Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 bicje brateee bicje eto za ljubav nashoj Dei na sledecjoj probi radimo Avion Quote
Bole Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 A shto bre niste svirali neke starije pesme nego samo ove najkomercijalnije balade... Zato sto moramo da gledamo da udovoljimo svima, ....npr. mnogi su se smorili na power of equality ...iako je nama za sviranje lozana... Quote
Pretendress Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 CESTITAMO!!! Mada ste trebali da svirate malo komercijalnije pesme,ipak je ovo finale,ali nema veze vazno je da ste pobedili(ako deljenje prvog mesta moze da se nazove pobeda ) eto za ljubav nashoj Dei na sledecjoj probi radimo Avion pa bio je red vec jednom Quote
Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 a jel volite Warped ili sam ja jedini lud za tom pesmom? to mi je bez konkurencije omiljena od RHCP Quote
Pretendress Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Usput- ZVANICNO POHVALJUJEM DEU & TINEU KOJE SU U NAJVECOJ MERI DOPRINELE DA PAPPRICHICE I POBEDE,DEVOJKE SU IZVELE NEVEROVATNU AKCIJU GOOD JOB GIRLS!!! Quote
:Dea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 (edited) eto za ljubav nashoj Dei na sledecjoj probi radimo Avion Jaoj, divni ste!!! Edited March 13, 2005 by dea Quote
:Dea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Usput- ZVANICNO POHVALJUJEM DEU & TINEU KOJE SU U NAJVECOJ MERI DOPRINELE DA PAPPRICHICE I POBEDE,DEVOJKE SU IZVELE NEVEROVATNU AKCIJU GOOD JOB GIRLS!!! U, dobro se neko setio!!! BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO! Skupljale smo karte po podu, iz wc-a (koje su bile mokre), od narkomana, lagali ljude da cemo glastati za njihove favorite! Nema sta dva jarca kada se udruze to moze samo na dobro da izadje. Plus sa Max odusevio kako smo se super slozile, jer mu to puno znaci i eto! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Oh, hvala... sad sam se zacrvenela Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 U, dobro se neko setio!!! BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO! Skupljale smo karte po podu, iz wc-a (koje su bile mokre), od narkomana, lagali ljude da cemo glastati za njihove favorite! Nema sta dva jarca kada se udruze to moze samo na dobro da izadje. Plus sa Max odusevio kako smo se super slozile, jer mu to puno znaci i eto! Jadna ja u ponedeljak u Devetoj... Jao, Max Quote
:Dea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 A, sad o svirci!!! Bitno je da je meni bilo lepo! Smells like bight otherside ili kako vec je bila najjaca, jako originalo, BRAVO!!! Super ste svirali, Max je nesto losije pevao, ali sve je ispalo ok na kraju. Kad ce neka veca (duza) svirka?! Idalje ne kapiram kako moze da se deli prvo mesto Pa, nemate valjda potpuno isti broj glasova? I jeste li dobili na kraju tacan broj glasova preko sms-a?! Quote
Jackie Brown Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Bilo je jako lepo i moram priznati da sam uzivala. Drustvo jako drage osobe mi je mnogo znacilo....Bez nje RHCP i nije tako zanimljiv....... Marko,bices zastitno lice Imleka Marko,Marko,napokon si priznao da je moja majca Sonate bolja od tvoje.... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Trebala sam da mu kazem da ne nosi mleko na binu... Jbg, sad mi zao Quote
vuki Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Brate, za Smells vam STVARNO SVAKA CHAS' .......ovde ste me pogodili Reche Dunja "...bit ce iznenadjenja...", but this..... a i Tool je fantastichan..... 'oce bitni neki Schizm ili Aenema...... jel ono na pochetku bio Sober ili sam se ja z....? ispravite me ako greshim... Ja sam bio odma' do "levog" (ko razume-shvatice) zvuchnika......a joooooooj majko mila........i dalje nishta ne chujem na levu stranu. E, da, ako delite prvo mesto znachi da ste imali isti broj glasova kao Underdeath..... sht ce reci da ne beshe moji par karata (al' sam skroman) Max, sad udri Imlek po dzepu , preti im..... i ti fazoni Sve u svemu.......totalno umete da napravite atmosfteru........opet - svaka chast Quote
People before Profits Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 kakav bre job??? tool.............bah zvucalo je dojaja, odlicno se cuje gitara......jbg, stexy morao sam da blejim kod milija, stalno mu se onaj mikrofon pomerao preko tomova.......... da, cestitam na polovini prvog mesta! ps: hvala za sober jos jednom... Quote
ZeeGerman Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Trebala sam da mu kazem da ne nosi mleko na binu... Jbg, sad mi zao Naprotiv, sa tim mlekom se još više ispozerisao i dokazao da je čovek broj 1 po tom pitanju. Uostalom, možda i bude neke koristi od toga... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Naprotiv, sa tim mlekom se još više ispozerisao i dokazao da je čovek broj 1 po tom pitanju. Uostalom, možda i bude neke koristi od toga... Ma svima je bilo slatko sto je imao mleko... a meni je bilo zao sto je on bio sve vise zedan na sceni... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 dovodim kozu na sledecju svirku pa nek je Max muze u pauzama izmedju pesama Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 dovodim kozu na sledecju svirku pa nek je Max muze u pauzama izmedju pesama A ja cu da kazem Max-u da ti donese elektro-shokove ako se ne budesh pomerao Ma shalim se ja... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 a ne ne mogu ja ja sam star, debeo i onemocjao snaga me je napustila kao i potencija...shmrc... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 a ne ne mogu ja ja sam star, debeo i onemocjao snaga me je napustila kao i potencija...shmrc... Nema kod mene izvlachenja... imam ja dedu od 60 godina koji ide na trcanje svako jutro- kad dodjem ckod njega, on me izvlaci iz kreveta... Ma dobar si ti, ali molim te, sledeci put stavi one tange na glavu Quote
:Dea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Okacicu slike za koji dan kada ih skinem na komp. Moje su bolje i lepse od Zee-jevih. Imam svakog clana sa tangama, Maxa sa mlekom i tako...publiku i naravno seksi boja u transu! Quote
:Dea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 A ja cu da kazem Max-u da ti donese elektro-shokove ako se ne budesh pomerao Ma shalim se ja... He, he... Slazem se!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Okacicu slike za koji dan kada ih skinem na komp. Moje su bolje i lepse od Zee-jevih. Imam svakog clana sa tangama, Maxa sa mlekom i tako...publiku i naravno seksi boja u transu! UUUUU.... i seksi boja To je dobro Quote
Recommended Posts