Pretendress Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 zato shto smarate sa nekim svojim internim stvarima u koje ja nisam i ne zelim da budem upucjen (tipa: shta se deshava u vashem odeljenju, ko je od koga dobio korpu...itd) mislim ne morate da prichate O NAMA ali ne znam zashto ochekujesh da se mi prikljuchujemo u prichu sa kojom nemamo veze i to na forumu koji je posvecjen nashem bendu malo je glupo, zar ne? Pazi brate,mi smaramo o svom odeljenju na temi koja je predvidjena za to,zato smo je i otvorili...a lepo,postoje i teme o samim papprichicama na kojima bi se mozda i pricalo o bendu kada bi ste se vi pojavili i rekli nam nesto tipa sta se radi,sta se sprema,kada ce neka svirka i tako...kontas ba? ako nisi primetio tako je i bilo na pocetku,pretezno se pricalo o tome kako je bilo u Filozofu,koje nam se pesme svidjaju neke kritike i predlozi a sada posto vas nema...stvari stoje kako stoje... Aj,srecno veceras Quote
:Dea Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Zli, brate, u pocetku nam je bas bilo kul (bar je meni bilo), svi smo dolazili i zezali se, a onda ste nas vi iskulirali... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 BRAVO PAPPRIKEEEEEEEEE!!!!! BILI STE SJAJNI! Zli, hvala na uvodu Under the Bridge... Meni je ova svirka u Prokuplju fenomenalno zvuchala... Quote
:Dea Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Zli, hvala na uvodu Under the Bridge... O, da li ga je konacno odsvirao? Quote
Prinzessin Tinea Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 naravno da ga je odsvirao... zahvaljujuci meni Ali ja sam mislila da ce da izdahne dok je svirao tu pesmu... Zlica... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 hahah shto bih izdahnuo? ne kapiram klica? kakva klica? Quote
amy_mccoy Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 BRAVO PAPPRIKEEEEEEEEE!!!!! BILI STE SJAJNI! Zli, hvala na uvodu Under the Bridge... Meni je ova svirka u Prokuplju fenomenalno zvuchala... opet se slazem sa tobom...sjajni ste bili momci Quote
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 opet se slazem sa tobom... pa naravno... Quote
~MaX~ Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 pooblika=shit Nije publika bila shit ,nego je bila daleko od bine.....to je zato shto je ispred bine bio prostor za mixetu pa onda ograda.E taj deo gde je ograda nije bio natkriven pa je tu padala kisha tako da je publika bila dosta nazad a mikrofon za publiq bio je na bini....jebi ga....valjda je bilo ok....thanx svima.... Quote
luktopod Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 ma ne znas likove iz pooblike bolje cuti Quote
Bole Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ljute Pappricice ce svirati u klubu Gutenberg(ili ti Stamparija) u subotu, 30.aprila...Ulaz 100 din najverovatnije...Vise informacija kasnije.... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 hahah shto bih izdahnuo? ne kapiram klica? kakva klica? zato sto si tako zvucao... hahahah... pa klica od krompira ti vrlo dobro znas da sam ja genije!!! Quote
Guest Zli 0bucjar Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 pffft i ko na kraju dolazi na svirku? (osim nas,kretena) Quote
Angele Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 pffft i ko na kraju dolazi na svirku? (osim nas,kretena) tad se ide na kampovanje.... e, muzicaru.... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 dolazim ja.... i ja... i mozda moja drugarica... i ja... i jedan moj drug...i ja... ma danas sam zalepila plakat na ulazu moje shkole i svi se dogovaraju da dodju!! jupiiiiiii ja ako budem imala s kim da dodjem, videcete me u prvim redovima... ima da ispraznim fijoku sa tangama i pobacam na sve! Quote
:Dea Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 ima da ispraznim fijoku sa tangama i pobacam na sve! NE KRADI NASE FORE!!! Quote
:Dea Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 odakle iskopa taj smajli? Iz moje arhive. Ne brini,nece grom u koprive..u ovom slucaju nece zmija na tebe Very funny! Quote
Recommended Posts