Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znači tebra, pozdrav za profesorku, nie to književni jezik, ali to ne znači da moš turaš gi i gu po slobodnom nahođenju, zna se za šta ga izvorni paori juga primenjuju. :D

• Upvote 1
Posted

Znači tebra, pozdrav za profesorku, nie to književni jezik, ali to ne znači da moš turaš gi i gu po slobodnom nahođenju, zna se za šta ga izvorni paori juga primenjuju. :D

Mi juzni paori strasno volimo kad neko uzme se posere na naglasak/dijalekat itd

Daje mi inspiraciju da budem jos nerazumljiviji

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Misliš poznaem im godišnju dinamiku đuskanja? Je l' me jebeš da nisi video 16og koncert? Kad ti je raspus da se osvežimo?

Ima svirka i 9og, samo vidi ako možeš mi iscimaj neku drugaricu iz odelenja da nam pričuva maloga, žena mie u noćnoj...

Edited by Demon Seed
  • 3 weeks later...
Posted

11140043_10206703637451026_2987279111921492477_n.jpg?oh=967fa4d7d458d8f243267e42dd4b9e85&oe=55CF806D

Radio Beograd 1, emisija Pop karusel, sastav Kanda Kodza i Nebojsa sviraju uzivo iz Studiija 6. Nastavljamo ciklus emisija, podrzanih od strane Radio Beograda, Televizije Beograd i Internet redakcije, Radio Televizije Srbija.

Live streaming na linku: mms://beotelmedia.beotel.net/rb

5. maj od 18h.

http://www.univerzitetskiodjek.com/intervju/kultura/oliver-nektarijevic-rokenrol-je-sloboda