Гера Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ko napise sledeci post on je pozerski spamer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) bole, nisi se valjda naljutio sto pokusavam da sankcionisem spam na tvojoj temi? EDIT: zna se ko je pozer! Edited January 26, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ma nisam nego sam cekao da se pozeri jave... Info o bendu: trenutno se radi na rhcp repertoaru i na novim autorskim pesmama ,..Bice neka svirka za koji mesec ,verovatno solo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Do jaja......imate li neke tezge u vidu....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pa ima svasta u planu ...Mislim na svirke , tezga bas nije prikladan izraz... da otkrijem jednu tajnu...bice mozda i neki rhcp unpluged uskoro najava svirke : 05.02.2006. Loznica, hit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 e i mi smo trebali da idemo u Loznicu ali imamo novog bubnjara pa netjemo stitji da se sredimo do 5og...... RHCP unpluged je pun pogodak.....pa prichao sam ti ranije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Pa bice jos prilike da ZAputujemo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Hehe izgleda je sve vas zahvatio taj "ZAputujuci" virus.. Jedva cekam da vas opet cujem/vidim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 p.s.hoce li biti prenosa iz Loznice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Pa ja se nadam...Sviracemo "Opusti se" najverovatnije, onu novu jos nismo stigli da usviramo a i ovo smo nekako sklepali.Ispiti pa se nema vremena za probe heheh Bice svirki u bg-u samo da prodje ovaj ispitni rok...Pa ces da nas cujes i gledas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Da, Papprichice su vec drugu nedelju za redom bile u barazu hita nedelje radija 202 pa se tim povodom zahvaljujem svima koji su glasali za nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 koja stvar?.....nisam slushao...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 papricice moje, slusala sam vas sinoc, dosta mi se svidelo iako imam par malih zamerki koje se uglavnom odnose na vokal... Par puta mi se ucinilo da je falsirao malo vise, u nekim momentima zaboravljao tekst ili kasno pocinjao sa istim... Sve u svemu je super bilo, samo u buducnosti malo pazite na to... pozzz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) moram da vam se pozalim da mi se ne svidjate al shta sad... da da, taj vokal Edited February 6, 2006 by bafomet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Evo mene..pa ovako.. @max - Izgubljen su pustali.... @bafomet - jel si to misljenje stekao na osnovu neke svirke posebno ili ovako globalno steta , sta da se radi Meni je sinoc bilo fenomenalno , bas smo se dobro proveli...Bas je atmosfera bila vrh i zezanje...Klub je bio dobar kao i publika....Meni je bilo uzivanje da sviram...A sto se tice snimka uzivo koji je isao (preslusao sam ga) i jednostavno ne predstavlja nimalo zvuk kakav je bio tamo u klubu...Bilo je tehnickih problema pri prenosu...Muzika se lose cula i slabo pojedini instrumenti ili delovi istih (bubnjevi) itd...Na vokalu se pojavljivao neki cudan eho ili ti delay ili ti kasnjenje usred ne znam cega...Tako da se ta slika o svirci ne moze porediti kako je tamo bilo i zvucalo Takodje Misa je malo pobrkao strofe nekih pesama (Izgubljen) i gubio kondiciju u pevanju..ali dobro..Sredice se to..Nema vise skakanja po bini Sada mi rece Misa da se taj delay i tamo cuo i potpuno zbunjivao njega... + silna buka ali dobro doci ce to iskustvom.. Kao sto rekoh odlican provod i atmosfera je bila vrh ...Uzivao sam.... Edited February 6, 2006 by Bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 e super ste bili juce, bas ste me do jaja oraspolozili novi pevac je skroz gotivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Drago mi je vam je bilo lepo.....koliko je bilo ljudi?...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Bilo dosta Ne znam brojcano ali bilo sve super .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Onda je prenos bio ocajno los... i sav taj eho... ubi me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 samo da vam kazem da vas je pomenuo novica zdravkovic dok je pravio leskovacku gurmansku muckalicu na nekoj emisiji na bk! kaze: "... a sad malo LJUTE PAPRICICE!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni je ujak rekao da je pre desetak godina postojao bend Ljute Papricice......odvaljivali su po narodnjacima......malo autorski ali najvishe su tezgarili...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 samo da vam kazem da vas je pomenuo novica zdravkovic dok je pravio leskovacku gurmansku muckalicu na nekoj emisiji na bk! kaze: "... a sad malo LJUTE PAPRICICE!" Jao setio se hehheheeh Vidimo se u B.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) Nije los bend..Cula sam vas u KG pri gostovanju 202..i recimo da sada ne mogu normalno da slusam RHCP jer stalno mi odzvanjaju reci na srpskom...Recimo da mi se svidja jer ja sve volim u vezi sa RHCP.... Edited February 16, 2006 by solomona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 do jajeta...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts