3MAJ Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 otje uskoro neka svirka... smoreo sam se Quote
~MaX~ Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 U Beogradu ne verujem da tje biti neshto skoro......ide se u Novi Sad tek 19-og a 12-og se ide verovatno u Svilajnac.........u medjuvremenu mozhda nam padne snimanje nekog demoa...... Quote
Гера Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 klub se zove ENTER, ako je to na sta ja mislim! Quote
Stringer Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ako idete u Svilajnac, onda do jaja. Mi bili pre nekog vremena, i mnoooogo je bila dobra atmosfera!!!!! Quote
Гера Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 pa ici cete valjda i vi, i mi, i svi koji smo na turneji, boga ti... Quote
~MaX~ Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 klub se zove ENTER, ako je to na sta ja mislim! BRAVO!!!!!!Jeste tako je...... Ako idete u Svilajnac, onda do jaja. Mi bili pre nekog vremena, i mnoooogo je bila dobra atmosfera!!!!! Koliko je ljudi bilo?.......I da brate,pa valjda idemo svi...... Quote
~MaX~ Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 What is love....baby don't hurt me,don't hurt me.....no more.... Quote
Pretendress Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 au max-e ala si ti prolupao...pa to nisu pepersi ...ocete da odradite tu pesmu u skorije vreme? Quote
Buba :) Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 What is love....baby don't hurt me,don't hurt me.....no more.... i propustismo devedesete ima li nesto novo za onaj planirani rodjendan??? Quote
Bole Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Pa pocinje se rad na autorskim sada i to je prioritet, a vidim teska je situacija sto se tice prostora za svirku , tako da nisam siguran da li ce biti nesto od toga..Ako se nadju prihvatljivi uslovi ok , ako ne nista... Quote
~MaX~ Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ako mozhe Full Stop da sredi da tamo svira vala mozhemo i mi...... @Bibi-Jbg,nije se moglo protiv vishe sile (chitaj keve) Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 znaci keva ti je visa sila... e, maxe, uvek ces biti mamina bebica... salim se! Quote
BloodElfica Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 U Beogradu ne verujem da tje biti neshto skoro......ide se u Novi Sad tek 19-og a 12-og se ide verovatno u Svilajnac.........u medjuvremenu mozhda nam padne snimanje nekog demoa...... Eeeee chula sam za tu svirku 19og u NS od ATP-a i oni ucestvuju jel tako? I'll be there Quote
~MaX~ Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Pa tako sam i ja chuo.....divno @Jaymz-Jbg,uvek je bila ali se za sada uspeshno borim protiv nje..... Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 e, recite svima koje znate po novom sadu da sire glas o toj svirci, posto je prosli put propaganda bila ocajna i na svirku je doslo desetak ljudi, jer niko ziv nije znao da je i bilo svirke! Quote
BloodElfica Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Pa dajte josh neku informaciju. Ko josh svira, koliko cje biti upad i sl. Kako ljudima da kazemo - e... bicje neka svirka... negde... u vashem gradu... ne znam koliko kesha, ali ono... pojavite se. Quote
Bole Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Pa znacemo kasnije ,....ima vremena..A upad je obicno 120 din ....zavisi....Svirace verovatno papprichice,broken strings,underdeath...neko pomenu atp i ne znam ko jos...A verovatno u klubu enter ...Nema valjda tu toliko mesta za svirku..Aj sada razglasi Quote
BloodElfica Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Kao samoproglasheni menadzer za marketing koliki dobijam procenat? Inako upisujem pa taman da se ispraxujem Quote
~MaX~ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Shta je Gero?I ti bi da uchestvujesh? Quote
Гера Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) ne dobija ga od mene, nego od onoga ko deli poljupce MAX! Edited November 4, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
NeSa Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ako mozhe Full Stop da sredi da tamo svira vala mozhemo i mi...... U,ye,nasao si na koga ces da se ugledas Quote
Гера Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 do sada si ih podrzavao, a sad ih pljujes? Quote
AleeciA Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) e, recite svima koje znate po novom sadu da sire glas o toj svirci, posto je prosli put propaganda bila ocajna i na svirku je doslo desetak ljudi, jer niko ziv nije znao da je i bilo svirke! Ih sad,...kao da se podrazumeva da svi prisutni poznaju nekoga u NSu,ili jos bolje 20ak njih! Blah,...ja vala znam jednu osobu koju mogu da isupiram na vasu svirku,ali sve u svemu znam da cu ja ici. Edited November 4, 2005 by AleeciA Quote
Recommended Posts