3MAJ Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 (edited) a ja tju dobiti warn za tebe nishta neobichno a je li, 'el se to vazzz dvoje takmichite ko tje da sqpi vishe postova... 'ajde maxe zaostajesh trenutno morash da nalegnesh na "add reply" dugme Edited May 11, 2005 by 3MAJ Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma da , ma i da nisi svirao nista ne bi falilo jer stvarno nisam cuo nista sta ti sviras....a i nisam toliko slusao njihove pesme tj. nisam nikako tako da ono to bi mi bio problem jedino ...ne problem tehnicke prirode... ne seri leba ti, ne moz da zapamtish nightwish tabove kako idu a kamoli neshto shto nisi nikad chuo Quote
:Dea Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Au, ovde se svi nesto prepucavaju... 'ladno svirate na petak 13-ti! Bolje nadjite drugog pevaca... Ne znate vi kakve Max dozivljaje ima kada je petak 13-ti... OZBILJNO! O, kad se samo setim... A i koliko se secam odlucio je da na petak 13-ti ne mrda iz kuce... Quote
3MAJ Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Au, ovde se svi nesto prepucavaju... 'ladno svirate na petak 13-ti! Bolje nadjite drugog pevaca... Ne znate vi kakve Max dozivljaje ima kada je petak 13-ti... OZBILJNO! O, kad se samo setim... A i koliko se secam odlucio je da na petak 13-ti ne mrda iz kuce... kakve bre dozhivljaje (na shta mislish)...? zashto ja sve moram poslednji da saznam??? Quote
3MAJ Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 da, inache JA danas ne mrdam iz gajbe.. osim shto imam probu... ima da pukne zhica provereno (i da me nabode milanka, moja draga filozoficharka paz'te shta vam kazhem!!! ) Quote
:Dea Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 kakve bre dozhivljaje (na shta mislish)...? zashto ja sve moram poslednji da saznam??? Nista ti ne saznajes poslednji samo zaboravaljas! Evo podseticu te na jedan, valjda ga se secas... Sta se desilo sa Maxom na petak 13-ti u osmom na exqrziji? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 e lepo se provedite (jbt, koji put ovo pishem ) i lepo svirajte, i sirajte mi Under the bridge i to onaj uvod Pozz Quote
3MAJ Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 au jebote pa ja sam totalno zabojavijooooo... a i sam sam uchestvovao u tom incidentu... uzhas, treba me nabiti na kolac i nakon toga spaliti moj lesh... bwahahahaha Quote
:Dea Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 au jebote pa ja sam totalno zabojavijooooo... a i sam sam uchestvovao u tom incidentu... uzhas, treba me nabiti na kolac i nakon toga spaliti moj lesh... bwahahahaha O, da! Quote
Гера Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) dobra je bila ova batochina, a? bila je super svirka, stvarno svaka chast, jedino jedna mala sugestija, ali to sam vam rekao i tamo, a i to je chisto stvar tehnicke prirode, malo je prshtala gitara kada se ukljuci distorzija... stvarno je bila neprijatna, na trenutke... sve ostalo cool! Edited May 14, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 pa kad ste nas sabotirali neispravnim kablom koji gubi kontakt uostalom pojachama na bini su bila debilno postavljena tachno IZA razglasa tako da sve dok se nisam pojachao do samog panja nisam imao pojma shta sviram i kakav zvuk vi chujete ocje li ta ekipa 202 vishe nabaviti jebene monitore... Quote
3MAJ Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 teshko... nemo' se dzhabe nadash. monitori su u tim situacijama misaona imenica.... Quote
Bole Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Brate nije to problem , mislim na monitore , toliko smo puta svirali bez njih ...Nego ovi Metallica boys Dali su neispravni kabel,sabotirali nas, i onda blejali odmah pored bine i uzivali ehheheeh salim se naravno...Pa mi smo svirali nikad gore, zato sto nismo imali probu pre svirke, kao : uvezbani smo mi ne treba nama to.... Quote
3MAJ Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 eeeeeee, preterana samouverenost nikada nije donela dobra.... osim ponekada Quote
Гера Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ej, papprichice, jel vi mozda svirate u FEST-u 20.05., posto ima neki RHCP tribute??? Quote
3MAJ Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ne, to sviraju moji ortaci iz pazove. da li je iko od vas chuo za nenormalni bend (sviraju djordja balashevitja)? e pa glavni baja (jelen) iz tog benda ima peppers tribute bend. verujte mi fenomenalni su i zaista bi ih trebalo chuti. a inache riba im peva! Quote
Platina Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 volim i ja tebe :* Oh divan si.. Ma ja to zbog one ruže... Najbolji primer muškog roda. Quote
:Dea Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ne, to sviraju moji ortaci iz pazove. da li je iko od vas chuo za nenormalni bend (sviraju djordja balashevitja)? e pa glavni baja (jelen) iz tog benda ima peppers tribute bend. verujte mi fenomenalni su i zaista bi ih trebalo chuti. a inache riba im peva! Hocu ja da idem i na taj rhcp i na balasevica. Ajmo! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Oh divan si.. Ma ja to zbog one ruže... Najbolji primer muškog roda. tako je moralo biti Quote
Recommended Posts