Bane_FlusH Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 A, evo ga i Bejn! Lepo, lepo, ali za sliku ces obavezno uzeti onu na kojoj si se iskezio na probi, jel' da Ba - ne? Ma sve za tebe, mitre, čim naučim kako se stavlja slika! Jel zakazano snimanje back vokala? Al' ćemo da se derendžamo! Živele livade i poljane!!! Quote
Postmortal Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma sve za tebe, mitre, čim naučim kako se stavlja slika! Jel zakazano snimanje back vokala? Al' ćemo da se derendžamo! Živele livade i poljane!!! О, да, заказано, богме, за суботу у два. Тад би требало и да скрпимо семплове за Midnight Moon и Air force, тако да се видимо тамо у два. Quote
Postmortal Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Па пази, Боле, није да не смем, али не би требало. Штекам се све до свирке неких ортака или наше свирке. Немам астму, али да сам један од оних који сваког петка иду у Филозоф, КСТ, СКЦ, или шта већ, ја бих одавно био на Дедињу, на клиници за респираторна обољења. Имао сам неке спазме на бронхијама, што је прошло, али НЕ СМЕ да се врати. Ипак, имам ја своје мере превенције, тако да је све ОК! Quote
Moonlight Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Vanjaaaaaaaaa!!! Kako sam prepreden, provalio sam te po rodjendanu! Hvala na postu, srdačno otpozdravljam!!! Ma kakva Vanja znas li ti koliko ljudi ima rodjenih 11-og oktobra . Jel jos uvek vazi dogovor za disk koji trebas da mi das za koji mesec? Quote
Moonlight Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........ as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!! Pozzz PA TI STVAAAAAAAAAARNO NISI NORMALAN!!!!!!!!!!! Zemlja je dole! Quote
*Pera* Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 PA TI STVAAAAAAAAAARNO NISI NORMALAN!!!!!!!!!!! Zemlja je dole! Ma ja Pali Kakva Bre Zemlja???sta pricas??? Quote
*Pera* Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma kakva Vanja znas li ti koliko ljudi ima rodjenih 11-og oktobra . Jel jos uvek vazi dogovor za disk koji trebas da mi das za koji mesec? ma ne daju oni nikakve diskove MANGUPI!!! to ti je ta fora....uzmi pa ga kupi!!! E BANE SLIKU STAVLJAS TAKO STO ODES NA OPCIJE SVOG LOG-a i ODES DA STAVIS AVATAR I BLA,BLA,BLA VIDECES TAMO POD OPCIJAMA Quote
Bane_FlusH Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 E pa, ovako! Prvo, za disk dogovor važi! Drugo, ovaj, ne bih da vas razočaram, al' za sliku sam se samo šalio! Čim nađem neq zgodnu, učačkaću je! I treće, hoću da budem u živele livade i poljane crew-u!!! Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) hoću da budem u živele livade i poljane crew-u!!! onda ubaci u potpis da si proud member i to je to a ovaj smiley postujes tako sto stavis dve tacke : pa onda napises veseli pa opet stavis dve tacke : pozdrav Edited May 12, 2005 by amy_mccoy Quote
Karlo SE Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) heh, pazi kad radi! Hocu i ja autogramisan disk! Uzgred, vratih se s drugog kraja sveta, pozdrav Flushovci, kako napreduje snimanje? Edited May 12, 2005 by Rizzen Quote
*Pera* Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 E pa, ovako! Prvo, za disk dogovor važi! Drugo, ovaj, ne bih da vas razočaram, al' za sliku sam se samo šalio! Čim nađem neq zgodnu, učačkaću je! I treće, hoću da budem u živele livade i poljane crew-u!!! pa da njoj ces da das zato sto je zensko......a nije ga ni zasluzila!!!!a ja koji sam svirao sa tobom???PIZDO Quote
