Bole Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 (edited) Brate skidaj to iz potpisa ...Grupa fegeta + ja sam isti Gagi ahhaahhaha edit : mozes umesto imena benda da stavis ono : You may not be gay as this, but you are trying ! heheh Edited May 16, 2005 by Bole Quote
Stringer Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 I bando, kada cemo opet negde na put?! Ne znam za vas ali meni je extra bilo u petak, bez obzira na datum...a sto su bile vrle ribe batocinacke...ijaaaoooooo!!!!! Aj' veliki pozdrav Quote
Bole Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Pa mi valjda idemo u nedelju u zrenjanin ... Quote
3MAJ Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 cvaaaaaaaaka vama chast! bagro jedna zla jednom tjem morati da idem sa vama na puteshestvije... zashto samo vi da se dobro provodite... ipak tu treba da postoji neko da kvari zabavu... Quote
:Dea Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Idemo onda zajedno! Meni je Max obecao jos davno da ce da me vodi! Quote
Pretendress Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Onda morate i mene da vodite Jel paprichice spremaju nesto novo ovih dana??? Quote
Bole Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Pa trebali smo neke nove pesme , ...ali posto smo lose odsvirali proslu svirku ...Za ovu cemo lepo da se pripremimo....necemo nista novo. Quote
Шарки Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Moram i ovde da pitam! Hahah! Umreh od smeha zadnjih 5 minuta! Zašto,za ime Boga, Max na slici u Boletovom potpisu liči na Beavisa???? A uz to slušam Kill 'em All i Hetfieldov glas me još više zasmejava! Quote
Bole Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Moram i ovde da pitam! Hahah! Umreh od smeha zadnjih 5 minuta! Zašto,za ime Boga, Max na slici u Boletovom potpisu liči na Beavisa???? A uz to slušam Kill 'em All i Hetfieldov glas me još više zasmejava! Sto bi rekle kolege iz Fullstopa: " To vise govori o tebi , nego o nama...." ahhahahahahahaha Quote
People before Profits Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 sviramo Duality od Slipknota okej onda i ja idem na sledeciu turneju sa vama...da budem special guest star za duality......al to kad upisem fax........a vi sa nama da idete na exit, jasno?! javite ako bude neki shabac npr, gledao sam fotke sa svirke zbrna i good eye-a i ribe su JEBOTE! svi se potrpamo u bang-bus i na turneju Quote
michelle Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 E, zajebite vise s tim chatom... Zar i vama nije stalo da preko ove teme ljudi koji NE POZNAJU daju svoja misljenja o vasoj muzici. Za caskanje imace chatove i ulicu. Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 hmm mislim da smo prichali o tome shta cjemo da sviramo u Zajecharu... nevermind Quote
Deflorator Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Svirate Duality?!?!?! Kada? Gde? Ko ce to da peva? Oce biti prenosa na radiju ako ne bude u Bg-u? Quote
3MAJ Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 (edited) E, zajebite vise s tim chatom... Zar i vama nije stalo da preko ove teme ljudi koji NE POZNAJU daju svoja misljenja o vasoj muzici. Za caskanje imace chatove i ulicu. izvini molim te o sveta michelle Edited May 18, 2005 by 3MAJ Quote
Bole Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Sta je misevi ??? Znaci sviramo u zrenjaninu u nedelju , ima tema tamo... Planiramo neki extra nastup , barem ja to planiram ...mogli bi ...nismo dugo... Quote
3MAJ Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 ljudi u svakom sloochaju zhelim vam sve najbolje, i dobar nastup cheerz Quote
~MaX~ Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Sviratjemo Duality ali nekom drugom prilikom jer nismo josh pocheli da vezhbamo..... @zli-svaka chast za font na slici....mnogo je bolji od onog koji sam ja stavio.... @string-u Batochini je bilo nikada ludje i bilo bi mi zadovoljstvo da ponovo idemo sa vama..... Quote
Buba :) Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Onda morate i mene da vodite mhihi.gif cini mi se da ste nekoga zaboravili mamu vam vasu pokvarenu Quote
:Dea Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Maxe, na prvu sledecu svirku u Srbiju vodis znaci - Bibili, Pretendress, 3maja i mene (za sada ) ko ti je kriv kada si se nudio! Neces valjda ti da pevas slipknot? Quote
Guest Zli 0bucjar Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 hahaha pa mislim da to niko ne zna da svira sem mene Quote
Recommended Posts