Bole Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 mmm avion Mmmm kako sam to lose odsvirao ...Znaci nisam mogao u glavi da razjasnim sta treba da sviram i kojim ritmom..Znaci nikada mi se to nije desilo ...da improvizujem to tako...Ko zna o cemu sam mislio tada...Umor mozda... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 mmm... torta u obliku aviona pa sta Bole, tvoja je svirka bila (tj. vasa) i dobro si prosao... a sad tjuti i uzivaj Quote
:Dea Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Mmmm kako sam to lose odsvirao ...Znaci nisam mogao u glavi da razjasnim sta treba da sviram i kojim ritmom..Znaci nikada mi se to nije desilo ...da improvizujem to tako...Ko zna o cemu sam mislio tada...Umor mozda... Ja nisam nista primetila, meni je sve bilo ok! Kako sam samo doletela kada ju je Max najavio! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 She is everything to me... ...a song that no one sings lalalal shit Quote
Platina Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Iskazujem moju bezuslovnu podrsku Zlom_0bucjaru naj gitaristi! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 hahaha ipak neko ko ume da ceni i moje (ne)kvalitete hvala hvala Quote
People before Profits Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ej bre! e sad nema majce!!! e da inace, snimam emisiju o tool-u u nedelju pa cu i javno da se xponiram u tvom outfitu..........(jbt kakva recenica!) e, slikao je h1v mobilnim tvoj avatar..........i stoji mu kao screen saver na mobu....pa mozes od njega da uzmes Quote
Bole Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Paprike sviraju u Leskovcu u nedelju 8.5 na Hitu nedelje... Sviracemo sa drugim gitaristom , jer nas ne moze da ide.... Quote
:Dea Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Sviracemo sa drugim gitaristom , jer nas ne moze da ide.... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Sviracemo sa drugim gitaristom , jer nas ne moze da ide.... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 e, slikao je h1v mobilnim tvoj avatar..........i stoji mu kao screen saver na mobu....pa mozes od njega da uzmes stoji mu X na screen-u Zli definitivno voli x-centar.... i autobuse Pappike, vi bez Stex-a nista Paprike... on je jedini koji lichi na pravu Pappiku Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 hahaha ali za to niko ne zna idem u pustinju na nekoliko meseci da prouchavam riffologiju Quote
~MaX~ Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Au bre ljudi,o chemu vi to?!!!!! I shta ti Stex znache ti autobusi? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 znache da se sprem za Saharu!!! Pozdravila te Maja, Maximus... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Au bre ljudi,o chemu vi to?!!!!! I shta ti Stex znache ti autobusi? brate jel vidish da na njima pishe LAMERS jel znash shta znachi kad je neko Lamer? Quote
~MaX~ Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Ups,nisam ni obratjao pazhnju na natpise.... @Tinea-Pa pozdravi i ti nju.... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 @Maximus- Ok, no problemo I kako ce nepotpune Paprike na turneju? mislim stvarno, sta je to omelo Veliku papriku da ne ide tamo...gde ono hahah Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 radim sutra (od 08-20h) a nisam uspeo da nadjem zamenu na poslu pa nije smak sveta ljudi Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 @Zli - Oprosticemo ti ako nam konacno kazes gde i sta radis? Quote
Recommended Posts