Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima neko link za " Bojno Polje I Zemlja" ? Nisam siguran ko je pisac, ako je od neke pomoci izdavac je Nolit, Zagreb...

Posted
Skinuo sam odavde Digitalnu Tvrđavu i jako je loše skenirana. Pola slova fali. Jako je zbrkano i ništa ne valja...

Moraću ipak kupiti knjigu.

Den Braun - Digitalna Tvrdjava? Ako nisi citao, moja preporuka - Angels & Demons od njega. Ako jesi, moze i Digital Fortress. :da:

Posted

Važi. Ma ovde sam na pola pa sam popizdeo zbog slova i batalio. Moraću videti sledeće nedelje da uzmem knjigu ako nije više od 200-300 dinara :mrgreen:

Al sam za u međuvremenu skino "Lovac u Žitu". Čuo sam da je mega dobro.

Posted
Važi. Ma ovde sam na pola pa sam popizdeo zbog slova i batalio. Moraću videti sledeće nedelje da uzmem knjigu ako nije više od 200-300 dinara :mrgreen:

Al sam za u međuvremenu skino "Lovac u Žitu". Čuo sam da je mega dobro.

Jeste (jesu) vise od 300din. :)

• 2 months later...
Posted
Ima li ko link za knjige krvi od Barkera(srpski prevod)

ауух, готово немогуће наћи.. . .ја бар ништа нисам нашла.. само на енглеском. :no:

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 2 years later...
Posted

Pdf ubija knizevnost. Ubija izrazavanje,ubija sve. Aktivan sam citac vec vise od deset godina i verujem da za knjigu nema gore smrti od one koju joj donosi pdf.

Posted

Ma da, kao sto i mp3 ubija muziku... Ja da se pitam ja bih i papir ukinuo, samo sviTci pergamenta ili rolne papirusa i prepisivanje po manastirima, sve ostale novotarije zabraniti.

Kome treba pismenost kad je bitna forma...

Posted

Pdf ubija knizevnost. Ubija izrazavanje,ubija sve. Aktivan sam citac vec vise od deset godina i verujem da za knjigu nema gore smrti od one koju joj donosi pdf.

De ne lupaj, majke ti. Cuj, aktivan citac, curi mi voda iz suznih kanala.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...