLAVIJATURE icon_smile.gif

I KAO, OVO, ONO BRATE MI SMO NEZNI METALCI I SVIRAMO BALADE icon_smile.gif

MA ZEZA SE CIKA SIMCE icon_biggrin.gif

E COVEK KAKO JE BILO NA SNIMANJU???

KAKAV JE BIO BANE???

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif Bane je NAGN"O DEDA STRICA! Zavrsili smo bubanj za: " Vengeance ", " Warhead ", " Piece of Hell ", i " Thrash is all around ". Danas radimo ostatak i nadamo se da cemo poceti sa snimanjem bassa. Zvuk je UBITACAN, brzo ce biti gotov CD, a i izdat, nadam se. icon_rockdevil.gif Danas radimo i " Midnight Moon!!! " KONACNO!!!

Posted
E, vidi. Mi imamo dve balade, podrazumeva se da su melodicne, u njima pored toga sto pevam, sviram i klavijature. Ali nismo ih izvodili u Filozofu jer ne znam gde bih se strpao sa svojim instrumentom. Pesma " Midnight Moon " je izvodjena u Trecoj gimnaziji i to jedva zbog prostora, a " The curtain " nismo svirali nijednom. Sad na leto ce biti svirki, pa ces imati sansu da ih cujes(te).

Inace, hvala na lepim recima! Ziveo!

seronja.gifseronja.gifseronja.gif

Hehe, otkud ti to da volim balade icon_smile.gif

Ma jok. Ja volim brzo, brutalno, agresivno & melodicno icon_rockdevil.gif Ako me razumes...a volela bih da cujem i balade naravno...bez toga se ne moze, jbg icon_biggrin.gif

Posted
icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif Bane je NAGN"O DEDA STRICA! Zavrsili smo bubanj za: " Vengeance ", " Warhead ", " Piece of Hell ", i " Thrash is all around ". Danas radimo ostatak i nadamo se da cemo poceti sa snimanjem bassa. Zvuk je UBITACAN, brzo ce biti gotov CD, a i izdat, nadam se. icon_rockdevil.gif Danas radimo i " Midnight Moon!!! " KONACNO!!!

BICE NESTO OD ALBUMA,EH NISAM NI SUMNJAO

ZNACI ISKREN THRASH icon_rockdevil.gif

Posted
samo da vec jednom izadjem iz glupe kazne icon_cry.gif

i ja kazem...smorih se bez tebe no.gifno.gifno.gif

mada THROUGH ART ekipa rula icon_biggrin.gif

a i treniram ko manijak, pa me sve boli i nemam volje ni da izadjem no.gif

Posted
i ja kazem...smorih se bez tebe no.gifno.gifno.gif

mada THROUGH ART ekipa rula icon_biggrin.gif

a i treniram ko manijak, pa me sve boli i nemam volje ni da izadjem no.gif

Ha, ne brini, Amy! Ne poznajem ja za dzabe Davida i Djigu! Budi sigurna da dolazim! Upravo mi je gitarista rekao da David ima svirku, a spomenuo je i Djigu, tako da... mrred.gif

Posted
Ha, ne brini, Amy! Ne poznajem ja za dzabe Davida i Djigu! Budi sigurna da dolazim! Upravo mi je gitarista rekao da David ima svirku, a spomenuo je i Djigu, tako da... mrred.gif

dada...u nedelju (na Uskrs) u Filozofu sviramo tribute to In Flames (tj. ja cu da vristim iz publike, jer nemam sta da pevam tu...zajebao me David icon_biggrin.gif)

aj pa se vidimo...ja sam ona sa majicom icon_wink.gif

Posted
dada...u nedelju (na Uskrs) u Filozofu sviramo tribute to In Flames (tj. ja cu da vristim iz publike, jer nemam sta da pevam tu...zajebao me David icon_biggrin.gif)

aj pa se vidimo...ja sam ona sa majicom icon_wink.gif

Ahm, ona sa majicom?

Ma nevazno, prepoznacemo se vec nekako...

Posted
Kako ide snimanje Flush-ovci?

Hatred pivopije.gif

Evo, brate, zavrsen je bubanj i bas za sve stvari, klavijature za jednu stvar, sutra ide gitara, a ja treba da pocnem tek za oko 2 nedelje, rek'o bih. Izgleda da cemo prilicno brzo zavrsiti, a kad ce to biti izdato je glavno pitanje. icon_wink.gif

Kako vama ide, momci? Kako prodjoste na Hitu? Mislim, kako je bilo?

Pozdravka!(supe)

pivopije.gif

Posted
jeste bili u petak u Filozofu? icon_confused.gif

Ja sam bio ispred. Ulazio sam odmah posle Through arta da jurim Djigu, a nisam ulazio jer sam blejao s ortacima i ne bih smeo zbog nekih problema sa disanjem. Ja te, more, ne videh!

Posted
Ja sam bio ispred. Ulazio sam odmah posle Through arta da jurim Djigu, a nisam ulazio jer sam blejao s ortacima i ne bih smeo zbog nekih problema sa disanjem. Ja te, more, ne videh!

kako me ne vide..pa ja sam jedina imala Through Art majicu icon_da.gif

Posted
kako me ne vide..pa ja sam jedina imala Through Art majicu icon_da.gif

Pa, pravo da ti kazem, i nisam nesto buljio po majicama. Bio sam razbacan jer je trebalo da navatam Djigu da bi on uzeo Wah od nekog lika, pa je sve na kraju otislo u dupe i zbog toga sam bio malo iznerviran.

Posted
Evo, brate, zavrsen je bubanj i bas za sve stvari, klavijature za jednu stvar, sutra ide gitara, a ja treba da pocnem tek za oko 2 nedelje, rek'o bih. Izgleda da cemo prilicno brzo zavrsiti, a kad ce to biti izdato je glavno pitanje. icon_wink.gif

Kako vama ide, momci? Kako prodjoste na Hitu? Mislim, kako je bilo?

Pozdravka!(supe)

pivopije.gif

Ma super ide po hitovima. Obidjes malo Srbiju, sviras gde stignes jer nikad ne znas ko moze da te cuje. Imali smo male zastoje zbog gitariste ali sredicemo se uskoro ja se nadam.

pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
U BRATE,SAD JE SRKI U STUDIU I SNIMA GITARUuser posted image

JEDVA CEKAM DA SUJEM GOTOV WARHEAD

ja jedva cekam bilo sta da cujem icon_smile.gif

e stvarno....jedva cekam icon_rockdevil.gif