Bole Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 I niko da komentarise novi site ? ccc Hheheheh Ajde fanovi dolazite tamo, i da se i tamo uclanite na forum pa da pricamo Quote
Archibald Reiss Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 ja bi, al' ne znam kako da se uclanim, i na ovaj sam se jedva uclanio. Quote
Bole Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ha, ha ...ti si kao neki retard sada a ? Quote
NeSa Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 I niko da komentarise novi site ? ccc Hheheheh Ajde fanovi dolazite tamo, i da se i tamo uclanite na forum pa da pricamo evo,ja cu,posto nema dobrovoljaca... site je cool,bolji nego pre u svakom slucaju...downloadovao sam vam snimke i mogu reci da rhcp svirate identicno! najvise bih pohvalio vokal,posto je ipak najteze skidati nekog odredjenog pevaca,svaka cast! samo,max,nemoj sad da se uobrazis,ok ? jesi iskoristio ONO sto sam ti poklonio na beer festu? Quote
[4] Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 dao si mu dildo iz svoje lichne kolekcije? Quote
NeSa Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 ' date='1. 9. 2005, 19:35'] dao si mu dildo iz svoje lichne kolekcije? ma jok,dao sam mu prezervativ Quote
~MaX~ Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Inache,nadam se da tjemo mi zasvirati negde uskoro.....bash sam se neshto uzheleo svirki..... Quote
Bole Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Hmm...varate se vi ljudi...Za nas je culo mnogo ljudi , koliko sam ih samo upoznao da znaju za moj bend (culi preko radija,procitali u huperu, culi nas na svirci...)...koliko nas je samo sada culo na beer festu.....Tako da ono..zabole me...nemojte temu trovati glupostima vise...(btw forum ima 20 clanova) .... Inace papprichice postoje od 17.12.2004. ...tek 7 meseci...ima vremena bre za nas... heheheh Quote
NeSa Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Hmm...varate se vi ljudi...Za nas je culo mnogo ljudi , koliko sam ih samo upoznao da znaju za moj bend (culi preko radija,procitali u huperu, culi nas na svirci...)...koliko nas je samo sada culo na beer festu.....Tako da ono..zabole me...nemojte temu trovati glupostima vise...(btw forum ima 20 clanova) .... Inace papprichice postoje od 17.12.2004. ...tek 7 meseci...ima vremena bre za nas... heheheh ja nisam rekao da za vas nije culo mnogo ljudi,naprotiv,ja tvrdim da imate solidnu popularnost Quote
[4] Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 koga boli kurac dal je chulo za nas 2 ili 22222 ljudi ako ocju da imam svoj forum imacju ga makar prichao i polemisao sam sa sobom tamo (savrsheno moja stvar) a kome se to ne svidja...pa recimo da moze da mi safta muda Quote
michelle Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 ne obracajte paznju na blek sanreja... i pisite mi pp ako opet pocne nesto da kenja Quote
Giga Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Jao brate obozhavam ovu nashu temu..... Gledajuci slike u potpisu ne mogu, a da ne zakljucim da te ceka srecna karijera glavnog jebaca u bendu Quote
Prinzessin Tinea Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 kako kazu pravi Peppersi: Mi stvaramo muziku i nije nam bitno da li ce nas slusati 20 ili 20000 ljudi!!! opusteno... taj blek je sigurno ljubomoran na to sto vi imate sjat koji je moderno uradjen, bla,bla... opusteno, ne treba se raspravljati sa budalama (kao ni sa mnom ) inace, sad mogu da izjvaim da vam je SUPER sajt... malo sam ga proucila i svidja mi se poz Quote
:Dea Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Site je bas profi! Extra je! Inace, Maxe, potpis... Smanji malo slike, ucitavaju se 10000 godina! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 e,dunja...slike su vam vrh.... pokazacesh mi ostatak... Quote
~MaX~ Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Mrzi me da ih smanjujem....... @Tinea- @Giga-Videtjesh na koncertu.... Quote
:Dea Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 E, konacno i ja da cujem by the way na srpskom! bas je simpatican! Jedva cekam da pocnete autorske! Quote
RedGirl Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 E, konacno i ja da cujem by the way na srpskom! bas je simpatican! ja imam taj mp3... Quote
RedGirl Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 p.s. uostalom imash na download sekciji njihovog sajta... Quote
NeSa Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 evo jednog pitanja: posto sam cuo da spremate neke autorske,voleo bih da znam nesto vise o tome....u kom su fazonu i tako to... Quote
~MaX~ Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Pa nismo josh pocheli sa autorskim ali bi trebalo sledetje nedelje......nemamo pojma na shta tje to da lichi...josh.....ali pravovremeno tjemo izvestiti...... Quote
dushmanin Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Fuuuuckkk, i kako se osecate sada lorde maximuse kao clan jednog veeeeeelikog megauspesnog benda,,,,,,lSalim se....ni ovde nista interesting.... odoh i ja Quote
Dowla Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Jel vas gitarista posetio Besni Fok? Quote
Bole Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Jos nije dosegao svoj smisao zivota.... Quote
Buba :) Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 jedva cekam neku svirku, bas mi je zao sto vas nisam gledala na BFu... kad ce? Quote
Recommended Posts