Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pa Olga sa 202-jke najavljuje neq promociju CD-a.....kada se vratimo iz Peshte informisatju se detaljnije.....

Jel to onog cd-a sto je trebao u martu da izadje? icon_smile.gif

Posted

Bice promocija onog cd-a sto smo dobili kao nagradu pobedom na demo mastersu...U izdanju rock expressa...Takodje bice svirka u decembru povodom rodjendana benda no ima vremena za to, vise o tome kasnije...Mozda uleti jos neka svirka u bg-u u medjuvremenu...

Taman cemo pauzu u svirkama iskoristiti da uradimo nove pesme i da pocnemo autorske...

Posted

Nije nama nista obecano datumski..Tek smo im skoro dostavili materijal za taj cd...Nadamo se da ce promocija biti za jedno mesec dana..TO je to...

Posted (edited)

Dakle,chujte i pochujte.....

Promocija CD-a zakazana je za 4. oktobar u SKC-u.......To je sigurno......bitje ludnica tako da tje svi pozeri koji odu na Podrigy zazhaliti icon_mrgreen.gif

Edited by Maximus
Posted
Dakle,chujte i pochujte.....

Promocija CD-a zakazana je za 4. oktobar u SKC-u.......To je sigurno......bitje ludnica tako da tje svi pozeri koji odu na Podrigy zazhaliti icon_mrgreen.gif

Prodigy je 7og, kao i vasa promocija! icon_smile.gif

Ja bolje znam od tebe! no.gif

JBG, ali ja idem na prodigy! icon_razz.gif

Posted

Da bre maxe , sta si se uvatio za taj 4. oktobar ? icon_wink.gif

Heheh

Znaci ljudi, promocija je 7-og oktobra , petak..Bice ludnica i mnogo dobra svirka... icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted
Ne nego cemo pustiti cd i glumicemo kao da sviramo... icon_smile.gif

Ha,ha very funny...mislila sam da li cete svirati samo one pesme koje se nalaze na CD-u ili mozete da svirate i druge stvari...da li treba da budem jos explicitnija???

Posted (edited)

HAHAHH izvini ali da nije malo retardirano da moramo da sviramo samo pesme koje se nalaze na cd-u ?? icon_wink.gif hahahahahhahaha

naravno da cemo svirati druge pesme....

uostalom ni ne znamo sta je tacno na cd-u icon_wink.gif

Edited by Bole