amy_mccoy Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 e momci..jel idemo svi kolektivno na pivo posle svirke? Quote
THE WIZARD Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 ja cu najverovatnije sigurno 100% mozda neznam bash doci!!!! e a ovaj simce ni da se javi ni nishta! sad ce da kaze da neam vremena od posla... btw posao mu je cishcenje nekih rimskih novcica! a ne ono shto on prodaje pricu da je neki baje koji valja robu i tako to... poz za simu Quote
bradati_simce Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ja cu najverovatnije sigurno 100% mozda neznam bash doci!!!! e a ovaj simce ni da se javi ni nishta! sad ce da kaze da neam vremena od posla... btw posao mu je cishcenje nekih rimskih novcica! a ne ono shto on prodaje pricu da je neki baje koji valja robu i tako to... poz za simu e gde si gavro covece nemoj da se brines zvacu te ionako idemo na svirku flush-a pa cemo malo da popricamo 1- ja se ne kurcim kako sam ja baja i kako valjam neka sranja 2- to sto ti zoves "ciscenje novca" je u stvari restauracija rimskog i vizantijskog novca 3- ja jesam zauzet covek,evo sad sam dosao na yum pa palim na sljaku za pola sata 4-sta reci.....vidimo se na svirci Jer se posle svirke ide na pivo? da , da, vodice vas flushovci na pivo evo do sad nisam video ono pivo koje je manja obecao kada je flush pobedio na demo masters turniru MANJO Quote
.alex. Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) aaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ne mogu da verujem da nisam izvalila ovu temu od februara!!!! boze...manja je moj veeeeeeliki i super ortak...znam ga dosta .... ..i bash sam se bila odushevila kada sam chula da su pobedili, super sviraju,al' nisam bila na svim svirkama .... i zao mi je shto nisam prisustvovala tom finalu gde su pobedili... ..anyways,ako manja posecjuje ovaj sajt,poz od sandre!!! Edited May 30, 2005 by ~[black_angel]~ Quote
Bane_FlusH Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Jebote, 2 dana me nema i imam celu stranu postova da pročitam! Kako se ljudi raspišu, čim im pomeneš svirku... A na pivo idemo provereno!!! Quote
Postmortal Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Dolazim sigurno, pa cu posle kod ortaka na svirku u skc manja : ZIVELE LIVADE I POLJANE CREW Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... Edited May 31, 2005 by Manja Quote
Karlo SE Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ne, mislim stvarno, poslednji put nisam mogao doci na svirku,a obecao sam da cu se derinjati "Manja nosi mini-val", al ovoga puta ima da ispunim obecanje s kamatom! Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... chek...znachi u petak u SKCu sa ostalim thrasherima Quote
THE WIZARD Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... glupi manja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodje, baci nas u rebus sa jednim postom i ode u shkolu... sad mora da se ceka njegov povratak ili dolazak nekog ko zna neshto vishe o manjinoj prethodnoj izjavi... za manju: da ti se izvnim za ovo gore: izvini shto si glup!!! ma lasha lama!! Quote
miss Penny Lane Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... o boze... ti si samo bacio informaciju i zbrisao... ni ja nisam pila do skoro ali sad a i napolju je 1000000 stepeni pa je hladno pivo sandrice dodjiiiiiiiii na sviirkiicuuuu... samo je jedna osoba troo sto se crewa tice Quote
Karlo SE Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 E jebes ga! Mesto je sjajno, ali me jebe sto je u subotu kada cu ja najverovatnije ici na tekmu protiv Belgije, u pizdu materinu... Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 pa nije u subotu nego u petak valjda? A JE*** MU MATER, SABERITE SE VISHE I NAPISHITE GDE I KADA JE TACHNO SVIRKA Quote
.alex. Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) o boze... ti si samo bacio informaciju i zbrisao... ni ja nisam pila do skoro ali sad a i napolju je 1000000 stepeni pa je hladno pivo sandrice dodjiiiiiiiii na sviirkiicuuuu... samo je jedna osoba troo sto se crewa tice @manja-aaa pa i ti si na yumu!!!! sweet...al' sam se malo pogubila...kad je i gde svirka? @moni-jooooooooj zeno,sorry shto nisam bacila pp,nego,dolazim 100%! aj javni mi se na pp da se dogovorimo... Edited May 31, 2005 by ~[black_angel]~ Quote
