Pretendress Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Ljudi posetite nas site i forum !! Brate Bole od ovakvih izjava nema veceg spama!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ne bih da se zatvori ovako lepa tema i da zavrsi na djubristu kao neke teme drugih bendova hheheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) @pretendres : devojko taj sajt sadrzi sve o bendu,samo o bendu i nista sa strane,sve izjave vezane za bend nisu spam, ostalo jeste...Tako da....... Hmm.. Moguci playlist za svilajnac : 1. By the way , 2.Scar Tissue , 3.Around The World...i dalje nesto Edited November 9, 2005 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pa OK je ako to spomenes jednom,dva, ajde cak i tri puta ali ko o cemu ti o sajtu ...ajde obecavam necu vise...draga mi je tema a mrzi me da je trazim kasnije u djubristu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Mogu ja da pricam o cemu hocu na temi mog benda , i pogotovo o stvarima koje imaju veze sa istim.... Ne moras ti meni da obecavas nista... Moderatori su tu da upozoravaju pa i banuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Daj Bole bre smarash Jebi ga,ja sam kriv........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 da, bole, jebote... (spam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Prva autorska je definitivno gotova, zove se "Opusti se" ..Nismo imali bas puno vremena da je izvezbamo ali nadam se da ce biti ok sutra..Znaci premijerno cemo je svirati u Svilajncu u okviru hita 202 ..Predlazem svim vernim fanovima da slusaju radio kada vec nisu tamo..Znaci od 7-8 h na 104.00 mhz...Kada vec pocinje..Pa da cujemo posle i utiske..Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 aj, bas me interesuje da cujem do vase cedo, koje toliko mazite i pazite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 I mene isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 aj, bas me interesuje da cujem do vase cedo, koje toliko mazite i pazite! i mene jako interesuje... jedva cekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ω Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 vratite obucara u bend...nemam za sta drugo da ga zajebavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 pa zajebavaj ga za to sto sada svira sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 slusala sam vas sinoc, super vam je ona nova pesmica! samo tako nastavite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 vetj sam rekao na koncert temi ali ajde i ovde da spomenem....svirali smo relativno loshe ali je atmosfera bila za svaq pohvalu i ludo sam se zabavljao.... I publici se svidela nasha stvar....iskreno nisam ochekivao takvu reakciju na nashu pesmu.....veliko im hvala..... @Primeval-Hotjesh da svirash u APC tributu......? vratite obucara u bend...nemam za sta drugo da ga zajebavam Shta to treba da znachi?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) Ispravka Max, svirali smo super , odslusao sam snimak sada sa radija i super zvuci...Pesme zvuce dobro , za razliku kako su nama zvucale tamo..Scar Tissue ispao najjace odsviran do sada...A nasa pesma ...... I da , svirka u Novom Sadu je pomerena za petak 18.ti a ne 19. kao sto je trebalo da bude... !! Edited November 13, 2005 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ω Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 @pjg to nije to @maximus razmisli malo, samo ce ti se reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 @pjg to nije to @maximus razmisli malo, samo ce ti se reci... Aj oladi malo sa spamom i prosetaj na neku drugu temu ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Updatovan je download deo sitea, mozete downloadovati prvu verziju autorske pesme "Opusti se" sa njega...Nalazi se u bonus delu downloada...Pa da cujemo utiske..poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ako vec obradjujete pepperse ne morate i da ih kopirate 100%...ovo je totalni rip off sto sam ja cuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticija Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 m ovo je neki `e brate extra brate e` fazon+losa kopija peppersa... sorry ljudi, but jbg. volim ja vas ali ovo mi je nakako :razocarana: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Hmmm...posto sviramo rhcp dugo vec, nase pesme ce verovatno imati slican zvuk istim (mislim na zvuk gitare, bassa...) , jer ih i sviramo na tim svirkama..A mislim da pesma nema veze sa rhcp, vise vuce na neki stari rock barem meni Takodje pesma je napisana jos pre ne vezano za rhcp tribute ...primetili ste da imamo novog gitaristu ? Ima slepa na bassu,funky bubnjevi i gitara - sve sto mi volimo da sviramo ...Drago mi je mnogo da dajete komentare Samo tako nastavite ...znaci dosta... p.s. a koju pesmu smo kao "rip off" bas me zanima sada ??? Edited November 14, 2005 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 p.s. a koju pesmu smo kao "rip off" bas me zanima sada ??? ne mislim ni na jednu pesmu konkretno vec na sveukupan zvuk peppersa.Imate isti stil i pristup sviranju i to zvuci plagijatorski.Mozda je vama drago zbog toga ali postoje vec jedni peppersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) Pa to je problem , mada se ne moze izbeci zar ne ? Neko svira trash,metal, mi sviramo funk/rock ...A nasa pesma mislim da lici na rhcp samo po tom zvuku nista drugo...Bilo bi extra da mozemo da pravimo pesme ko rhcp ali su ipak neprevazidjeni...Uostalom videcemo kako ce vam zvuciti ostale pesme...A nasi rhcp tribute fanovi , ne brinite necemo prestati da sviramo rhcp zato sto smo poceli autorski rad..Cak odradili smo dosta novih pesama i zasli jos dublje u sviranje istih...Pravicemo svirku u decembru pa cete cuti... Edited November 15, 2005 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 da,stvarno,kada ce da bude ta svirkica?Ima li nekoh konkretnih informacija? Inace pesmica je onako...nije losa, mada mislim da bi Max trebalo malo da poradi na pevanju...a mozda je to samo snimak kriv I svidja mi se intro pesme...sta vise taj deo je ostavio najjaci utisak na mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts