Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Zli 0bucjar
Posted

pa dobro pushite karu sa vashim internim forama na temi koja nema veze sa time

zatrpavate temu sranjima

tema je otishla u kurac

bolje da se ne pishe nishta nego ovakve gluposti

Posted (edited)

michelle... ti si mi najbolje drugarica laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Eto podigao je neko temu...Znaci sviramo 19-og u SKC-u....Ulaz 100 din...Pa dodjite u sto vecem broju

naravno Bole... necemo propustiti ni za zivu glavu pivopije.gif

Edited by Tinea
Posted

Steta sto S.E.K.S. ne svira 19og... icon_sad.gif

Maxe, ajde za sledecu probu skinite KAKO JE LEPO BITI GLUP!!! icon_smile.gif

Vidimo se 19og, bice pakleno! icon_rockdevil.gif

Ovoga puta nece leteti tange... icon_smile.gif

Posted
Steta sto S.E.K.S. ne svira 19og... icon_sad.gif

Maxe, ajde za sledecu probu skinite KAKO JE LEPO BITI GLUP!!! icon_smile.gif

Vidimo se 19og, bice pakleno! icon_rockdevil.gif

Ovoga puta nece leteti tange... icon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif A,sta ce da leti?Glave,ako ti ne odsviraju aviJon.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ?

Guest Zli 0bucjar
Posted

1) sepultura

2) mute (tribute to svemu i svachemu)

3) rhcp

4) ratm

bash ovim redom cje se i svirati, svako cje imati otprilike po sat vremena (verovatno malo manje)

a playlista je tajna icon_razz.gif

Guest Zli 0bucjar
Posted

ceo fazon je u tome shto ne treba koristiti ovu temu za bilo kakvu raspravu, vecj za diskusiju o bendu (jer je i tema o tome dddddddd?!?) ...za rasprave postoji PP ako vecj nemate petlju da kazete nekom neshto u facu icon_mrgreen.gifevotigana.gif

ali da bi se to shvatilo, potrebno je imati vishe od dve sive cjelije koje su ochigledno previshe zauzete kopmlikovanim postupcima kao shto su postavljanje svojih novih slika u avatar ili u potpis icon_uhoh.gifpukeface.gif

zaista mislim da taj 'humor' koji vi ovde plasirate (ili kako god TO da nazovemo) nije zanimljiv nikom osim vama samima, i ne vidim razlog zashto bi nekoliko pojedinaca poput vas trebalo da unishti temu koja nema veze sa tom prichom koju vi prosipate ovde.

Da rezimiramo: vashe slatke porukice i jeftini sarkazam mozete da razmenjujete preko PP-a, sms-a ili nekog drugog servisa i to sa kim god hocjete.Weeeee....milina! icon_da.gif Tamo se sigurno necjete pitati zashto li ste pobogu dobili warn icon_biggrin.gif

u principu nisam vam rekao nishta shto vi vecj ne znate ili shto vash 'mozak' odbija da shvati kao realnost

p.s. apelovao bih na moderatore da zavedu josh rigoroznije mere i da dele warnove i banove shakom i kapom ako treba, a o brisanju suvishnih postova da ne govorim

Posted

ti si moj novi bog! tacnije nisi, al' tu si uz mjka icon_smile.gif e, nama su zbog tog sranja zatvorili celu temu i kad je neko od nas malo kritickije prokomentarisao devojacko spamovanje po temi odma' se osula paljba po njemu.....jebes fanove icon_razz.gif gazi!!!! PS: ako dodjem na cert u nedelju donosim ti majcu konacno evo je ispeglana, ne smem ponovo da je obucem.......mada kusha me icon_smile.gif

Posted

Sada vise ne sme niko da prica icon_smile.gif heheh

Super je prosla svirka u SKC,snimljena je cela kamerom tako da ce biti neki dvd icon_smile.gif ....Sviramo veceras u medicinskoj skoli ehehhe, a u petak na hitu 202 u Beceju...Pozdrav....

