Wild Rose Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Maxe sreco dolazimo obavezno svi da te cujemo na Beer Fest-u! Bice dobro zezanje tih dana... Ljuuubiiim te pa se vidimo! Quote
:Dea Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Jedva cekam beer fest! Napravite totalno ludilo! Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Napravicemo loodilo...Samo jos moramo da smislimo kakav ce nam biti scenski nastup ...mora da bude nesto extra.... Jos malo jos malo Quote
Pretendress Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Moj predlog...napijte Zlog da mu se onako malo muti pa da zbog toga mora s vremena na vreme da sa pomeri kako ne bi pao...mislim da bi to bilo najvece iznanadjenje na Beer festu Ali ako sve zakaze moze opet da leti neki donji ves na scenu Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) A mogu i devojke u prvim redovima da skinu gornji deo i brus Sve u zavisnosti od kolicine samopouzdanja koje imaju... Pomerace se zli...ali ne daleko od procesora sa obzirom koliko ga koristi.... Edited August 11, 2005 by Bole Quote
~MaX~ Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Napravicemo loodilo...Samo jos moramo da smislimo kakav ce nam biti scenski nastup ...mora da bude nesto extra.... Jebi ga trazhio sam prave charape ali sve su male.......ima li neko od vas devojaka da mi pozajmi neke hulahopke? Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Bice verovatno bele(ili neke druge boje) kosulje raskopcane onako opustene i dole nesto nelogicno sorts ili nesto drugo Kakve carape , da nas uhapse tamo To cuvamo za neki privatniji klub Quote
Pretendress Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ma ko ce da vas hapsi,svi ce biti pijani ... a devojke bolje da se ne skidaju,tek vas onda niko nece slusati... Quote
Bole Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 HHAHAH kako nece Zivim ne bas tako blizu donjeg grada a svake godine cujem muziku sa beer festa do kuce ...Tako da nema sanse da nas neko ne cuje hhhahah ...Nek se ribe skidaju, i treba da bude sexy atmosfera... Quote
Avets Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Јел зна неко од вам нешто више о оном симболу који користе? Нашао сам на неком јеврејском сајту као ,,симболз оф хејт" и све нацистички симболи и симболи разних скинс удружења, и ту је био и знак који којисте рхцп.... м?? Иначе су једна од нај'ачих група које постоје.... Quote
Platina Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 (edited) Koji dan svirate na beerfestu, pošto ne mogu da idem baš svih dana-učim, a zanima me kad ste vi da dođem! ~Wizh the smiling face~ Edited August 12, 2005 by Princess In Darkness Quote
Platina Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ' date='12. 8. 2005, 13:57'] u subotu 20. oko pola 9 uveche Tnx Videću da dođem, mislim da sam i onako planirala taj dan! ~With the smiling face~ Quote
Pretendress Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Tekla reka Cica-Mica ...majstori gde ste se ono slikali??? Quote
3MAJ Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 eeeeeeeee evo i mene posle 10000 godina na ovom ozloglashenom sajtu hehehe jbt koliko se stvari promenilo od kada nisam bio ovde... i dajte ljudi smanjite malo te slichice chitavu je8enu vechnost mi se uchitavate... josh uvek nisam dobio bangavi ADSL... l&m, ne bih ja dolazio ovde osim da nemam neki poseban razlog... a imam! preliminarna verzija sajta je postavljena i u punom je pogonu. dosta sadrzhaja za sada nedostaje, ali bih voleo sve one koje imaju zhivce da se nakache - da malo shvrljaju i da mi shalju utiske... najvishe me interesuju oni tehnichke prirode: znachi brzina uchitavanja, problem sa izgledom stranica, i posebno fontovi... ako neko ima problema sa istima OBAVEZNO mi recite da okachim iste u daunloads sekciju sajta. sajt je testiran na 2-3 razlichite rezolucije monitora pod mozilla firefox-om. ponashao se kako je trebalo. kao shto rek'o bilo kakve nepravilnosti vezane za rad sajta obavezno mi javite! na dnu prve strane imate moj e-mail i verovatno nema svrhe da mi pishete ovde kritike & komentare jer ko zna kada tju sledetji put dotji ovde za dizajn sajta smo odgovorni max i ja, a webmastering je moj posao. 99,9% tje sajt biti u potpunoj operativi sa svim sadrzhajima do beer festa. ja se izvinjavam shto nije moglo da bude gotovo ranije, ali nervoza i posao svashta uchine od choveka... savet: klonite se frizhidera sa sladoledima... btw. koleginice pa nema te da se javish da te chastim sladoledom... c-c-c-c-c-c-c-c.... "potpuno si me razocharala" hehehe (mala shala) eto toliko (samo ) ocheqjem komentare na e-mail poz' 3MAJ Quote
RedGirl Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ' date='12. 8. 2005, 11:02'] znachi dolazish? naravno da dolazim!!! tako neshto se ne propushta!!! skratila sam putovanje zbog toga- umesto 22-og vratjam se u bg 19-og kako bih mogla da vidim i chujem paprichice... Quote
RedGirl Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 3majche dolazim na sladju chim se vratim u bg! Quote
Bole Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Koliko sam skapirao Zmaj prodaje sladoled a Max lubenice ahahah kumovi hahah Quote
3MAJ Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 3majche dolazim na sladju chim se vratim u bg! nemoj sladju da mi dirash... Quote
[4] Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 haha pa dobro javi se posle imash pivo od mene osim ako nisi maloletna, ne bih na robiju da se razumemo Quote
Recommended Posts