Jump to content

Recommended Posts

Posted
MIDNIGHT MOON

KAKO JE DO JAJA ISPAO, JEBOTE

DA SE NAJEZIS icon_cry.gif BOLJI JE OD 28 BALADA ZAJEDNO

Ono sto si ti cuo je nepotpuno. Sad je legla i gitara, uskoro ce i vokal, pa ces tek onda da vidis. icon_mrgreen.gif

Posted

Симо, у чело српско те љубим због твог аватара!!!

ЖИВ ЈЕ ДРАЖА, УМРО НИЈЕ ДОК ЈЕ СРПСТВА И СРБИЈЕ!!!

Posted

jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe

Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........

as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek

Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!!

Pozzz

Posted
jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe

Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........

as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek

Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!!

Pozzz

Pero, NE SERI! icon_smile.giflaugh.gifpivopije.gif

Posted
E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... rolleyes.gif

eeeeeeeeee BANE moj...........

da vezbas Duplu hahashahaha icon_smile.gif

Zezam se samo tako nastavite icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gif

SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno???

Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!!

Posted
eeeeeeeeee BANE moj...........

da vezbas Duplu hahashahaha icon_smile.gif

Zezam se samo tako nastavite icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gif

SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno???

Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!!

Ooooo, pa di si, Pero?! Šta se radi? Ako, jebi, jebi za tu twinku, šta ću, za bolju para nemam... Lakše da voziš bicikl uzbrdo nego da melješ moju twinku, ali služi... Čoveče, gledam onu iron cobru, da te stra' uvati, jebote, ono ide samo! Što se tiče dema, NE DAMO!!! Ništa lično, iz prostog razloga što album izlazi za koji mesec, a to će da zvuči 100X bolje od onog čuda! Je li, što Smećeta više ne svira s vama? I ko je taj Gera? Pozdravi ceo bend! PS: Šta Simče vežba?

Posted
icon_confused.gif zasto? icon_biggrin.gif

Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo.

Posted
E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... rolleyes.gif A ko me to pozdravlja? icon_biggrin.gif

A, evo ga i Bejn! Lepo, lepo, ali za sliku ces obavezno uzeti onu na kojoj si se iskezio na probi, jel' da Ba - ne? icon_mrgreen.gif

Posted
Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo.

Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво.

Posted
Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif samo ga ti tako podrzavaj pivopije.gif

Posted

zato lepo vi da imate svirke na otvorenom ...

zivele livade i poljane biggreens.gif