Guest Zli 0bucjar
Posted

e da, da sharujete malo te snimke ja nemam nishta sa svirki ebote

Posted

uuuuuuuuuuuu....Seek&Destroy!!!!! icon_rockdevil.gif

Mnogo je lepo bilo, svaka cast...atmosfera jebe mamu, mada tako je uvek na vasim svirkama.

My friends - pivopije.gif nikad bolje!!!!!

A svirka u medicinskoj...kako vas je usralo...da li ce biti makar jedan tip na toj svirci...ha ha ha !!!!!!! Moze li nesto lepse laugh.gif

Posted

Bilo je extra , dobra publika puno ljudi koje znam....A sto se tice zvuka , pa nije bio neki cak sta vise...A za to nisu krvi bendovi valjda , svi su imali tonsku probu...Ni tada nije nesto zvucalo....A sto se tice monitora , pa koliko sam ih cuo dok su radili veoma su slabi i prave mikrofoniju sami od sebe , tj. ne kada se prekriju odredjeni otvori na njima...A i to nema veze ni sa kim drugim , da se tonac vise trudio bilo bi bolje....PA bilo je dosta ljudi sta vam je ?? Sasvim dovoljno da bude extra atmosfera....

Posted

samo jedna stvar... bedno je shto se ljudi cimaju i smatraju ovaj forum preterano ozbiljnim...

ali netju o tome, ima ko vetj raspravlja na tu temu vetj duzhe vreme...

a inache shto se svirke tiche CVAAAKA chast zaista ste bili extra. maxe hvala za onu pesmu za qma. nemo' da bude neka svirka da mi ne svirate parallel! icon_smile.gif

i djane jedne shto me niste zvali u medicinsku... nema veze droogi poot (dug i krut)

Posted

Maxe, sreco, superishka je bilo na svirci!!! icon_da.gif

Hocu i ja da vidim taj Dvd!

Ne mogu da verujem da se nisi skinuo za kameru kad smo ti skandirali!!! no.gif

Uobrazio se... A nekada davno smo mu i majicu cepali u Filozofu... no.gificon_smile.gif

E, a Metallicu ste stvarno rasturili, i super je izbor pesama za Pepperse bio.

Jos je i onaj bend posle vas svirao Tool... Nice... icon_biggrin.gif

To je sve sto sam slusala to vece... ph34r.gif

I da! Ni Crew-u nisi javio za svirku u medicinskoj... no.gif

Ja cu ti jos i oprostiti, ali nisam sigurna za muski deo Crew-a... icon_smile.gif

Posted

Ma i mi smo za tu svirq saznali saznali taj dan.Nije chak ni stex svirao,nego NIkola iz kalatee....ma verujete niste nishta propustili.......i da,u skc-u je bilo do jaja ali bilo super i u becheju....probali smo srpski by the way i izgleda da je dobro proshao......hvala svima koji ste bili na nashoj svirci i pruzhili nam podrshq kakva se mozhe samo od vas mozhe ochekivati....I LOVE YOU PEOPLE!!!!! icon_smile.gif

Guest Zli 0bucjar
Posted

cjuti tu pijanduro, zakasnio si na autobus icon_smile.gif

hahahh a posle trchao kucji da se trezni

Posted

Papprichice nisam stigao na pochetak vasheg nastupa u Becheju, al ono shto sam chuo je kao i uobichajeno bilo sjajno icon_da.gif . Setio sam se da uzmem fotoaparat tek na kraju wallbash.gif i samo sam stigao da napravaim jednu vashu sliq. HVALA za seek & destroy icon_smile.gif . Veliki pozdrav od Aggressive Silence-a pivopije.gif

user posted image

Posted
i pruzhili nam podrshq kakva se mozhe samo od vas mozhe ochekivati....I LOVE YOU PEOPLE!!!!! icon_smile.gif

Rece neko nesto o tome da si pijandura? icon_smile.gif

Salim se sreco... icon_razz.gif

I sad vidim na fotkici da si se u Beceju skinuo, a nisi hteo u SKC-u!

C c c... Sta, nije Bg dovoljno dobar za tebe... Kazem ja lepo, uobrazio se... no.gif

icon_smile.gificon_razz.gif

Nego, kad cete svirati ponovo (verovatno revijalno) na 202-ci? Mislim na ovo u Bg-u...