Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Beogradu ne verujem da tje biti neshto skoro......ide se u Novi Sad tek 19-og a 12-og se ide verovatno u Svilajnac.........u medjuvremenu mozhda nam padne snimanje nekog demoa......

Posted
klub se zove ENTER, ako je to na sta ja mislim! pivopije.gif

BRAVO!!!!!!Jeste tako je......

Ako idete u Svilajnac, onda do jaja.

Mi bili pre nekog vremena, i mnoooogo je bila dobra atmosfera!!!!!

Koliko je ljudi bilo?.......I da brate,pa valjda idemo svi......

Posted

Pa pocinje se rad na autorskim sada i to je prioritet, a vidim teska je situacija sto se tice prostora za svirku , tako da nisam siguran da li ce biti nesto od toga..Ako se nadju prihvatljivi uslovi ok , ako ne nista...

Posted
U Beogradu ne verujem da tje biti neshto skoro......ide se u Novi Sad tek 19-og a 12-og se ide verovatno u Svilajnac.........u medjuvremenu mozhda nam padne snimanje nekog demoa......

Eeeee chula sam za tu svirku 19og u NS od ATP-a i oni ucestvuju jel tako?

I'll be there icon_biggrin.gif

Posted

e, recite svima koje znate po novom sadu da sire glas o toj svirci, posto je prosli put propaganda bila ocajna i na svirku je doslo desetak ljudi, jer niko ziv nije znao da je i bilo svirke! wallbash.gif

Posted

Pa dajte josh neku informaciju. Ko josh svira, koliko cje biti upad i sl. Kako ljudima da kazemo - e... bicje neka svirka... negde... u vashem gradu... ne znam koliko kesha, ali ono... pojavite se. icon_smile.gif

Posted

Pa znacemo kasnije ,....ima vremena..A upad je obicno 120 din ....zavisi....Svirace verovatno papprichice,broken strings,underdeath...neko pomenu atp i ne znam ko jos...A verovatno u klubu enter ...Nema valjda tu toliko mesta za svirku..Aj sada razglasi icon_smile.gif

Posted (edited)

e, recite svima koje znate po novom sadu da sire glas o toj svirci, posto je prosli put propaganda bila ocajna i na svirku je doslo desetak ljudi, jer niko ziv nije znao da je i bilo svirke! wallbash.gif

Ih sad,...kao da se podrazumeva da svi prisutni poznaju nekoga u NSu,ili jos bolje 20ak njih!

Blah,...ja vala znam jednu osobu koju mogu da isupiram na vasu svirku,ali sve u svemu znam da cu ja ici. icon_wink.gif

Edited by AleeciA