Jump to content

Recommended Posts

Posted
e' date='9. 9. 2005, 14:57'] Jel mozes samo okvirno da navedes par autora ili naslova?

pivopije.gif

Daglas Adams, Pol Anderson, Isak Asimov, Klajv Barker, Gregori Benford, Greg Ber, Ben Bova, Merion Cimer Bredli, Dejvid Brin, Filip K. Dik, Stiven Donaldson, Pirs Entoni, Denijel Galuj, Vilijem Gibson, Robert Hajnlajn, Frenk Herbert, Stiven Hoking, Artur Klark, Majkl Krajton, Ursula Legvin, Stanislav Lem, Denijel Kejz Moren, Ketrin Nevil, Lari Niven, Frederik Pol, Teri Pracet, Tom Rimi, Kim Stenli Robinson, Kliford Simak, Den Simons, Roberd Sekli, Bob So, Dzoan Vindz, Dzin Volf, Dejvid Zindel.

To je na onom disku koji ja imam.

Posted
e' date='9. 9. 2005, 14:57'] Jel mozes samo okvirno da navedes par autora ili naslova?

pivopije.gif

Eno Fiery ti je napisao, ako hoces narezacu ti disk, NO PROBLEMO icon_da.gif

Posted

imam i ja jedno 7-8gb rpg knjiga, vecina je za d20 [dosta od FR-a]

ali hteo bi da procitam i knjige za ostale sisteme [pogotovo za call of chthulu i wod]... mislim procitao sam Delta green i odusevio se. Josh kad bi nasao neku druzinu biggrin.gif

Posted
ako treba nekom knjiga imam oko 10 gb toga sve pdf

imam rifts, WoD(stari i novi), d20 star wars, dnd, d20 modern,buffy vs angel, gurps, cberpunk... toliko za sada

nastavak u sledecem broju

Matori meni teba Cyber Punk.

Ako je to onaj Cyber Punk 2020 .. ili neka novija verzija sve jedno. Ja ima neki Pdf ..ali jako losh.. nema fotografija i sve je sa jako mnogo teksta loshe objasnjeno.

Posted
Imam ja Cuberpunka....na bacanje...ne znam tacno sta sve ali...ima ima

Ajde ako imash linkove...daj mi da poskidam ...ako ne da se iskombinujemo neshto da srezem..koliko toga ima ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Da li neko zna gde mogu da nadjem od Roberta Dzordana ''Knife of Dreams''. Uspela sam da nadjem samo prolog i prvo poglavlje a to sam odavno procitala...

Posted
Da li neko zna gde mogu da nadjem od Roberta Dzordana ''Knife of Dreams''. Uspela sam da nadjem samo prolog i prvo poglavlje a to sam odavno procitala...

Ako nešto znači, mogu da bacim negde na net 13 knjiga iz Wheel of Time serijala (16.12Mb), a imam i poseban PDF knjige Knife of Dreams (2.19Mb).

Posted

Imam ih sve, sve sam procitala ukljucujuci i New spring i World of Wheel of Time. Jedanaestica je izasla ali jos nije dosla u nase knjizare inace bih je ja vec posedovala....

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

a ima li neko da sheruje ... il neshto... neki progarmchic kojim bih mogla skinuti password protection sa pdf-a?

ne da mi da shtampam tochak vremena...

(probala sam i copy paste ako se neko seti pametno da pita ;) i da prebacim u word i tako to...)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...