Guest Zli 0bucjar Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 u Tehnicomu, preko puta sajma tehnichka podrshka Quote
Pretendress Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 pa ko ce sad da bude statican na sceni ako Zli ne svira ... @Zli-super ti je avatar Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 u Tehnicomu, preko puta sajma He, he moj cale je prst u bulju sa njima, nesto kao saradjuju... pa ko ce sad da bude statican na sceni ako Zli ne svira SRECNO DANAS! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 svirka je otkazana zbog poplava i letecjih svinja mrrrrrnj Quote
Prinzessin Tinea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 a da... poplavio Leleskovac eto, ne ide Zli, ne ide niko Quote
~MaX~ Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 pa ko ce sad da bude statican na sceni ako Zli ne svira ... Ma lako bi mi za to.....uzmesh stalak i okachish gitaru..... hvala Bogu pa je otkazana svirka......ja jedva pricham koliko sam bolestan,Milly je sinotj imao temperaturu 40 a uz to nema Stexa.....pa tamo bi tek kada mi zasviramo zavladalo vanredno stanje..... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 maxe, chitaj mi sa usana (i iz potpisa) Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Joj, Maxe, sta ti rek'o!!! Ma lako bi mi za to.....uzmesh stalak i okachish gitaru..... E, bre, ljudi niko me ne zasmejava k'o vi! Quote
~MaX~ Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Ajde......hehehehe Ma nemojte ljudi,Mishelle tje i ovo da nam zatvori..... Quote
Bole Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 I tako , sviramo u mestu koje se zove Batochina u petak 13.05. na Hitu Nedelje.... Quote
Chlan 787 Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ne bih da greshim dushu jer sam ljute paprichice slushala samo u 2 navrata preko radija (prenos nastupa nedeljom), ali ono shto sam chula bilo je dovoljno da zakljucim da bend zvuchi prilichno mrtvo... za pepperse je potrebna energija, gruv, jaka ritam sekcija i jos bolje gitare... glas vaseg vokaliste ne bih da komentarisem, jer kad malo bolje razmislim, pa ni taj chuveni Entoni kad peva uzivo ne zvuchi bash k'o na disku... potrebno vam je vishe sigurnosti i svirachkog iskustva da biste dostigli nivo da skidate pepperse na PRAVI nachin... i gledajte da shto vishe zaobilazite tablature s neta, oslanjajte se na sopstveni sluh kada skidate pesme (ovde mislim prvenstveno na gitaristu i basistu), jer cete na taj nacin doci lakshe do zakljuchka shta se to chuje u pesmi, i dobiti osecaj za pokrivanje npr. tri gitare jednom... ne mora (i ne moze) sve da bude idealno preneseno uzivo, ali se nadam da cete skontati o chemu pricham i "ustati iz groba"... bubnjar mora josh MNOOOOOgOOOOOO da vezba, vokalista da malo poradi na ne-falshiranju prilikom live nastupa (ne znam kako to zvuchi na probama), i tako... pozdr! Quote
Chlan 787 Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 i OBAVEZNO lepo da uvezbate The Power of Equality!! jes' da sam fan i starijih i novijih izdanja peppersa, al' bilo bi bash osvezavajuce chuti te stare hitove, i sa blood sugar i sa mother's milk, a moze i par komaNda sa prethodna 3... Quote
Bole Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 (edited) Power of equality sviramo ne znam da li si cula....svirali smo je samo jednom uzivo , tj. dva puta....Sa tog albuma sviramo jos i under the bridge i naked in the rain....... pepersi uzivo sviraju sa 1 gitarom, i mnoge pesme ni ne sviraju uzivo.. Edited May 10, 2005 by Bole Quote
Bole Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Pa ovaj , cuj nas uzivo , ipak taj radio prenos ne moze da se poredi sa onim uzivo.....(ni po kvalitetu zvuka , ni po cemu) uvek je to jedna potpuno druga prica...Otkud znas , mozda skacemo ko ludi na bini i lomimo sve oko sebe dok sviramo hehehehe ..Svakako znam da kada mi sviramo uvek bude extra dobra atmosfera , tipa svi pevaju skacu zezaju se....Svakako ne smorimo ljude.... Quote
People before Profits Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ah skromnosti ma super su paprike uzivo, atmosfera, ovo, ono.......radio je skroooooooooz druga prica.................pogotovo kad te ne nameste lepo.... definitivno treba da ih cujes live..................mada je opste poznato da je stex (aka zli obucar aka gitarista) jedan mrtvac..............svira pepperse, a ponasa se kao adam jones cmok derpe Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ljubavi...shta mogu kad mi adam teche venama shta ocjesh, kao vash basista sam umalo polomio vrat Quote
Bole Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Gledajuci tebe kako im sviras.....u brate ne mogu da opisem osecaj.....Ali je extra smesno bilo svakako , oni se tamo krive nesto sve a ti samo stojis i malkice kada si video da tamo lude na sceni ti kao klimas glavu HAHHAHAHAHAHAHHA Quote
Гера Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 iako nisam fan pepersa, papricice uvek naprave dobru atmosferu! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Gledajuci tebe kako im sviras.....u brate ne mogu da opisem osecaj.....Ali je extra smesno bilo svakako , oni se tamo krive nesto sve a ti samo stojis i malkice kada si video da tamo lude na sceni ti kao klimas glavu HAHHAHAHAHAHAHHA ti da cjutish, od 8 pesama koje je trebalo spremiti ti bi u najboljem sluchaju spremio 3 i to da te usere Quote
Bole Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ma da , ma i da nisi svirao nista ne bi falilo jer stvarno nisam cuo nista sta ti sviras....a i nisam toliko slusao njihove pesme tj. nisam nikako tako da ono to bi mi bio problem jedino ...ne problem tehnicke prirode... Quote
People before Profits Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 (edited) nemo' sad se vadish! pa stex ti si vrat sjebao od klimanja glavom..........sunce ti jebem......................chovjek kumulonimbus................a bice toga jos...... Edited May 10, 2005 by Primeval_JAH_Guardian Quote
3MAJ Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 au, kol'ko dugo ja nisam bio ovde... e, blago vama svirate na petak 13-ti. mogu samo da zamislim shta sve mozhe da vam se desi... josh ako se ova kisha nastavi bwahahahahahaha bash sam zlica shalim se naravno, uzhivajte a shto se tiche atmosfere, zaista radio ne prenosi ni 5% onoga shto se vidi uzhivo. cvaaaka chasta papriikama, jer su jedan od retkih amaterskih bendova koji sada mogu da naprave extra atmosferu (valjda je svima vishe dosta maidena i metallice) cheerzzzzzzz Quote
Recommended Posts