Demon Seed Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 (edited) nisu domaći rok. Naravno da jesu Ali to nije bilo pitanje Edited April 19, 2013 by Demon Seed 2 Quote
Demon Seed Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 http://www.sendspace.com/filegroup/TZ3xJO0WCa9leKEhtKVwgQ pusa 2 Quote
Guest HEFEST Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Oliver je inace prijatno drustvo. Malo smarao sa tim da svratim kod njega na gajbu negde u Indiji u picki materini. Ko da cu nekada otici u Indiju, a i ako odem sigurno necu njega cimati i lutati po tolikoj zemlji. Quote
Demon Seed Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Hefest svaki koncert gleda iz VIP loze... 1 Quote
Guest HEFEST Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Pa ako hoce gandza onda mora biti VIP. Quote
VoivodBG Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 sutra od 20h promovisu spot u galeriji New Moment. Quote
VoivodBG Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Edited November 30, 2013 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Dosadna je pesma, jebes i Oliverove lirike kada je ovo najkomformistickiji pristup, dosadna ritam sekcija, ima taj mekota i tromost vajb koji davi. Volim da odem i da ih pogledam uzivo s vremena na vreme, ali ako ce ceo novi materijal da vuce na ovaj fazon, uh... Quote
VoivodBG Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 (edited) Promenili su basistu. Intervju sa Nenadom, gitaristom. http://bruskin.me/in...209-kknintervju Edited December 15, 2013 by VoivodBG Quote
Demon Seed Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Stalno menjaju basiste, ja od kako su promenili onog bradonju sto je drzao bass naopako fantaziram o tome da cu postati njihov basista. Cekamo novi album da 2 Quote
Lou Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Dosadna je pesma, jebes i Oliverove lirike kada je ovo najkomformistickiji pristup, dosadna ritam sekcija, ima taj mekota i tromost vajb koji davi. Moj utisak je identičan. Pesma je udobna, ali na predvidiv način, nije to onaj njihov zvuk koji te uvuče. Quote
VoivodBG Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 cini mi se da su upali u kolotecinu, od prekida stvarnosti pa do manifesta su provalili jednu formulu koja im omogucava da budu dostupni sirokom auditorijumu, a da ne eksperimentisu puno. voleo bih da me iznenade i da ostale pesme sa albuma budu posve drugacije i sa nekom novom energijom i nabojem, ali videcemo, prerano je za bilo kakva predvidjanja. Quote
Night's Blood Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Kaze mi sestra da je pevac sinoc na koncertu godine bio inisten od svega, Padao je po bini. Quote
Killing Floor Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 bedak ja taman mislio da se skinuo, ili da eventualno samo pije... Quote
VoivodBG Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 pukli su. obradise rok masinu. Quote
Demon Seed Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 (edited) Ne vidim neki veliki problem sa Rok Masina obradom xD I ja sam mislio da je presao sa droge na alkohol, mada ko zna, jedno vreme je bio koliko toliko ok, mogao da otpeva ceo koncert barem, ali od letos je krenuo opet previse da se valja po bini i da predugo lupeta gluposti u mikrofon... Edited January 5, 2014 by Lou greška 1 Quote
VoivodBG Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 nisi dobro informisan. U duhu praznične atmosfere Kanda kodža i Nebojša će tradicionalno održati prvojanuarski koncert i to 10ti jubilarni! Specijalni gosti na ovom koncertu biće grupa Loud iz Beograda. Zbog velikog interesovanja, najavljujemo i drugi koncert koji će biti održan 3. januara sa bendom Bas i Stega kao specijalnim gostima. Pretprodaja ulaznica, za oba koncerta, po ceni od 800 dinara je u Kafe Klubu Šikarica, Skadarska 22. Quote
Recommended Posts