Stringer Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 "Novog gitaristu"...uuuuuuu...jao, jao Ocu procenat za njega, necete me zajebati!!!!! Ne znam u kom ste vi fazonu, svirka je bila ok, a imali smo ih i mi i vi i triput gorih tako da opustencija. Bice u subotu do jaja tako da ne brinete. Uzmes u obzir ko je sve od bendova bio tu, sa svojim drustvom...uradis malo i i bude ti jasno zasto se sve ono desilo!!! E sad, dokle moze da ide jadnost takvih ljudi...sky is the limit!!!! Za sve ostalo...ima nas dovoljno Veliki pozdrav, i vidimo se u subotu. Pozdravite "novog gitaristu"... Quote
Acid Rain Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 A to sa tim likom je verovatno i namesteno od zna se vec koga i zasto... Zna se od koga , a zna se i zasto! Zato STO sam ja dobio za to vreme jedan funky slap-bass solo heheheheh Quote
Buba :) Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Zna se od koga , a zna se i zasto! pretpostavljam li ja dobro na koga svi vi mislite??? meni samo jedna osoba/bend pada na pamet ali ne verujem da bi se toliko nisko spustili Quote
Bole Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) Zna se od koga , a zna se i zasto! hahah brate kako si dobro ovo uocio hahahaha svaka ti cast !!! @bibili - ne mislis ti dobro hhehehe @stringer - bice dobro u molu , samo se iskreno nadam da cu moci da idem uopste...Ako se ovako nastavi moja bolest sumnjam da cu ici igde... Edited October 9, 2005 by Bole Quote
Stringer Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 @ Bole - Mi svi bolesni otisli u Zajecar, i vratili se ok!!! Ne sumnjam da ces se oporaviti...uzmi neku boocu u guzu i to ti je to Jos ako naletis na dobru medicinsku sestru...m m mmm... Quote
Wild Rose Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Vama te svirke sa 202-kom dodju k`o neke terapije? Quote
dushmanin Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ljudi ako vam to nije bio marketinski potez svejedno je upalilo...kad sam se vracao gajbi u busu su svi metalci pricali samo o "incidentu"......btw, zasto vam gitarista peva kao devojcica?mislim od njegovih pratecih vokala me je bolela glava... Quote
RedGirl Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) Jos ako naletis na dobru medicinsku sestru...m m mmm... hm, ovaj... nemoj ti tu o DOBRIM medicinskim sestrama... Edited October 10, 2005 by RedGirl Quote
:Dea Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 btw, zasto vam gitarista peva kao devojcica?mislim od njegovih pratecih vokala me je bolela glava... Ne seri! Meni se bas svidja kako peva i sto konacno imate pratece! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) to i ja kazhem ,reci ovom dushanu da ne sere,dunja Edited October 10, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
Pretendress Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ne seri! Meni se bas svidja kako peva i sto konacno imate pratece! i ne samo to...GITARISTA SE KRECE prosto nisam mogla da prihvatim cinjenicu da se na sceni jos neko mrda pored Max-a Quote
Bole Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ljudi ako vam to nije bio marketinski potez svejedno je upalilo...kad sam se vracao gajbi u busu su svi metalci pricali samo o "incidentu"......btw, zasto vam gitarista peva kao devojcica?mislim od njegovih pratecih vokala me je bolela glava... Hvala brate A sto se pevanja tice , do sada uopste nismo imali pratece pa nam je ovo i ta kako dobro...Peppersima frusciante peva pratece u tom fazonu , tako visoko ...TO je fora, trip hehehe Drago mi je sto je sve na kraju dobro ispalo Quote
Buba :) Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 GITARISTA SE KRECE dzoni se stvarno mnogo bolje uklapa prateci su odlicni! @pretendress: kad dolazis na neko predavanje moracu ja da se privalim etfovcima na bar jedno Quote
Pretendress Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ajde,videcu sledece nedelje da ti se privalim ali nemoj o ovome ovde,ima Bole da nas...znas vec sta Quote
Гера Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 jeste, dzonson se mnogo, mnogo, mnogo bolje uklapa u sliku benda neko stefan! mnogo mi deluju kompaktniji, i zajebantskiji, sto je i poenta samog benda, da prenese atmosferu koju siri sam RHCP svojim gubljenjem i skakanjem po bini! Quote
3MAJ Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 dunjka ja sam mislio da si ti izbrisala svoj potpis... c-c-c-c-c btw. shto se tiche prinove u bendu, mislim da je fenomenalno osvezhenje. malo josh da se max i dzhoni koriguju shto se pevanja tiche ali i ovako zvuchi sasvim pristojno. shto se svirke tiche bilo je daleko ispod vashih mogutjnosti, ali tome je naravno doprineo onaj tenKre... jbg. bitje bolje drugi put... p.s. sorry shto loopetam glooposti, ali smorio sam se na faxu pa nemam shta da radim pa kenjam ovde mala shala Quote
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 jeste, dzonson se mnogo, mnogo, mnogo bolje uklapa u sliku benda neko stefan! Ja sam se nadao da hotje i sretjom dobro je ispalo.... Quote
Bole Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ma bice jos mnogo bolje, treba vremena uci u taj stos....Under the bridge ce biti ultimate test hahahaha Quote
Stringer Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 SAVE THE POPULATION!!!!!!!!!!!!! Quote
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 eto ti.......jesi sretjan?!!josh si i pevao a i pevatjesh...... Quote
Bole Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) Stringer svrati u petak od 4-6 na probu da provezbamo to za Mol ....Mislim save the population... Edited October 12, 2005 by Bole Quote
Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 mogu li ja da dodjem na probu? nisam nikad bila... pliiiiiz jeste u spideru? Quote
Bole Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Nemoj, posle svirke u skcu moramo dobro da se spremamo i ozbiljno za sledecu...Dodji na neku manje vaznu.... Quote
Recommended Posts