~MaX~ Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Shto se tiche ove svirke u petoj,ona je sada pod znakom pitanja jer ako kasno pochinje netjemo motji da sviramo.To je zato shto je mojoj malenkosti matursko veche mada ozbiljno razmishljam da na svirq dodjem u odelu..... Quote
Bole Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Ma nista to nije sigurno...sada cujem da ce biti previse bendova i da mora da se neki izbacuju ...a to nam inace ne odgovara tako da cemo je verovatno zaobici....Ako bude svirke napisacu ovde... Quote
3MAJ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Oooo,pa to se mora posetiti...Kako li ce se jadan 3MAJcek rasentimentalisati jer se vraca u svoju skolicu ma je8'o joj ja pas mater, jedva sam chek'o da pobegnem iz iste, a sada zbog ovih pozera moram da se vratjam nazad!!! inache kada vetj spominjemo shkolu, meni je prvi maturski ispit za neka dva sata, tako da... wish me luck Quote
Buba :) Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 eto mene sigurno 19og ovo je bilo jedno zanimljivo vece. telefon mi i dalje ne radi ubicu se, svega mi!!! Quote
3MAJ Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 e verujte mi da tje ovo biti verovatno najbolje provedeni weekend u mom zhivotu! nadam se da se ovako neshto mozhe ikada ponoviti (recimo na svirci papprichica) Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 nemamo pojma koja je playlista, al mislim da avijon sviramo 90% Quote
3MAJ Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 naravno nemo' da vas sanjam da mi ne svirate parallel universe.... bitjem mnogo ljoot Quote
:Dea Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 nemamo pojma koja je playlista, al mislim da avijon sviramo 90% Pa, ovaj smislicemo 3maj i ja playlistu, vi svirajte, ti malo pevaj i svi srecni i zadovoljni! Quote
Prinzessin Tinea Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 (edited) ....zaaanimljivo znaci svi ste mi ukrali foru sa Virgo intacta i Proud of it... i na kraju ja kradem fore Edited June 5, 2005 by Tinea Quote
:Dea Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ....zaaanimljivo znaci svi ste mi ukrali foru sa Virgo intacta i Proud of it... i na kraju ja kradem fore Quote
Jackie Brown Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ma je8'o joj ja pas mater, jedva sam chek'o da pobegnem iz iste, a sada zbog ovih pozera moram da se vratjam nazad!!! inache kada vetj spominjemo shkolu, meni je prvi maturski ispit za neka dva sata, tako da... wish me luck Mili,ne nerviraj se...I maturski ce proci,ako vec nisu prosli..... Srecno!!!!! Ako polozis sa najvisim ocenema,ponovo cemo da organizujemo onako zanimljivo vece,ali sa nekom drugom tematikom.Vranu smo vec gledali Quote
Pretendress Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Ovaj...socijala mora da pita-a koliko ce kostati karte u SKC-u? Valjda nece biti vise od 200 kinti,a? A mozda mi mozemo da udjemo i za dz kao GREATEST FANS Quote
3MAJ Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 e, dobro pitanje inache, ja danas pokid'o matu na maturskom! 100/100!!! Quote
.alex. Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 stex,prijatelje i komshije na listu stavljash?a? ono...kao..da prodju... Quote
3MAJ Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 ....zaaanimljivo znaci svi ste mi ukrali foru sa Virgo intacta i Proud of it... i na kraju ja kradem fore neeeeeeeeem'o se nervirash... inache kada sam ja tebe napao da kradesh fore? Quote
Bole Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pa valjda 19-og...A ulaznice valjda nece biti vise od 100 din ali to stvarno ne znam...a sto se tice liste to ne postoji sta je to lista ?? Ni sam cuo za to 100 godinia...I tu svirku ne organizujemo mi finansijiski tako da ono.... Quote
Pretendress Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 inache, ja danas pokid'o matu na maturskom! 100/100!!! da,da,i fino je sto mene obavestavas o svemu tome sorry za offtopic Quote
Prinzessin Tinea Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 inache kada sam ja tebe napao da kradesh fore? nikog ja ne napadam... , ali vi ste mene napali kad sam ja nesto vase ponovila, ali... opusteno, sklonila sam to moje da ne bude da sam ja "opet" od vas pokupila a i nisi me ti napadao... Quote
3MAJ Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) znachi, nishta od upada na fraj varijantu nema veze, chak i papprichice treba (novchano) podrzhati @tinea iskreno, nemam copyright na "svoje" fore, tako da svako mozhe da kupi od mene shta 'otje... a ovo je chisto zayebancija, nemoj da s'vatash preterano ozbiljno (kao da je na yum-u neshto ozbiljno) @irish... sorry, i'm a scumbag, ovijeh dana, nakachim se na net chisto na po sec. malo da spamujem yum, i o'ma se skidam... skoro da ne prilazim kompu... dobijash sutra izveshtaj chasna lazhovska Edited June 6, 2005 by 3MAJ Quote
Prinzessin Tinea Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 @tinea iskreno, nemam copyright na "svoje" fore, tako da svako mozhe da kupi od mene shta 'otje... a ovo je chisto zayebancija, nemoj da s'vatash preterano ozbiljno (kao da je na yum-u neshto ozbiljno) vrati se par strana unazad, pa ces da vidis razlog... ovo mozes nazvati TINEA STRIKES BACK!!! shalim se, nisam nista rekla P.S.gde nalazis te cwatke smajlitje daj mi linkove Quote
Bole Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Eto podigao je neko temu...Znaci sviramo 19-og u SKC-u....Ulaz 100 din...Pa dodjite u sto vecem broju bice dobra svirka... Quote
Recommended Posts