RedGirl Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 nisam maloletna, ne brini, ali mozhda neki drugi put... nastavak imash na pp Quote
RedGirl Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 nemoj sladju da mi dirash... hotju retji sladoled... a mozhda mi zatreba i lubenica... Quote
3MAJ Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 sladoled mozhe, ali sladja... hehehehe nego... nema nikoga da komentarishe sajt (osim boleta koji mi zatrpava inbox) shalim se, sajt je josh uvek u fazi testiranja, verovatno tje biti nekih zheshtjih promena (ne mojom zheljom), samo chlanovi benda treba definitivno da se dogovore oko detalja - a ja treba da ispunim njihove zhelje i zheljice rub the lamp... Quote
RedGirl Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 malo su vam boje bljak... i mnogo velika slova... osim toga nemam neke velike zamerkes obzirom da je to tek prva verzija sajta... pozzz Quote
~MaX~ Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 a mozhda mi zatreba i lubenica... Naravno da hotje......svima treba lubenica.... Quote
[4] Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 brate boje su slozene ko da ih je slagao onaj slepi prosjak iz knez mihajlove crvena shtrchi, paprike nabacane u pozadini shtrche...ugl shtrchi sve on oshto ne treba da shtchi slike su idiotske (tj sve 'slike' su sa dve slike shto je idiotizam, i to sa ochajnih slika gde smo svi ispali ko idioti), rezolucije isechaka su ko govno shto dodatno doprinosi da i mi izgledamo idiotskije fora sa SP likovima u biografiji je trula i smrdi + je iza svakog lika bela pozadina shto je isto kretenski i deluje prazno kombinacija plave boje iz biografije i crvene pozadine je kretenska taj template koji si koristio je sranje i to teshko strana zaista izgleda kao homepage mlade uspaljene tinejdzerke koja je nauchila osnove html-a pa se kurchi pred drugaricama bez ljutnje al imate da radite josh 20 puta ovoliko tu treba dodati i nekog flesha i ostalih propratnih stvarchica zmaje hvala ti, al ako te mrzi da radish bolje samo reci, angazovacjemo nekog makar pljunuli kintu Quote
[4] Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 i jebo vas STEX u dupe i taj idiotski nadimak jedino shto sam vas molio da ne stavljate te nadimke stex, max, box i mix - druzina debila Quote
Prinzessin Tinea Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 da da inache, lepsi je onaj stari sajt, nekako je kulturan i lepo se uklapa... svi su davali komentare na sadashnji... samo treba imati stila i razmisljati unapred i nema frke... kao sto ja kazem, pogledajte sajt Cactus Jack-a http://www.cactusjackgroup.com Quote
Bole Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Da se ne bi ovako smarali , vracam stari site tamo....Dok se ne napravi novi koji valja...prosto Predlazem zmaju da otvori jos jedan racun tamo , pa da kada pravi site tamo uploaduje i tamo to testiramo i kada nam bude odgovarajuce samo cemo promenimo url redirekciju poz ljudi... Quote
~MaX~ Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 zmaje hvala ti, al ako te mrzi da radish bolje samo reci, angazovacjemo nekog makar pljunuli kintu Ne seri molim te....imali smo dobru nameru...a kintu ti pljuni...mene boli qrac.... Quote
Bole Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 (edited) Ajde opustite se imali ste dobru nameru..Sve jedno i da ste hteli nesto da uradite sa site-om ne bi mogli posto onaj free hosting dozvoljava samo 50 filova na serveru tako da sam dosao do tog limita pa sam morao sve ponovo da pravim hahahah Sada sam site stavio na hosting kod mog cabel operatora i krenuo sam sa preuredjivanjem starog site-a...Polako cu skroz promeniti izgled , a pritom zadrzati staru formu..Vec sam poceo slobodno pogledajte site http://bogdanr.users.sbb.co.yu/index.html i recite rade li oni dugmici gore ...sve predloge dajte vamo pa da sredimo to da se ne smaramo... Da li sam rekao da ljute papprichice sviraju 20-og na beer festu hahahah idem sutra po "akreditacije" Edited August 14, 2005 by Bole Quote
RedGirl Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Da li sam rekao da ljute papprichice sviraju 20-og na beer festu jesi vetj bezbroj puta... Quote
