Lucifer_666 Posted April 3, 2002 Report Posted April 3, 2002 Naravno da nisam dostojan vas budala ...
lemmy sixx Posted April 3, 2002 Report Posted April 3, 2002 Kolike god da smo budale,za tebe smo nuklearni fizicari!!!
lemmy sixx Posted April 4, 2002 Report Posted April 4, 2002 Ko zna,mozda je naucio citati pa je negde skontao tu frazu.
Lucifer_666 Posted April 5, 2002 Report Posted April 5, 2002 Mislite da ste pametniji (moj tuki malo) , zato sto vas ima vise , ali kad budete shvaili da niste , tada ce biti kasno (i po vas i po ostatak sveta) , ali bas me zabole za vas ovde na forumu , kad znam da postoje ljudi (i u BGD-u i u svetu) koji razmisljaju na normalan nacin ...
Lucifer_666 Posted April 5, 2002 Report Posted April 5, 2002 Brate , tek sad provaljujem koliko je debila iz Subotice , a ja tamo treba da idem na exkurizju , strasno ...
Phantom Lord Posted April 5, 2002 Report Posted April 5, 2002 Mislite da ste pametniji (moj tuki malo) , zato sto vas ima vise , ali kad budete shvaili da niste , tada ce biti kasno (i po vas i po ostatak sveta) , ali bas me zabole za vas ovde na forumu , kad znam da postoje ljudi (i u BGD-u i u svetu) koji razmisljaju na normalan nacin ... Znaci potpuno suprotno tvom nacinu razmisljanja.
painkiller666 Posted April 6, 2002 Report Posted April 6, 2002 no comment jedan je luci boj (hvala bogu 8) :? :idea: :?: :!: )
lemmy sixx Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 Brate , tek sad provaljujem koliko je debila iz Subotice , a ja tamo treba da idem na exkurizju , strasno ... Ajde kada budes dosao u Suboticu,da se nadjemo negde pa da popricamo. Pa da vidimo ko je debil.Nemislim da se bijemo ili tako nesto,nego jednostavno da popricamo pa da vidimo ciji su stavovi debilni. Ako svi kazu za tebe da si debil,onda je u tebi problem a ne u nama ostalima.
Lucifer_666 Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 A ako svi slusaju Cecu , onda Ceca mora da je dobra ... Jel to tvoj rezon ?
lemmy sixx Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 To nije isto.Ako o nekoj personi velika vecina ljudi misli da je kreten,onda ne moze biti problem u toj velikoj vecini,posto je nemoguce da svi grese,vec je problem u toj jedinki koja misli da je popila svu pamet sveta a zapravo je budala koja lupeta gluposti.
Dasdariel Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 a jel ti to Luci slushash CECU? kakav ce ovo trac da bude!
Lucifer_666 Posted April 11, 2002 Report Posted April 11, 2002 Stvarno ne znam ko je debil ... Aj cooliraj malo ...
Willie E. Coyote Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 Heavu je izuzetno slichan sa r'n'r'-om (u nekim stvarima) pa im je verovatno lakshe da se adaptiraju.
HammerFall Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Ja se slazem sa time da treba poceti sa Nightwish-em, a slazem se i sa Invictus-om. Imam isti "problem"
Feanor Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Hehe, ja sam pre maidena od metala slusao Sepulturu i Manowar. Kad sam krenuo da slusam Maidene to je bio preokret u mom zivotu .
Simadin Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Hehe, a ja sam pre Maidena slusao punk...e, to je preokret
HammerFall Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Ja sam pre Maidena slusala Metallicu, ali oni su me potpuno promenili. Sta vise da kazem nego HVALA BRUCEEEEEEE (jer on je najzasluzniji) P.S. Ali to ne znaci da vise ne slusam Metallicu!!!!!!!
Black Knight Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Dobro ,dobro i meni su Maideni okrenuli sve za 360 stepeni i hvala im za to neograniceno.
deep dark sin Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 JA sam pre NIGHTWISH-a slusao densere!!!!Koji je tek to preokret!!! definitivno je nightwish za pocetnike
Black Knight Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 deep dark sin je napisao: JA sam pre NIGHTWISH-a slusao densere!!!!Koji je tek to preokret!!! definitivno je nightwish za pocetnike Da ,to sam primetio da Nightwish dosta pozitivno utice na ljude koji ne podnose na metal.Naime imam ortaka koji slusa dens ,house i slicno ali mu se mnogo svidja Nightwish.Moracu da ga navucem na metal he,he,he. Ja sam poceo sa Manowar-om i to sa pesmom "The Crown And The Ring" Izvanredna pesma,kako sam se samo bio navukao na nju i onda na ceo ablum Manowar-a i posle Maideni i onda je sve bilo vec odredjeno sta ce se slusati.
Will-O-The-Wisp Posted June 11, 2002 Report Posted June 11, 2002 Iju! U sta se ovo pretvorilo! Ja to tek sad vidim! Momentalno zatvaram! Mozda i prebacim u Deep Vault jer se ovdje stvarno nista fino ne moze procitati! Samo prepucavanja... Ccccccc...
Recommended Posts