Kumodraski Vo Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Volimo gu svi, ali su mi ovi favorit. Quote
Demon Seed Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Gi! Gi je akuzativ treceg lica mnozine, a gu je akuzativ ženskog roda jednine. Quote
Kumodraski Vo Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Tebra sad imam cas srpskog profesorka kaze mi kaze taj tvoj mora da je bezao sa casova, znaci ono bratee. Quote
Demon Seed Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Znači tebra, pozdrav za profesorku, nie to književni jezik, ali to ne znači da moš turaš gi i gu po slobodnom nahođenju, zna se za šta ga izvorni paori juga primenjuju. 1 Quote
Night's Blood Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Ja cula da je to padez dziberlativ. Quote
obsessed by cruelty Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Znači tebra, pozdrav za profesorku, nie to književni jezik, ali to ne znači da moš turaš gi i gu po slobodnom nahođenju, zna se za šta ga izvorni paori juga primenjuju. Mi juzni paori strasno volimo kad neko uzme se posere na naglasak/dijalekat itd Daje mi inspiraciju da budem jos nerazumljiviji 1 Quote
Demon Seed Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 KAD ĆE SLEDEĆI KONCERT OVAJ ĆU SE PUT NAPIT KAO ŽIVOTINJA 37:30 TO SE JA DEREM! Quote
VoivodBG Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Ove tri boje zvuka su uber katastrofa. Ali! Nova kombinacija izvođača me iznenadila: Tijana Dapčević, VRELO i Sinestezija. Quote
truliandedzombileš! Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 da izbace pajdomana i vladu za mikrofon metnu i bilo bi nešto od njih a i vlada će duže poživi od raspada 1 1 Quote
Demon Seed Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Neka ovog još malo, čeka Vladu mesto kad overi. Quote
Kumodraski Vo Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Je li Simka ti poznajes njihov repertoar, sta mislis ce bude neki gig sad oko uskrsa za raspust? Da se zaletvamo ovaj put. Quote
Demon Seed Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 (edited) Misliš poznaem im godišnju dinamiku đuskanja? Je l' me jebeš da nisi video 16og koncert? Kad ti je raspus da se osvežimo? Ima svirka i 9og, samo vidi ako možeš mi iscimaj neku drugaricu iz odelenja da nam pričuva maloga, žena mie u noćnoj... Edited April 4, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Deveti sad u cetvrtak? Taman pocinje u sredu. Bolje da ti nijedna ne cuva, veruj mi. Quote
Demon Seed Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Ma samo da ne pobegne negde, opušteno... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Onaj najizdobijaniji overio.ide lok! Šukurac! :blek: 8 1 Quote
VoivodBG Posted May 2, 2015 Report Posted May 2, 2015 Radio Beograd 1, emisija Pop karusel, sastav Kanda Kodza i Nebojsa sviraju uzivo iz Studiija 6. Nastavljamo ciklus emisija, podrzanih od strane Radio Beograda, Televizije Beograd i Internet redakcije, Radio Televizije Srbija. Live streaming na linku: mms://beotelmedia.beotel.net/rb 5. maj od 18h. http://www.univerzitetskiodjek.com/intervju/kultura/oliver-nektarijevic-rokenrol-je-sloboda Quote
Recommended Posts