Bole Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Pa dosta toga preko 20+ pesama , recimo da pogledas Dani,Snow,Dont forget me,On mercury i sve hitove , mozda eventualno Hump de bump Vidimo se,razglasi okolo Quote
Bole Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 najava jos jedne svirke : sada u subotu smo u Krusevcu na hitu 202 (slusajte prenos svirke na 104.00mhz) A onda se vidimo 5og u BGu Quote
RedGirl Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Svirkica se blizi polako...Bas se radujem sto cu cuti paprike one more time Quote
Ikhabot Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Sutra svirka jedva čekam!! :veseli: :veseli: Quote
RedGirl Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Jos par sati.... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Sve chestitke:) bila sam sinoc,ali je mi je definitivno naaajveci utisak The trooper :):):)i dalje ne mogu da verujem,bilo je savrsheno Quote
rockstarBS Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Veliki pozdrav papricicama,sinoc je bilo do jaja!!!! krivo mi sto nisam mogao do kraja da ostanem al nema veze,zato je bilo za sve pare...bukvalno... P.S. Mili pozajmices mi svetlosne rekvizite kad dodje nova godina da okitim stan hehe cuki Quote
Bole Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Uf evo me oporavih se tek posle par dana Sta da kazem , pa zelim da se zahvalim svima sto su dosli i pomogli da bude onakva cool atmosfera - to nam je mnogo znacilo!! Publika je bas bila dobra! Takodje izvinio bih se za nesto kasniji pocetak jer je to ispao nesporazum sa organizacijom kluba , a za zice visa sila mada imamo i lek za to za sledeci put Mi smo se jako lepo proveli na bini , odsvirali smo jako dugo (osecali smo potrebu da damo publici max)..Tako da hvala vam ljudi sto ste nam ulepsali vece. evo par slika od naseg frienda s myspacea sto je bio : sviracemo 27og maja u dangubi takodje solo svirku pa svratite ako budete u prilici , jer posle te svirke pravimo malo pauzu za album i sve to... Quote
Bole Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Sutra smo u NSu u klubu NS time sa hitom 202 , slusajte prenos na talasima 202 (104.0 mhz) ... Takodje najava solo svirke u Beogradu , 27.maj nedelja u klubu "Danguba" , pocetak je tacno u 22h a ulaz je 100din.Bice super , svratite Evo i plakata : Quote
Igor RHCP Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 lepo ste ga odradili na Hitu 202 u Ns, svaka cast, izgleda da ste se potrudili Quote
jshdfiyteuiyte Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Ja napisala neki post, pre neki dan, medjutim, ne vidim ga ovde... e opet neki bag... u skc-u je bilo fantastichno... brovela sam se boli glava, grlo me je cepalo, noge otkidale, ali u potpunosti je vredelo... trebali bi pravi chileji ja vas chuju, mislim da bi bili ponosni... verovatno dolazim sa istom bandom i u dangubu... veselim se tom datumu... Quote
Ikhabot Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Hvala ljudi videćemo se u Dangubi ne ove nego one tamo nedelje Quote
Ikhabot Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Još jednom da podsetim za svirku u Dangubi u nedelju 27.maja (to je ovaj sad vikend). Ulaz samo 100dindži. Vidimo se tamo! Quote
Ticija Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 hahaha, nije valjda da vama jos uvek neko dolazi na svirke? lol Quote
jshdfiyteuiyte Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 E stvarno mije zao, bash sam se ardovala svirci, ali shit, pa ne mogu doci.... Quote
Bole Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 nema veze dexxa Bice prilike nadam se posle Pravicemo doduse verovatno pauzu ceo jun-pocetak jula sa nastupima ali dobro Hvala sto si bila u SKCU Bilo nam je super tamo Quote
Ikhabot Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 LJute Papričice spremaju album najzad. Krećemo u studiju sredinom juna i album će biti spreman do kraja jula nadamo se. BUdite strpljivi jer pravimo malu pauzu. Za jedno mesec-mesec i po dana će biti i svirka u living room-u nešto drugačijeg karaktera od uobičajene koje ste imali da vidite od nas. Do tada pozdrav! Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Drzim palchve da sve ispadne lepo! Quote
Ikhabot Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Najava svirki: Palić 15. jun, hit 202jke Zaječar 28. jun, hit 202jke slušajte nas ili dođite ako ste u mogućnosti Quote
Ikhabot Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Pa svrati ako stigneš, letnje svirke su dobre, možda čak i bude na otvorenom pa bude ekstra. poz Quote
Youndivian Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Jedno malo obavestenje: Imam kartu viska za peperse i dao bih je za 2000din ako nekom treba. Pisite na PP Pozdrav za papricice od Hatreda Quote
Recommended Posts