bradati_simce Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 MIDNIGHT MOON KAKO JE DO JAJA ISPAO, JEBOTE DA SE NAJEZIS BOLJI JE OD 28 BALADA ZAJEDNO Quote
Postmortal Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 MIDNIGHT MOON KAKO JE DO JAJA ISPAO, JEBOTE DA SE NAJEZIS BOLJI JE OD 28 BALADA ZAJEDNO Ono sto si ti cuo je nepotpuno. Sad je legla i gitara, uskoro ce i vokal, pa ces tek onda da vidis. Quote
Postmortal Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 ja jedva cekam bilo sta da cujem e stvarno....jedva cekam Cuces, samo polako. Nema jos mnogo do kraja, tako da... Quote
Postmortal Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Симо, у чело српско те љубим због твог аватара!!! ЖИВ ЈЕ ДРАЖА, УМРО НИЈЕ ДОК ЈЕ СРПСТВА И СРБИЈЕ!!! Quote
miss Penny Lane Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 khm....manja jer si ti bio u petak? nas dve smo bile ispred ema je bila najlepsa Quote
Moonlight Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Veliki pozdrav Banetu!!! Zelim vam puno uspeha i sreće!!!! Quote
*Pera* Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........ as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!! Pozzz Quote
amy_mccoy Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) bas se pitam otkud tolika kritika Broceta sa tvoje strane Edited May 7, 2005 by amy_mccoy Quote
*Pera* Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Ceo Bend Celokupno je SOLIDAN...Samo Napred BEWARE,BEWAre!!!!! HAHAAHA Quote
Postmortal Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........ as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!! Pozzz Pero, NE SERI! Quote
Postmortal Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Da, bio sam u petak, doduse ispred. Usao sam samo jer sam jurio Djigu, a inace ne smem... Quote
Postmortal Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Veliki pozdrav Banetu!!! Zelim vam puno uspeha i sreće!!!! Fala, ce se vrne! Quote
amy_mccoy Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 zasto? ma ne da mu keva...suvise je opasno dole to i meni moja kaze Quote
Bane_FlusH Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... A ko me to pozdravlja? Quote
Bane_FlusH Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Veliki pozdrav Banetu!!! Zelim vam puno uspeha i sreće!!!! Vanjaaaaaaaaa!!! Kako sam prepreden, provalio sam te po rodjendanu! Hvala na postu, srdačno otpozdravljam!!! Quote
*Pera* Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... eeeeeeeeee BANE moj........... da vezbas Duplu hahashahaha Zezam se samo tako nastavite SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno??? Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!! Quote
Bane_FlusH Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 eeeeeeeeee BANE moj........... da vezbas Duplu hahashahaha Zezam se samo tako nastavite SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno??? Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!! Ooooo, pa di si, Pero?! Šta se radi? Ako, jebi, jebi za tu twinku, šta ću, za bolju para nemam... Lakše da voziš bicikl uzbrdo nego da melješ moju twinku, ali služi... Čoveče, gledam onu iron cobru, da te stra' uvati, jebote, ono ide samo! Što se tiče dema, NE DAMO!!! Ništa lično, iz prostog razloga što album izlazi za koji mesec, a to će da zvuči 100X bolje od onog čuda! Je li, što Smećeta više ne svira s vama? I ko je taj Gera? Pozdravi ceo bend! PS: Šta Simče vežba? Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Gera a.k.a. Jaymz Doofy whatever simpaticno momche Quote
Postmortal Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 zasto? Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo. Quote
Postmortal Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... A ko me to pozdravlja? A, evo ga i Bejn! Lepo, lepo, ali za sliku ces obavezno uzeti onu na kojoj si se iskezio na probi, jel' da Ba - ne? Quote
RNA Posted May 10, 2005 Author Report Posted May 10, 2005 Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo. Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво. Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво. samo ga ti tako podrzavaj Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo. zato lepo vi da imate svirke na otvorenom ... zivele livade i poljane Quote
Recommended Posts