Bole Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Eto cool , jedna po jedna osoba....Skuplja se vidim dobro drustvo... Quote
Platina Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 U,ye,nasao si na koga ces da se ugledas Samo da kažem DEFINITIVNO... Quote
Bole Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) Ako mozhe Full Stop da sredi da tamo svira vala mozhemo i mi...... Hmm, neko svira u Festu a neko na Beer Festu Mislite o tome ...hahahah p.s. imam jos neke ideje gde bi ta svirka mogla da se odrzi... p.p.s. Hmm ajd da ne sirimo temu... Inace danas su papprichice prvi put zasele, i uradili smo jednu autorsku pesmu...Veoma je funky...Meni se svidja Edited November 4, 2005 by Bole Quote
Гера Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 sto bi rek'o vihor: "Ajmo zene funky funky!!!" Quote
Pretendress Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Videla sam vam danas pevaljku i bas je izgledala onako...funky sa sve zavezanim repicem i dizelaskom trenerkom... a jel pesma na srpkom ili engleskom? Quote
Bole Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Pesma je na naravno na srpskom .... Quote
NeSa Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Nego,koji je muzicki fazon toga? Kakve ce autorske biti? Quote
NeSa Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 p.s. imam jos neke ideje gde bi ta svirka mogla da se odrzi... Pa svuda moze da se odrzi svirka i da bude dobra,samo ako je ozvucenje ok!!! Quote
Bole Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Nego,koji je muzicki fazon toga? Kakve ce autorske biti? Hmmm...fazon je funk/rock...Mada nije striktno to...Ne vredi prepricavati..Cuces, nadam se uskoro... Quote
RedGirl Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 ja sam nestrpljiva... jedva cekam da cujem! Mada po onome sto je Bole rekao ne bi trebalo da zvuci lose... Quote
~MaX~ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Videla sam vam danas pevaljku i bas je izgledala onako...funky sa sve zavezanim repicem i dizelaskom trenerkom... Shto se nisi javila?...... Pa svuda moze da se odrzi svirka i da bude dobra,samo ako je ozvucenje ok!!! Daj neki predlog jer mi aktivno trazhimo prostor....... Inache pesma je skroz cool........ Quote
Pretendress Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Shto se nisi javila?...... zato sto sam bila u autobusu genije... Quote
BloodElfica Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Maxe bastardu da li si se ti to shishao?!!! (Vec sam te pitala na nekoj temi al sam zaboravila gde ). Quote
~MaX~ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Naravno da ne.......ako mislish nas sliq u potpisu to je slika iz 7-og razreda...... Gde sad kad sam celo leto prezhiveo.....Inache zavrshio sam text za nashu prvu stvar. ....sad tju Bole da ti je poshaljem na pp..... Quote
~MaX~ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 KAKO ZNASH?!!!!!!Osim Boleta niko ga nije video...... Quote
Bole Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 To se i ja pitam ?? Jel mi ti hackujes komp a ? Quote
BloodElfica Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Wow....... lirike su....... Maxe, prevazisao si sam sebe! Btw, dobro je sto se nisi sisao, reko sta ti bi odjednom, uopste ne licis na sebe. Kad ono medjutim. Dobro ide u grad, znash kako? Majke mi. Quote
~MaX~ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e, text je extra! Wow....... lirike su....... Maxe, prevazisao si sam sebe! Samo me vi zajebavajte..... Ti Gero samo tako nastavi i u Svilajncu tjesh braniti..... Quote
~MaX~ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Text je Do jaja Sad sam izvalio....nije taj text Djole...to je samo ideja koja tje biti iskorishtjena na nekoj od sledetjih pesama.......napisao sam neshto skroz drugo....videtjesh..... Quote
Гера Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 a, provalio si me! (sad ti se cepim, da ne bih branio...) Quote
Bole Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 (edited) Lakse malo sa spamom , ne bih da se zatvori ovako lepa tema i da zavrsi na djubristu kao neke teme drugih bendova hheheh Ljudi posetite nas site i forum !! Svirka u Svilajncu ce biti extra...neka slane castle varijanta hehehe Edited November 9, 2005 by Bole Quote
Recommended Posts