Grobodan Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Mala zadovoljstva za male ljude, neka. Kapiram da ti je to dosta za zivot. 1 Quote
Demon Seed Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 (edited) Meni je to sve u životu. Tu se nešto udružili s Kuruzom, zna on, prva što mu padne na pamet kad vidi Slayer i Kinga mu je ''zna se ko je najveći''... Edited July 22, 2015 by Demon Seed Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Tebi gratis minus uz report :* Saće intervenišu stubovi plusevima, nemoj da se sekiraš Necemo da kvarimo tvoje minuse. Vrucine su zajebane za suicidalne. 1 Quote
Demon Seed Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Kaži nam opet koju o duševnom bolu uzrokovanom minusima Quote
kuruz Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 kako te nije sramota imaš dete, a slušaš ove drogeraše Quote
Demon Seed Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 Nisam, jer je losa fora. Zavisi, da napne Čvarkov Boškića tom forom, Kuruz bi se smejao Ova forumska vlast je u nekim stvarima slična kao i državna. Zapazite na prethodnoj strani kako upozorava mene i Melindu na spam zbog spontanog kačenja crnog metala, a vama neće A da kaže, i treba da mu Kingbombujete teme. 1 Quote
truliandedzombileš! Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 nije kkn sranje koliko je pevač kkna proliv Quote
Baal Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 A i vi ste dokoni. iako je KKN teško smeće Quote
Zen Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 ako je toliko sranje cemu tolika paznja? prvi sledeci koji se bude pravio pametan mimo ovoga leti napolje Quote
lemmy sixx Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Meni se ovaj bend ne svidja,i tesko su smece. 4 2 Quote
In The Flesh Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) Ja sam ih čuo juče i vokal mi se uopšte ne sviđa, ne uklapa se. Muzika isto smor, generičke akordske progresije, predvidljivo previše. Smeće. Edited July 24, 2015 by In The Flesh 3 2 Quote
Grobodan Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Ja sam dobio nazad u dan kasetu Become, ne treba reci da je odletela u smece ubrzo. 2 2 Quote
Kumodraski Vo Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Sjajan prepoznatljiv vokal, psihodelicna muzika koja baca u trans i pevljive pesme, odlican bend, odlicni albumi.. 3 1 Quote
Grobodan Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Ne svidja mi se nazalost. Bned je tesko smece u globalu. 1 1 Quote
Zen Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 godinama. jedan od retkih bendova koji je odrzao svoj prepoznatljiv stil. i kolicinu hajtera Quote
VoivodBG Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 poznajem hejtere, koji su godinama mrzeli bend, otišli na 2-5 koncerata, i puf, mišljenje se promenilo. mada, i dalje kukaju na Oliverovo pevanje, ne može se svetu ugoditi. Quote
Zen Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 oliverovo pevanje ti je ili kul ili ti se sere od toga nema trece Quote
Grobodan Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Ja ih gledah uzivo negde. Bend na neku njivu, Olivera pajserom po kolenima. 1 1 Quote
Zen Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Grobe shvatili smo, ne svidjaju ti se odjebi vise Quote
Grobodan Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Molim te da izbrises taj uvredljivi post. Kosi se sa postom koji si okacila gore. Ja nikog ne vredjam, samo bend. Slusao sam ih, imao sam nosac zvuka i mislim da su katastrofalno govno, narkomanska izdrkotina. 2 1 Quote
lemmy sixx Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) Da Slobo metalna zveri, odjebi sa metal foruma, nije ti tu mesto. oliverovo pevanje ti je ili kul ili ti se sere od toga Evo meni se sere. I ne smem to reci? Ako Bakmaz moze dolaziti na Manowar temu svaki dan i govoriti koliko su jadni, vala moze i Sloba zverina dolaziti na KKN. Ali ti to ne znas, posto metala videla nisi. Edited July 24, 2015 by lemmy sixx 1 1 Quote
Zen Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Molim te da izbrises taj uvredljivi post. Kosi se sa postom koji si okacila gore. Ja nikog ne vredjam, samo bend. Slusao sam ih, imao sam nosac zvuka i mislim da su katastrofalno govno, narkomanska izdrkotina. nenene jednom izneseno misljenje je misljenje i to je ok insistiranje je druga prica misljenje se iznese jednom a na zlobi i spamu se insistira. Uostalom ako vam se ne svidja nesto a vi to ignorishite i ne pridajete mu veci znacaj samim vasim prisustvom na temi. Evo meni se sere. I ne smem to reci? Ako Bakmaz moze dolaziti na Manowar temu svaki dan i govoriti koliko su jadni, vala moze i Sloba zverina dolaziti na KKN. Ali ti to ne znas, posto metala videla nisi. smes reci, naravno. insistirati i ponavljati to u svakom postu neces sto bakmaza niste raportovali? nisam videla metala nikad, fakat sem nesto malo bleka nekad a to se ne racuna prva pozicija je bila na ne-metal podforumu SA TOBOM tako da caocao Quote
Recommended Posts