Bane_FlusH Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 URA, URA, UUUUURRAAA!!! Dobro, pero, dobićeš i ti disk! Da mi je samo znati ko će da ga kupi... Pa, dobro, Karlo, sto mu gromova!!! Stigo li si, čoveče! Ma, evo, sutra snimamo back vokale, učačkavamo efekte i ide na mixovanje... Poz tebi i celom space eateru! Quote
amy_mccoy Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 a ja da dobijem disk???? ipak sam te naucila kako da ti skakucu smiley-ji Quote
RNA Posted May 13, 2005 Author Report Posted May 13, 2005 Има ја соломонско решење: не дај ником ништа, ни по бабу ни по стричевима, па ће сви лепо морати да купе албум да би га чули. Јесте ли се нешто са неким договарали за издавање? Quote
Bane_FlusH Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Tako je, RNA, kralju! Sviđa mi se tvoje rešenje! O izdavanju ništa nismo pregovarali, čekamo da se sve završi, pa da nosamo po kućama! Neće to pre septembra. Je li, postoji li demo masters još uvek? Kolko se ja sećam, vi bi trebali da svirate u finalu? Pozdrav Amy, dogovorićemo se za disk... Quote
Radivoj Petrovic Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 disk će objaviti Rock express, tako je dogovoreno od samog početka i tu nema promene; Quote
amy_mccoy Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 па ће сви лепо морати да купе албум да би га чули. ja cu ga prva kupiti pozdrav za Flush Quote
Postmortal Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Е, Бејн, шта ти друго могу рећ'', него, ЗАВРШИСМО АЛБУМ! Ех, да си само видео себе данас кад смо одслушали Midnight Moon... Право каже Броћко, СЕО СИ НА БУЉУ! Изгледао си као да си у том моменту потег'о најјачу травуљагу и одлутао у свет ливада и пољана. Quote
*Pera* Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Evoi ja cestitam Drugi.. Gde ce izadji taj Disk koj moj???? Quote
Bane_FlusH Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Jest', pesma je stvarno da padneš na bulju! Tako je tužna Anyway, hvala na čestitkama! I ti, izvesni Radivoj Petroviću, odkud znaš da ćemo izdati za Rock Express? Koliko sam ja skapiro Vladu Jeta, on je nama namenio PGP? Quote
Moonlight Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 pa da njoj ces da das zato sto je zensko......a nije ga ni zasluzila!!!!a ja koji sam svirao sa tobom???PIZDO Alo alo smiri strasti ok je to sto si ti svirao sa njim ali i ja sam mu valjda nesto znacila! Usput izvini a sto ga nisam zasluzila ti si kao nesto mnogo bolji od mene pa si ga zasluzio! Quote
*Pera* Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Jest', pesma je stvarno da padneš na bulju! Tako je tužna Anyway, hvala na čestitkama! I ti, izvesni Radivoj Petroviću, odkud znaš da ćemo izdati za Rock Express? Koliko sam ja skapiro Vladu Jeta, on je nama namenio PGP? KOJA PESMA JE DA PADNES NA BULJU??? Jel znas ti Bene koje uopste Radivoj Petrovic??? Quote
RNA Posted May 15, 2005 Author Report Posted May 15, 2005 Jest', pesma je stvarno da padneš na bulju! Tako je tužna Anyway, hvala na čestitkama! I ti, izvesni Radivoj Petroviću, odkud znaš da ćemo izdati za Rock Express? Koliko sam ja skapiro Vladu Jeta, on je nama namenio PGP? Не знам ко је користио псеудоним Радивоја Петрвоића овог пута, али Раша је углавном Сале са 202, тако да верујем да је човек информисан. Quote
Bane_FlusH Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Не знам ко је користио псеудоним Радивоја Петрвоића овог пута, али Раша је углавном Сале са 202, тако да верујем да је човек информисан. Ima smisla! Šta god... Midnight moon (balada) je da padneš na bulju! Čoveče, još ne mogu da se opasuljim kako smo dobru pesmu napravili... Quote
Recommended Posts