Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa dosta toga preko 20+ pesama , recimo da pogledas Dani,Snow,Dont forget me,On mercury i sve hitove ;) , mozda eventualno Hump de bump ;):) Vidimo se,razglasi okolo ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najava jos jedne svirke : sada u subotu smo u Krusevcu na hitu 202 (slusajte prenos svirke na 104.00mhz)

A onda se vidimo 5og u BGu ;)

Posted

Veliki pozdrav papricicama,sinoc je bilo do jaja!!!! krivo mi sto nisam mogao do kraja da ostanem al nema veze,zato je bilo :pivopije: za sve pare...bukvalno...

P.S. Mili pozajmices mi svetlosne rekvizite kad dodje nova godina da okitim stan hehe :rockdevil:

cuki

Posted

Uf evo me oporavih se tek posle par dana ;) Sta da kazem , pa zelim da se zahvalim svima sto su dosli i pomogli da bude onakva cool atmosfera - to nam je mnogo znacilo!! Publika je bas bila dobra! Takodje izvinio bih se za nesto kasniji pocetak jer je to ispao nesporazum sa organizacijom kluba , a za zice visa sila mada imamo i lek za to za sledeci put ;) Mi smo se jako lepo proveli na bini , odsvirali smo jako dugo (osecali smo potrebu da damo publici max)..Tako da hvala vam ljudi sto ste nam ulepsali vece. :pivopije::pivopije::rockdevil:

evo par slika od naseg frienda s myspacea sto je bio :

DSCF2379.jpg

DSCF2370.jpg

DSCF2389.jpg

DSCF2364.jpg

sviracemo 27og maja u dangubi takodje solo svirku pa svratite ako budete u prilici , jer posle te svirke pravimo malo pauzu za album i sve to...

:pivopije::rockdevil:

Posted

Sutra smo u NSu u klubu NS time sa hitom 202 , slusajte prenos na talasima 202 (104.0 mhz) ...

Takodje najava solo svirke u Beogradu , 27.maj nedelja u klubu "Danguba" , pocetak je tacno u 22h a ulaz je 100din.Bice super , svratite :):pivopije:

Evo i plakata :

plakat1beta1th9.jpg

Posted

Ja napisala neki post, pre neki dan, medjutim, ne vidim ga ovde... e opet neki bag...

u skc-u je bilo fantastichno... brovela sam se boli glava, grlo me je cepalo, noge otkidale, ali u potpunosti je vredelo... trebali bi pravi chileji ja vas chuju, mislim da bi bili ponosni... verovatno dolazim sa istom bandom i u dangubu... veselim se tom datumu...

Posted

nema veze dexxa ;) Bice prilike nadam se posle ;) Pravicemo doduse verovatno pauzu ceo jun-pocetak jula sa nastupima ali dobro ;) Hvala sto si bila u SKCU :) Bilo nam je super tamo

• 2 weeks later...
Posted

LJute Papričice spremaju album najzad. Krećemo u studiju sredinom juna i album će biti spreman do kraja jula nadamo se. BUdite strpljivi jer pravimo malu pauzu. Za jedno mesec-mesec i po dana će biti i svirka u living room-u nešto drugačijeg karaktera od uobičajene koje ste imali da vidite od nas. Do tada pozdrav!

Posted

Jedno malo obavestenje:

Imam kartu viska za peperse i dao bih je za 2000din ako nekom treba. Pisite na PP

Pozdrav za papricice od Hatreda :)