-Mare Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Ima neko link za " Bojno Polje I Zemlja" ? Nisam siguran ko je pisac, ako je od neke pomoci izdavac je Nolit, Zagreb...
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 http://www.baneprevoz.com/bane/bok/ Skinuo sam odavde Digitalnu Tvrđavu i jako je loše skenirana. Pola slova fali. Jako je zbrkano i ništa ne valja... Moraću ipak kupiti knjigu.
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Skinuo sam odavde Digitalnu Tvrđavu i jako je loše skenirana. Pola slova fali. Jako je zbrkano i ništa ne valja... Moraću ipak kupiti knjigu. Den Braun - Digitalna Tvrdjava? Ako nisi citao, moja preporuka - Angels & Demons od njega. Ako jesi, moze i Digital Fortress.
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Važi. Ma ovde sam na pola pa sam popizdeo zbog slova i batalio. Moraću videti sledeće nedelje da uzmem knjigu ako nije više od 200-300 dinara Al sam za u međuvremenu skino "Lovac u Žitu". Čuo sam da je mega dobro.
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Važi. Ma ovde sam na pola pa sam popizdeo zbog slova i batalio. Moraću videti sledeće nedelje da uzmem knjigu ako nije više od 200-300 dinara Al sam za u međuvremenu skino "Lovac u Žitu". Čuo sam da je mega dobro. Jeste (jesu) vise od 300din.
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma nemož' biti. Ja ću da mu ponudim 300 pa nek vidi šta će! Ko još danas kupuje knjige...
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Sad sam pogledao na Platou i cena Digitalne Tvrđave je 600 jebenih dinara. Jel može to možda da se nađe na ulici po 100 dinara il tako nešto?
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Izvinjavam se na trećem postu za redom al našao sam kul link (ako već nije bio) http://rapidserbia.com/forum_posts.asp?TID=20259 Morate se registrovati da bi videli rapidshare linkove. Interesantno je da mi je lik koji postovao sve te knjige ukrao avatar
BiserkaB. Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ево ако треба некоме Нил Гејмен, овде имате његових радова, излистаних, па погледајте... http://www.iblist.com/search/search.php?it...p;submit=Search
morbid god Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ima li ko link za knjige krvi od Barkera(srpski prevod)
BiserkaB. Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ima li ko link za knjige krvi od Barkera(srpski prevod) ауух, готово немогуће наћи.. . .ја бар ништа нисам нашла.. само на енглеском.
Night`s Dew Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Meni bi trebala Book of Kells,tako da,ako neko ima ili zna gde mogu da skinem..neka javi.
Господин Граул Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 gigapedia.com Učlanite se, odete na gigapediinu pretragu, ne google, i nađete šta vam god padne napamet, kliknete na knjigu, na tab link i eto... naravno ne pomaže ništa ako ne znate engleski.
Prisoner of Dreams Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 фала, има добрих књига добар је и scribd.com
Dead Man Walking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Ima li neko "Božanstvenu Komediju" u pdf-u na srpskom? Nisam našao na rapidserbia niti na onom Banetu...
Havočka Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Zato sto postoje knjige koje ne mozes nabavis?
Mali zir Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Pdf ubija knizevnost. Ubija izrazavanje,ubija sve. Aktivan sam citac vec vise od deset godina i verujem da za knjigu nema gore smrti od one koju joj donosi pdf.
Doom Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Ma da, kao sto i mp3 ubija muziku... Ja da se pitam ja bih i papir ukinuo, samo sviTci pergamenta ili rolne papirusa i prepisivanje po manastirima, sve ostale novotarije zabraniti. Kome treba pismenost kad je bitna forma...
Havočka Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Pdf ubija knizevnost. Ubija izrazavanje,ubija sve. Aktivan sam citac vec vise od deset godina i verujem da za knjigu nema gore smrti od one koju joj donosi pdf. De ne lupaj, majke ti. Cuj, aktivan citac, curi mi voda iz suznih kanala.
Talvi Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Reči su jebene reči, iste su i kad ih pročitaš sa papira i sa ekrana.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 (edited) Samo ako je s ekrana Kindla,knjiga i komp nikad!Jednom sam pokusao nikad vise.Cu doslepim. Edited December 18, 2011 by sale 83 Larry Flynt
temper Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Jebi ga, i ja često čitam sa kompa. Lepše je, ipak, ispod trešnje, na klupici, vetar piri, mrsi krupne plave lokne, čipkasta haljina, knjižica i ja http://www.linktipper.nl/leden/start.php?lid=3134 2
Recommended Posts