Invictus Posted February 26, 2002 Report Posted February 26, 2002 Koga Maiden ne navuce na metal, taj je otpisan za sva vremena. Seventh son je meni "presudio".
Guest kArLo Posted March 7, 2002 Report Posted March 7, 2002 Power je rokerima verovatno mnogo zestok. Heavy je blizi r'n'r-u.
Hail Metal Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 I to ali i tekstovi ono o zamjevima,macevima,epska fantastika to se mnogima ne svidja.
mirror Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 shta znam....ja najvise slusam rock...ali u svakom slucaju volim i power,ne obazirem se mnogo na textove,jer nikad nisam volela epsku fantastiku,ali i dalje mi power bas odgovara,zbog harmonije...
Will-O-The-Wisp Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 Ne, znam! Mnogi rockeri ne vole i heavy metal. Ja volim da slusam rock (posebno hard rock), ali ne shvatam zasto ne vole power! Hmmm...??? :roll:
Dasdariel Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 takodje...ali dobro na kraju je to samo stvar ukusa,ili mozda neznanja najlakse je ispljuvati ono o cemu malo znash
lemmy sixx Posted March 11, 2002 Report Posted March 11, 2002 Ja nikada nisam cuo od nekog rock-era da ne voli power metal.Ali posto nisam cuo za mnoge stvari koje Lucifer post-uje (loopetanja),necu da komentarisem.
Lucifer_666 Posted March 12, 2002 Report Posted March 12, 2002 Pa ako ti to nisi cuo , odna si ti debil ...
lemmy sixx Posted March 12, 2002 Report Posted March 12, 2002 Ja sam vise rocker nego metalac pa volim power...a tvoje idiotske teme i post-ove vise necu citati, posto te smatram najglupljim i najdebilnijim clanom ovog community-a...kakve si samo gluposti lupao na topicu Metallica vs Slipknot...to je da covek ne poveruje... Ustvari,kada bolje razmislim,i dalje cu odgovarati na tvoje post-ove,posto te neko treba spustiti na zemlju...ne zbog nekih tvojih pametnih i originalnih stavova (posto ih nemas,previse si glup za tako nesto),nego da ne bi kvario ugled drugim metalcima i postovaocima zestokog zvuka. Veruj mi na rec,mnogi dele moje misljenje!
Dasdariel Posted March 12, 2002 Report Posted March 12, 2002 Stvarno Lucika opet si ispao glup u drustvu...
Lucifer_666 Posted March 13, 2002 Report Posted March 13, 2002 Odavno sam shvatio da od ovog foruma nema nista , i da su poceli da dolaze debili kao ti , ali u zadnje vreme sa ovom komercijalizacijom je to stvarno preterano ... Najgotivniji likovi su prestali da dolaze na ovaj forum , ako te zanima ko je to , idi medju clanove i naci ces dosta ljudi sa titulom Master of Metal , za koje nikad nisi ni cuo ... Odma sam znao da svi koji slusaju Just Metal su debili , odma im spomenes New-Wawe ili Punk i pocinju da se bune ... A sto se tice Rocka , imam ortake koji znaju vise o Rocku nego sto ti znas o svojim gacama ...
lemmy sixx Posted March 13, 2002 Report Posted March 13, 2002 A otkud ti molim te znas koliko ja znam o rock n'roll-u?Za tvoje drugare nisam nista rekao,ali sam rekao da ti nemas pojma i stojim iza tih reci. Ti si jedan od najvecih debila sa kojima sam kontaktirao tokom svog zivota (mislim da sam to vec rekao mnogo puta,ali cu jos jednom ponoviti: TI SI DEBIL!!!).I sa ovim post-om si dokazao moju tvrdnju:opet lupetas gluposti.Nepoveznani i haoticni stavovi!I jos nesto:ja o svojim gacama znam vise nego sto svi sa YU metal net-a znaju o zestokoj muzici!!!
Black Knight Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 Neko je gore napisao (ne mogu sada da trazim) da je heavy blizi rock 'n' roll-u,tako da delim misljenje.
Hail Metal Posted March 30, 2002 Report Posted March 30, 2002 Luciferu gubi se sa yumetala i slushaj Fight Song,to je za tebe.
Phantom Lord Posted March 30, 2002 Report Posted March 30, 2002 Ta pesma nikako nije adekvatna za njega.
Lucifer_666 Posted March 31, 2002 Report Posted March 31, 2002 Fight song je najjaca pesma od Mansona , btw meni Manson uopste nije medju omiljenim muzicarima ...
Hail Metal Posted March 31, 2002 Report Posted March 31, 2002 to je pesma na koju su napaljeni liokovi poput lucifera.
Trooper Posted March 31, 2002 Report Posted March 31, 2002 je8ote, lepo je biti lucifer, svi te zajebavaju, ali ti si toliko glup da to ni ne shvatas
Lucifer_666 Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Ne,ne lepo je gledati kakvi sve ... hmmm ... ne znam ni kako da vas nazovem ... likovi dolaze na ovo mesto , uskoro e poceti mozda i skineri , ili ih vec mozda ima ovde ...
Phantom Lord Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Pa ajde nauci neki lep izraz za nas pa se onda javi.
Lucifer_666 Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 "Ja sam napaljini lik i mnogo volim Metallicu , Iron Maiden mi je sra-nje , ali je Metallica zakon , u isto vreme mnogo smrdim jer imam samo jednu Metallica majcu iz koje ne izlazim , a takodje sam i Satanista , ali i veliki nacionalista" - ovo citiram vas ...
lemmy sixx Posted April 2, 2002 Report Posted April 2, 2002 Jebote zivot,koji si ti debil.Ovim postom si definitivno dokazao da si ubedljivo najveca gluperda na YU metalu.Kakvo lupetanje. MRSH DZUKELO!!!
Phantom Lord Posted April 3, 2002 Report Posted April 3, 2002 Lemmy nemoj da trosis internet sate na njega,nije dostojan toga.
Recommended Posts