Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

E pa mnogo dobro smo se proveli u NS-u...Ubacicu na site onu funky pesmu kad stignem da je upladujem, vidi se da nije jos 100% gotova ali da se cuje o cemu se radi...

NS rula icon_wink.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

edit : postavio sam pesmu, site benda>download>autorske pesme.....

Edited by Bole
Posted

Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na

www.ljute-papprichice.co.sr

kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected]

Cujemo se !

Posted

hehehe pa nacicemo valjda jednom nekoga ko se savrseno uklapa icon_wink.gif Naravno ne stajemo da radimo u medjuvremenu...Tako da nije neki veliki problem icon_wink.gif

Posted

Vise sadrzaja za citanje icon_wink.gif eehehheh

Nisam protivnik toga da se menja ekipa dok se ne nadje najbolja varijanta...

Pravimo audiciju pa cemo da vidimo ko ce bude nova faca icon_wink.gif

icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Heheheh slusam prvu svirku nasu , 17.10.2004. icon_smile.gif Scream for me filozofe icon_wink.gif ehheheh TO su bila vremena , publika je bila extra i sama atmosfera tog turnira !!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted

Papprichice sviraju veceras (utorak) u klubu "Blue Moon" u Cika Ljubinoj ulici , bice opustena jam session svirka...Pocinje oko 22h , ulaz je koliko ja znam za dz pa ko voli nek izvoli...Tek mi sada javili icon_wink.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Guitar Pro icon_wink.gif Nikola ce svirati....On je tu dok se ne nadjemo novog coveka...

audicija u cetvrtak stoji icon_wink.gif

Edited by Bole
Posted (edited)

A klub se nalazi u ulici Zmaj Jovina 4 a ne cika ljubinoj ... icon_wink.gif Mada je to sve blizu icon_smile.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif Ima velika tabla..

Edited by Bole
Posted (edited)

A klub se nalazi u ulici Zmaj Jovina 4 a ne cika ljubinoj ... icon_wink.gif

Samo mi nije jasno otkud ti ideja da je Blue Moon u Cika Ljubinoj ulici? Ko te to slagao? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif nema veze, blizu je icon_cool.gif

Edited by RedGirl