Imenjak Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Imenjace srezi mi kad skines.... please... ne skidam ga... videcu da ga nekako dobavim od nekoga... ali ne josh.. posle 15. juna
Mr. Smarty Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Video sam ja na torentima pre 2-3 dana...samo necu da skidam jer je u pitanju neka skrshina od verzije...retko kome radi kako treba...
Doug Bradley Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 (edited) Kao shto reche Marty to je neka krsh verzija shto se pojavila...vidim da je zvanichan datum izlaska 26.5.2006 za Evropu...kad sam vec chekao ovoliko sachekacu josh koji nedelju Inache evo vam pa vidite shta nas sve ochekuje u H4: http://www.hitmanforum.com/show.php?id=24788&catid=36 Edited May 21, 2006 by Doug Bradley
Tower... Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Presao Hitman 2 & Contracts na Silent Assasin svaku misiju.
Baal Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 http://www.mininova.org/tor/313801 Evo vam torrent za download igre.
voodoo_ Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 To je verovatno ona budjava verzija koja se pokrece preko daemon tools-a .... Prvo, između puštanja diska na štancovanje i pojavljivanja u prodaji može da prođe i po mesec dana tako da je to verovatno potpuno regularna verzija, a drugo to što se pokreće preko d-toolsa nije minus, ako ništa bar ne moraš da juriš novi krek svaki put kad izađe novi patch...
Mr. Smarty Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Novi Hitman je prevelika keva od igre ...i ne samo sto je mega zabavan za igranje usput i fenomenalno izgleda...vidi se da je ulozeno dosta truda...
Doug Bradley Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Novi Hitman je prevelika keva od igre ...i ne samo sto je mega zabavan za igranje usput i fenomenalno izgleda...vidi se da je ulozeno dosta truda... Morash to shto pre da mi dash ili cesh da te neshto zadesi
Sinstrel Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Timothy Olyphant ce glumiti Agenta 47 u filmu Hitman. Njah... a ja jos nisam igrao Blood Money... njaaah.
Angelystor Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 I jel' ga igrao iko? Ja danas premota'. Na ruki jebg, nisam igrao nit hitmena nit igrice circa 2 godine(osim fudbala i sl.). I meni legla igrica, do jaja... I krenuh danas i na Expert da ga igram, preshao prve dve faze, ne verujem da cu dalje da igram, nem' kad, ali moram reci da je kraajnje izazovno. Mapa skoro da nista ne pomaze, osim gde su glavne mete, plus ogranicheni broj sejvova.
Jabba the Hutt Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ljudi, treba mi pomoc! Imam neku budjavu, izbagovanu verziju ove igrice, koja mi iskace kada dodjem do zadnjeg nivoa(barem mislim da je zadnji) u Beloj Kuci, znaci podesim koja oruzija zelim za misiju, kliknem da zapocne ucitavanje misije i tap! Samo me izbaci u Windows! Ako neko ima link za torrent/rapid koji je provereno stabilan, bio bih mu jako zahvalan!
Jimmi Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Nije to zadnja misija.Ima možda još jedna ili 2, ako se ne varam. I meni se dešavalo da me izbaci nekad samo od sebe, pa onda start over. Prešao sam celu igru i razočarao sam se na kraju sa pričom. Sve sam delove prešao i ovo mi je po igrivosti najbolji deo, ali priča je jako razočarajuća na kraju, jer naime, glavni lik, tj. 47 umire. T_T Ali, veliki sam ljubitelj serijala...
Rle Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 to je predzadlja , posle si vec undead i ono dosta kul lik
El Pistolero Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 (edited) Vau, ima tema ladno. Nedavno sam igrao ponovo Blood Money, perverzija od igre. Misije poput Opere ili Svadbe su kult za sva vremena. Posle Silent Assassina, koji je neprevazidjen, najbolji Hitman. Inace, izasao je nedavno i peti deo Absolution (mozda ima zasebna teba, ne zamerite mi ako nisam video). Kao dugogodisnji fan Hitman serijala moram da kazem da sam duboko razocaran u peti deo. Dobar deo misija nema previse smeka iz prethodna 4 dela. Dosta nekih novina koji mi se ne dopadaju nimalo. 47 ima instinkt kojim moze videti polozaje neprijatelja i kroz zidove ili cak da predvidi putanju po kojoj ce se kretati. Pa ima i neki, da ga nazovem kombo potez kojim moze izbaciti iz igre 4-5 neprijatelja u isto vreme. Igra i nije toliko losa sama po sebi, ali nije trebalo da se zove Hitman. Edited February 28, 2013 by El Pistolero
^Suicide_Pony^ Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Slazem se sa stavom za Absolution i imam da dodam da sam bio jako razocaran nemogucnoscu da sam sacuvam igru kada mi odgovara. Checkpointi su predaleko jedan od drugog, a Hitman je prosto takva igra da se logika neprijatelja ne izvaljuje bas na keca, tako da makar meni stvara gadne frustracije kada se igranje svede na ucenje instanci napamet i ponavljanje po par puta dok se ne izvede savrseno.
Recommended Posts