3MAJ Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 da da inache, lepsi je onaj stari sajt, nekako je kulturan i lepo se uklapa... svi su davali komentare na sadashnji... samo treba imati stila i razmisljati unapred i nema frke... kao sto ja kazem, pogledajte sajt Cactus Jack-a http://www.cactusjackgroup.com pod broj 1: ti se ne javljaj! dalje: jedite govna vi i vasha proseravanja. zheleo sam da uchinim neshto za bend zato shto mi je stalo do vas i zato shto sam mislio da ste neki "ortaci" (maxa izuzimam iz ovoga), ali se onda pojavi "stex" (ili vishe zheli da ga zovem [4]) i krene da mi kenja. muka mi je vishe od tvojih cinichnih jebenih primedbi. koji ti je kurac choveche sve ti jebeno smeta. ti mora da poznajesh mnooooooogo html, flash, javu, css, php, asp i ostala sranja kada mozhesh toliko da kenjash a? shto koji kurac nisi ranije rekao "da ti je muka od tog debilnog nadimka..." pa nisam te ja tako prozvao! ma u stvari shta se koji kurac ja pravdam vama. iskreno se izvinjavam ako sam vam upropastio sajt, zaista mi to nije bila namera. kada postanete pravi bend (ako znate shta mislim) onda tje vam trebati i pravi sajt... ovako stvarno malo neozbiljnosti ne bi bilo loshe. da sam imao vishe vremena, mozhda bi to zaista bilo bolje, ali jebiga velikih problema ovih dana (ne samo sa vremenom), i zaista nisam bio u mogutjnosti da sve zavrshim ranije... jbg. zaista mi je sada krivo shto je sve ovako ispalo, ali pametnije bi vam bilo da me ne prozivate (ovo posebno uputjujem [4]). zheleo sam da uchinim uslugu, a on me vredja. jedno je kritika a drugo su ona sranja koja je napisao. i jeb'o me pas kada sam doshao (ponovo) na ovaj glupi jumetal. huh, ma mogao bih pisati josh dva sata, ali nemam ni zhivce ni vremena da se prepirem sa nekim ko ima mozak 8ogodishnjaka u telu odrasle osobe... idem malo da gazim peshake na ulici... chitajte sutrashnje novine АМИН Quote
[4] Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 jebote koji je vama kurac pitao si da i drugi prokomentarishu kako im se svidja sajt i sadrzaj, ja sam to i uradio...makar sam rekao iskreno shta mislim da treba ispraviti ne znam zashto sve morate da shvatite negativno i josh plus da se nadjete uvredjenim jer zaboga neko pljuje ono shto ste vi radili niko ne spori vash trud jebote, samo treba biti realan ja ne znam html ali slobodno smem da konstatujem da mi se sajt ne svidja (bar se nadam da smem)... shta sad zato shto ste mi ortaci treba da kazem 'jao da extra je' a sajt je losh? ma daj jebote u kom ste balonu uostalom ja sam sve to rekao sa namerom da uradimo zajedno neshto bolje i lepshe, da svi uskladimo zelje, a to shto ste se vi nashli uvredjenim i shvatili moju kritiku na najgori mogucji nachin je problem s vashim mozgovima i za to me iskreno zabole kurac jednostavno ste najavljivali neko ludilo a dobili smo stranicu sa template-om koji moze da se uradi za bukvalno 20min...valjda sam mnogo ochekivao nemam pojma josh jednom kazem, niko ne spori vash trud, chak shtavishe ja to bash cenim ali to NEMA APSOLUTNO NIKAKVE veze sa tim shto je stranica sranje, zato ne jedite govna vishe i dajte da zajedno poradimo na tome ako hocjete Quote
Bole Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Ajde jebo nas site....Otici ce ova tema u ..rac... Quote
3MAJ Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ej, nije bila stranica sa template-om! svaku slichicu sam (zajedno sa max-om) seckao, lepio, popravljao ivice... jeben posao (pogotovo shto i nisam neki majstor za photoshop...). ali kada tje ljudi da shvate razliku izmedju konstruktivne kritike i najgore pljuvachine... ispado' ja kreten... dodjavola.. hajde netju vishe da vam spamujem i upropashtavam temu, tres'o sam se od nervoze jutros kada sam napisao sve ono. uzhivajte, a ja tju se sledetji put nakachiti na yum za jedno 2-3 meseca (kao i obichno -> u etapama) over & out Quote
[4] Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 jebiga nije mi bila poenta da isprozivam pogotvu shto znamd aste se cimali ne umem drugachije da srochim kritiku valjda ste navikli jebote Quote
Гера Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 OK je ovaj sajt iz tvog potpisa, Bole... Quote
Bole Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 OK je ovaj sajt iz tvog potpisa, Bole... Hvala brate, radim ovih dana na njemu da bude jos bolji! Quote
Platina Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 btw. koleginice pa nema te da se javish da te chastim sladoledom... c-c-c-c-c-c-c-c.... "potpuno si me razocharala" hehehe (mala shala) Koleginica je zauzeta jako.. Sprema ispit iz programiranja, znači po ceo dan prokleti C!! Ne stižem ništa... Quote
Bole Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Ovo je izaslo o nama u listu/novinama "DANAS" : ili ako vas mrzi da gledate original imate na siteu : http://www.danas.co.yu/20050813/vikend7.html#1 poz i vidimo se za koji dan na bf-u Quote
RedGirl Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Pa Max, stvarno si mogao da kazhesh da izlazite u novinama, da ih kupimo za lichnu kolekciju! hihihihihihi... Quote
Pretendress Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 jbt pa ja sam na ovo totalno zaboravila,a Max mi lepo na vreme rekao ...u svakom slucaju SVAKA CAST...sad nosite i titulu 'Najboljeg tribute benda u Srbiji' Quote
Recommended Posts