miss Penny Lane Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 kh, ja ipak necu ici u skc obecala sam ostakinji da idemo na depeche mode u kst neka neko snimi svirku Quote
Bane_FlusH Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Aaaauuuuuu, kako smo konfuzni!!! Svirka je definitivno u petak!!! A gde, nemamo blage! U četvrtak veče gostujemo na 202-ojci, pa ćemo dobiti informacije iz prve ruke i to objaviti na našoj, dozvoli, temi. Dakle, drugari, prikačite se u četvrtak veče ili u petak u toku dana da saznate gde je sve to. Ili u SKC-u, ili Filu, treće nema... Quote
Bane_FlusH Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 kh, ja ipak necu ici u skc obecala sam ostakinji da idemo na depeche mode u kst neka neko snimi svirku Daj Moni, nemoj biti takva, jeee... Mislim, ja sam šokiran!!! Quote
RNA Posted June 1, 2005 Author Report Posted June 1, 2005 Раја, ја вам нацртао лого. Је л' вас интересује да га видите? Quote
Postmortal Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Раја, ја вам нацртао лого. Је л' вас интересује да га видите? Свакако, човече, него отприлике имамо два ортака који су све то средили, а између осталог, Броћета је већ по оснивању бенда нацртао један који се вуче дан данас, али бих свакако волео да видим то! Јел' долазиш у петак? Надам се да ће свима бити јављено на време где је то чудо... Quote
Postmortal Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 glupi manja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodje, baci nas u rebus sa jednim postom i ode u shkolu... sad mora da se ceka njegov povratak ili dolazak nekog ko zna neshto vishe o manjinoj prethodnoj izjavi... za manju: da ti se izvnim za ovo gore: izvini shto si glup!!! ma lasha lama!! Ма, опусти се, момак! Умем још некако да разликујем шалу од увреде! Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Свакако, човече, него отприлике имамо два ортака који су све то средили, а између осталог, Броћета је већ по оснивању бенда нацртао један који се вуче дан данас, али бих свакако волео да видим то! Јел' долазиш у петак? Надам се да ће свима бити јављено на време где је то чудо... ja sam videla onaj sto stoji u Surchinu u studiju @moni- jbt ne mogu da verujem da ces opet da me ispalis? nismo se videle vishe od mesec dana...stvarno nemam reci Quote
.alex. Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 manja,pa kad vam izlazi album? rash mi je rekao da ste ga snimili... Quote
miss Penny Lane Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Daj Moni, nemoj biti takva, jeee... Mislim, ja sam šokiran!!! nisam takva jeeeeeee dotji tju ako je u petak, ali ne i ako je u subotu mada po svoj prilici u subotu ima neka svirka u skcu koja nema veze sa demo mastersom tako da dolazim sa sve zvezdom u kosi @ema Dogovor za petak ostaje, ali u subotu jer je depeche mode najt Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 pa dobro..ali sve mi se cini da Flushovci sviraju u subotu u skc-u...tako je najavljeno na koncertima & okupljanjima ne znam...videcemo sutra...ako nista, nas dve se po planu vidimo u petak jer cu ja poludeti u kuci Quote
THE WIZARD Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 i na kraju gde se sve to odrzava? ma manjo ja to stavio cisto ono kao da posle nebude frke!!! i da mi posle nebude zabranjeno da idem na vashe svirke ili neshto tako strashno ako ne i strashnije... Quote
Bane_FlusH Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 SUBOTA, SKC, od 20h!!! Definitivno! Jutros nas Vlada Jet najavio na jutarnjem programu na metropolisu! I nemojte da kasnite, sviramo prvi! Znači, Lidija je bila u pravu! I, moni, dodji, pa posle idi na Depeche! I, Wizarde, 'ne bude' se piše odvojeno! I, ako nekog zanima, u nedelju smo u Lazarevcu! E, ako sam vam rek'o! Quote
Recommended Posts