AleeciA Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Shish,...covece! Nema potprebe za tolikom bukvalnoscu. Prosto kazem da je kul da ubacite i jednu autirsku u nastup,NARAVNO ako je to u vasoj mogucnosti. ALi uvek postoji i opcija da se ta pesma odradi na prvoj sledecoj svirci. Sve u svemu cestitke na novoj pesmi,...uvezbanoj ili neuvezbanoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 moram da pohvalim nove clanove da su se uklopili bolje nego sto sam ocekivao... ali iskreno, nije to to bez maxa i dzonsona... samo napred! keep on rockin'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ali iskreno, nije to to bez maxa i dzonsona... To kaze dosta njih... Meni je bilo dosta neobicno na probi da na Maxovom mestu gledam nekog drugog, ali sta je tu je... Mada i u izmenjenom sastavu super zvuce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Navikli ste se ljudi, uostalom u ovom bendu je svaka promena bila dobrodosla..Uvek smo menjali ono sto je kocilo bend...i tom promenom napredovali...Nadam se da ce i ovaj put biti tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) pa bas ne verujem da su ova dvojica kocili bend... Edited January 13, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) Pa recimo da nismo imali ekipu koja moze da se posveti...(obaveze u drugim bendovima itd itd)...Rezultat toga je bilo i to sto je opao kvalitet sviranja na nekim svirkama...Verovatno zato i autorske kasne... Sada mi je drago sto smo sklopili najzad pravu ekipu koja to moze...Sada da nadoknadimo neke stvari pa cemo damo gas hehehe Edited January 13, 2006 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 vidjamo se sutra, alkosi najgori!!!!! ha ha ha !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Bice loodnica !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 I bila je loodnica!!! Stvarno je bilo super, dugo nisam bila na ovako dobroj svirci!!! Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 dobri ste Bole.......bolje se ovaj uklapa od mene.....samo napred...I hotju opusti se da chujem uskoro...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @max - hvala ....Jedna od boljih svirki zaista iako nismo imali vremena da se usviramo ljudski...Bice autorskih..... Ja sam se mnogo dobro proveo na svirci i vidim da su pozitivni komentari sto je dobro jer nam je ovo prva svirka sa novom postavom pred beogradskom publikom.... Ko nije bio moze cuti kako je bilo , stavio sam na site benda komplet celu svirku u mp3 formatu.... Vidimo se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Bili ste bas dobri sinoc Nova postava se prilicno solidno uklopila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleeciA Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Savrseno ,ljudi. A novi clanovi mi se definitivno svidjaju. Salim se!Zaista ste super sve odradili!Bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 respect za Pepperse , ja licno ne bih im'o mooda da izadjem i da sviram Flea...tako da svaka cas'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ma sve je to divno,iako ne volim rhcp,respect! Ali...Max je imao harizmu i on je palio masu...on je jedan od retkih likova koji to moze da uradi i svaka mu cast,ljute paprichice bez maxa=CIST PROMASHAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Dont worry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Veliki pozdrav za novog pevača,mog kolegu i sve najbolje u daljem radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ali...Max je imao harizmu i on je palio masu...on je jedan od retkih likova koji to moze da uradi i svaka mu cast Tu se slazem ali ne znaci da su sad bez njega niko i nista... Da su oni bili ocajni ne bi im pomoglo ni da su imali tri Maxa ili sta vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ma sve je to divno,iako ne volim rhcp,respect! Ali...Max je imao harizmu i on je palio masu...on je jedan od retkih likova koji to moze da uradi i svaka mu cast,ljute paprichice bez maxa=CIST PROMASHAJ max i dalje ima harizmu, nije umr'o, zaboga, samo je izasao iz benda! max lozi mlade goticarke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 max i dalje ima harizmu, nije umr'o, zaboga, samo je izasao iz benda! Hehehehe... U pravu si.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 max i dalje ima harizmu, nije umr'o, zaboga, samo je izasao iz benda! max lozi mlade goticarke! Jao,stomak me je zaboleo od ovoga ........a ovo za goticharke Ma dobri ste i ovako....jedva chekam da zaputujemo negde zajedno...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 A sto samo mlade goticarke?! Za sve od 6 - 16 Maxa i Dzonson su melem na ranu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jao...seshtjesh ti meni jednom..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 hot teens! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jao,stomak me je zaboleo od ovoga ......... jedva chekam da zaputujemo negde zajedno...... Hahahaha a mene je stomak zaboleo od ovog "da ZAPUTUJEMO negde"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts