Jump to content

Recommended Posts

Posted

Shish,...covece! ph34r.gif

Nema potprebe za tolikom bukvalnoscu.

Prosto kazem da je kul da ubacite i jednu autirsku u nastup,NARAVNO ako je to u vasoj mogucnosti.

ALi uvek postoji i opcija da se ta pesma odradi na prvoj sledecoj svirci.

Sve u svemu cestitke na novoj pesmi,...uvezbanoj ili neuvezbanoj. icon_wink.gif

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moram da pohvalim nove clanove da su se uklopili bolje nego sto sam ocekivao... ali iskreno, nije to to bez maxa i dzonsona... icon_sad.gif

samo napred! keep on rockin'! icon_rockdevil.gif

Posted
ali iskreno, nije to to bez maxa i dzonsona... icon_sad.gif

To kaze dosta njih... Meni je bilo dosta neobicno na probi da na Maxovom mestu gledam nekog drugog, ali sta je tu je... Mada i u izmenjenom sastavu super zvuce!

Posted

Navikli ste se ljudi, uostalom u ovom bendu je svaka promena bila dobrodosla..Uvek smo menjali ono sto je kocilo bend...i tom promenom napredovali...Nadam se da ce i ovaj put biti tako...

Posted (edited)

Pa recimo da nismo imali ekipu koja moze da se posveti...(obaveze u drugim bendovima itd itd)...Rezultat toga je bilo i to sto je opao kvalitet sviranja na nekim svirkama...Verovatno zato i autorske kasne... Sada mi je drago sto smo sklopili najzad pravu ekipu koja to moze...Sada da nadoknadimo neke stvari pa cemo damo gas icon_wink.gif hehehe icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Edited by Bole
Posted

@max - hvala ....Jedna od boljih svirki zaista iako nismo imali vremena da se usviramo ljudski...Bice autorskih.....

Ja sam se mnogo dobro proveo na svirci i vidim da su pozitivni komentari sto je dobro jer nam je ovo prva svirka sa novom postavom pred beogradskom publikom....

Ko nije bio moze cuti kako je bilo , stavio sam na site benda komplet celu svirku u mp3 formatu....

Vidimo se ! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted
Ali...Max je imao harizmu i on je palio masu...on je jedan od retkih likova koji to moze da uradi i svaka mu cast

Tu se slazem ali ne znaci da su sad bez njega niko i nista... Da su oni bili ocajni ne bi im pomoglo ni da su imali tri Maxa ili sta vec...

Posted
Ma sve je to divno,iako ne volim rhcp,respect!

Ali...Max je imao harizmu i on je palio masu...on je jedan od retkih likova koji to moze da uradi i svaka mu cast,ljute paprichice bez maxa=CIST PROMASHAJ no.gifno.gifno.gif

max i dalje ima harizmu, nije umr'o, zaboga, samo je izasao iz benda! icon_smile.gif

max lozi mlade goticarke! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

mrred.gif

Posted
max i dalje ima harizmu, nije umr'o, zaboga, samo je izasao iz benda! icon_smile.gif

max lozi mlade goticarke! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Jao,stomak me je zaboleo od ovoga icon_smile.gif ........a ovo za goticharke icon_razz.gificon_razz.gif

Ma dobri ste i ovako....jedva chekam da zaputujemo negde zajedno......

Posted
Jao,stomak me je zaboleo od ovoga icon_smile.gif .........

jedva chekam da zaputujemo negde zajedno......

Hahahaha a mene je stomak zaboleo od ovog "da ZAPUTUJEMO negde"...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif